- 3 Ağustos 2018
- 241
- 242
- 18
- 34
Allah razi olsun canimCanim nerde yaşıyorsun? Allah yardimcin olsun. Insallah degerin yukselir. Umudunu kaybetme. Bol bol dua et.
Artışın iyi başlamış. Yine düzelecektir. Dualarim seninle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razi olsun canimCanim nerde yaşıyorsun? Allah yardimcin olsun. Insallah degerin yukselir. Umudunu kaybetme. Bol bol dua et.
Artışın iyi başlamış. Yine düzelecektir. Dualarim seninle.
Ben aldım canım bi kaç parça eşya kıza da erkeğe de uyacak gibi yalnız alırken beni hep erkek tarafı çekti erkek hissediyorum bakalimMerak ettiğim bir şey var arkadaşlar hiç alışveriş yaptınız mı heveslenip bir parça da olsa bir şey aldınız mı ?
Ben aldım canım bi kaç parça eşya kıza da erkeğe de uyacak gibi yalnız alırken beni hep erkek tarafı çekti erkek hissediyorum bakalim
Etmedi canım dooğru wala 1 aydır gidiyorum bişi anladığı yok bidaha gitmem zatenMuayene etmedi mi yani ?
İyi doktora denk gelmekte mucize gibi bir şey oldu.
Tecrübeli anneler ıhlamur yapmadım bugün ama baya kötüyüm bişey olmaz dimi ıhlamurdan
Ben de erkek hissediyorumFeeling07 kararsız
@freyahel kararsız
@tasarimcibayan kararsız
@womanarchy kararsız
@mimarice erkek
@sepsefil erkek
aslii91 erkek
@elaine benes erkek
@meryem0061 erkek
D DenizZkabugu erkek
@sassygirll erkek
@Anti Depresan erkek
@duckling kız
havvaku kız
erkekler çoğunlukta![]()
Canım olumsuz olma lutfen. Ayni yerde olsak inan hemen yanina gelirdim. Umarim hiçbirini yaşamazsın.Allah razi olsun canimantalyada oturyorum. Hic umudum kalmadi. Sadece kurtaj ve tup alinma problemlerinden korkuyrm aglayip duruyrm
Amin insallah canim allah razi olsunCanım olumsuz olma lutfen. Ayni yerde olsak inan hemen yanina gelirdim. Umarim hiçbirini yaşamazsın.
Şunu unutma; Allah kaldıramayacağımız dert vermezmiş.
Şuan zaten acile dahi gitsem hiç ilaç vermiyolar dimiıhlamuru içebilirsiniz diye öneriyorlardı izlediğim videolarda :)
Başka doktora gitme şansın varsa hemen yeni randevu al canım. Vakit kaybetme bu doktorla. Muayene edip kalp atisini dinletmese ona da tamam ama hic bakmamak olacak sey degil.Etmedi canım dooğru wala 1 aydır gidiyorum bişi anladığı yok bidaha gitmem zaten
vermiyorlar boşuna gitmeyin sadece parol kullanabiliyoruz :)Şuan zaten acile dahi gitsem hiç ilaç vermiyolar dimi
Kızlar minnoşun kalp atışlarını dinledim çok güzeldi :) sat ile uyumlu 24 mm olmuş 9+1 deyiz![]()
Ben de kız hissediyorum ama bu his mi yoksa istek mi emin değilimFeeling07 kararsız
@freyahel kararsız
@tasarimcibayan kararsız
@womanarchy kararsız
Simayinannesi kararsiz
@Jazzquell kararsız
@mimarice erkek
@sepsefil erkek
aslii91 erkek
@elaine benes erkek
@meryem0061 erkek
D DenizZkabugu erkek
@sassygirll erkek
@Anti Depresan erkek
@duckling kız
havvaku kız
@H E k
benim de çin takvimi erkek diyor
İsteseydin kuzu. Benim de 3 gün falan geriden geliyordu ama bu hafta yakalamış :) bakalım cinsiyetleri ne olcak çok merak ediyorumayy benim minnoşta aynı böyleydi kese yapısı bebeğin durduğu yer falan aynı bu şekildeydi 9+2 olması gerekirken 8+4 ölçtü doktor fotoraf çıkmıyo dedi keşke telefonla çekseydim bende kalp atışı bile dinletmedi
Senin ikizdi sanki yanlış mı hatırlıyorum :)Seninle aynıyız :)
Alıcam canım başka doktora aynen bi bak gelişmişmi gelişmemişmi 4 haftaya kadar nolca belli değilBaşka doktora gitme şansın varsa hemen yeni randevu al canım. Vakit kaybetme bu doktorla. Muayene edip kalp atisini dinletmese ona da tamam ama hic bakmamak olacak sey degil.
Evet ikiz :) 9+1 ve 9+2Senin ikizdi sanki yanlış mı hatırlıyorum :)
Büyük konuşmuşum yemek yemeden asla diyordum açım şuan ölüyorum gaviscon aldım ama işe yaramadı. Önceden bulantım olurdu kusardım rahatlardım şimdi yanıyor daha iyi olcaktım. Allah şifa versin size dsCanm çok iyi anlyorum seni inan akşamları ağlıyorum benbgbi yemek yemeyi çok seven biri tek lokma alamyorm çaresizlikten ağlyorm![]()
Ben 2 özele 1 devlete gittim anlamadılar. Üniversite hastanesinde anladı doçent dr. Ama tabi her doktor aynı değil.Yarin farkli bir ozel hastaneye sira aldm
Sabah 9 da randevm. Cok korkuyorum![]()