• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar bişey sorucam net bilgi bulamadım, Avm lerde Xray cihazlarından geçiyormusunuz bi sakıncası var mı?

Şuan zaten acile dahi gitsem hiç ilaç vermiyolar dimi
Önceki hamileliğimde doktorumun tek verdiği antibiyotik auqmentin, ağrı kesici olarak sadece Parol du. Çok kötüysen git canım doktora muhtelemen bunları verecektir.

Önceki hamileliğimde doktorumun tek verdiği antibiyotik auqmentin, ağrı kesici olarak sadece Parol du. Çok kötüysen git canım doktora muhtelemen bunları verecektir.

augmentin çok ağır bi antibiyotik deilmi çok şaşırdım, benim kuzenimde hamile şuan 5 gündür hasta rapor aldı evde yattı full ama onada sadece parol içebilirsin demişler.

augmentin çok ağır bi antibiyotik deilmi çok şaşırdım, benim kuzenimde hamile şuan 5 gündür hasta rapor aldı evde yattı full ama onada sadece parol içebilirsin demişler.
Doktorum kullanmam da bir sakınca görmemişti soguk algınlığı geçirmiştim, bir yan etkisini de görmedim. Benden sonra ablam iki çocuk doğurdu o da kullandı zaten aynı doktorumuz çok şükür o da sorun yaşamadı . Gebelik için bir sakıncası olsa vermezdi.

Doktorum kullanmam da bir sakınca görmemişti soguk algınlığı geçirmiştim, bir yan etkisini de görmedim. Benden sonra ablam iki çocuk doğurdu o da kullandı zaten aynı doktorumuz çok şükür o da sorun yaşamadı . Gebelik için bir sakıncası olsa vermezdi.

öğrendiğim iyi oldu ozmn ben hasta olsam doktora gitmem diyordum bişey vermiyorlar diye :)

öğrendiğim iyi oldu ozmn ben hasta olsam doktora gitmem diyordum bişey vermiyorlar diye :)
Umarım hiç hasta olmaz , ilaç kullanmak zorunda kalmazsın ama aklında bulunsun tabi ki :)
Bu arada diş tedavisi de olunmaz diye bir algı var ki, çoğu diş doktoru da aynı görüşte tedavi etmiyorlar. O durumda da asistan doktordan ziyade uzmanına gitmekte fayda var.

Büyük konuşmuşum yemek yemeden asla diyordum açım şuan ölüyorum gaviscon aldım ama işe yaramadı. Önceden bulantım olurdu kusardım rahatlardım şimdi yanıyor daha iyi olcaktım. Allah şifa versin size ds
Amin canm hepimize şifa versin Allah. Dr bana da premesis verdi fayda etmiyor hiç üstelik çok da pahalı bir ilaç en iyisi dye aldm ama nafile

Bn ilk 5.40la ogrendim iki gun sonra 23.65 oldu iki gun sonra 91.75 oldu tabi her sefernde azda olsa kanamam vardi aradan 6 gun gecti bugunki sonuc 109.8
Otrdum tek basima bi odada agliyorum zatn kimsem yok. Hastanede olsam bile yanimda olcak kimsem yok ben cok korkuyorum :KK43:
Arkadasim aglama lutfen...
Bak kotu dusunme ama diyelim ki kotu oldu bir cok kadin yasiyor bunu benimde 6 aylik bebegim oldu karnimda az zaman sonra kizima hamile kalmıştım.
Belki de iyi 1 sey duyacaksindir.
Bir acile git istersen.
Ve niye yalnizsin esine dok icini.yalniz kalma bu donemlerdr bir dost arkadasini çağır

Arkadasim aglama lutfen...
Bak kotu dusunme ama diyelim ki kotu oldu bir cok kadin yasiyor bunu benimde 6 aylik bebegim oldu karnimda az zaman sonra kizima hamile kalmıştım.
Belki de iyi 1 sey duyacaksindir.
Bir acile git istersen.
Ve niye yalnizsin esine dok icini.yalniz kalma bu donemlerdr bir dost arkadasini çağır
Esimle henuz konusmadik bu konulari gelince konuşurum cok yardimci oldu 1 haftadr ustume titredi. Ve onun yaptiklarina karsilik bunu yasadigim icinde cok üzülüyorum.benim ne bir arkadsim ne bir dostum esimden baska kimsem yok ki canim. Allah razi olsun iyi dileklerin icin. Ama elimde degil suan hersey cok yeni oyuzdn elimde degil. :(

Yemin ederim istanbul desen gel yarin birlikte gidelim ben gotururum seni diyecektim.
Uzulme.dua et
Hayirlisi ne ise o olsun
Keske bunu yazmasaydin suan dahada kotu oldum allah razi olsun canim cok sagol bana dua et olurmu. Zor bir surec insallah skintisiz atlatirim. Rabbim korktugumuz yerlere uğratmasın buna şükür ne deyim. :( :(

Acil yardimci olurmusunuz lutfen suan agliyorum ve cok korkuyorum. Bugun doktor kontrolum vardi. 6 gun once kan tahlilim 91.75 cikmisti.bugun tekrar yapıldı 109.8 cikti doktor dış gebelik olabilir cuma gunu tekrar yapalim kan tahlili sonra karar veririz kurtaj felan dedi. Bu ne demkk simdi ben yikildim cok kotuyum suan. Basiniza boyle birsey geldimi ne olur yardim edin. :KK61:
Canım çok geçmiş olsun , inşallah kötü sonuçlanmaz dua edeceğim senin için :KK200:

Back
X