• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hic umidm yok ki zatn o sureclerde az da olsa kanamam vardi. Cuma gunune kadr ne artackki. Nettn okuyorum bazilarinin tupu bile alinmis bn suan yikildim

Okumayın öyle şeyler lütfen, iyi düşünün iyi olsun... Yavaş artıpda sonra iyi olanıda okudum, kanaması olup sonra geçenide...

Okumayın öyle şeyler lütfen, iyi düşünün iyi olsun... Yavaş artıpda sonra iyi olanıda okudum, kanaması olup sonra geçenide...
Bn ilk 5.40la ogrendim iki gun sonra 23.65 oldu iki gun sonra 91.75 oldu tabi her sefernde azda olsa kanamam vardi aradan 6 gun gecti bugunki sonuc 109.8
Otrdum tek basima bi odada agliyorum zatn kimsem yok. Hastanede olsam bile yanimda olcak kimsem yok ben cok korkuyorum :(

Bn ilk 5.40la ogrendim iki gun sonra 23.65 oldu iki gun sonra 91.75 oldu tabi her sefernde azda olsa kanamam vardi aradan 6 gun gecti bugunki sonuc 109.8
Otrdum tek basima bi odada agliyorum zatn kimsem yok. Hastanede olsam bile yanimda olcak kimsem yok ben cok korkuyorum :KK43:

Neden yok kimseniz mutlaka vardır. Bebeğin babası, sizin anne babanız yada bir arkadaşınız, komşunuz ne bileyim... Lütfen üzülmeyin şimdi, 2 gün sonra sağlık ocağında baktırın bidaha olmazsa... Bazen laboratuara göre bile farklı çıkabiliyor sonuçlar

Otrdum tek basima bi odada agliyorum zatn kimsem yok. Hastanede olsam bile yanimda olcak kimsem yok ben cok korkuyorum :KK43:
Ben yaşadım Canım erken teşhisle tek doz iğne ile kurtulabilirsin. Ağrın var mı?

Neden yok kimseniz mutlaka vardır. Bebeğin babası, sizin anne babanız yada bir arkadaşınız, komşunuz ne bileyim... Lütfen üzülmeyin şimdi, 2 gün sonra sağlık ocağında baktırın bidaha olmazsa... Bazen laboratuara göre bile farklı çıkabiliyor sonuçlar
Esim calisiyor izin yok. Annem babam kardeslrm uzaktalr gelemezler ki esimlede gorusmuyorlar. Esimin ailesiyle evlndgim gundn bu yana konusmuyorz. Arkadsm komsum kimsem yok. :( :(

Hic umidm yok ki zatn o sureclerde az da olsa kanamam vardi. Cuma gunune kadr ne artackki. Nettn okuyorum bazilarinin tupu bile alinmis bn suan yikildim

o tüpü alınanlar genelde geç farkedilenler canım yıkılma dua et bol bol ki Rabbim hayırlı şekilde bu olaydan seni çıkarsın

Acil yardimci olurmusunuz lutfen suan agliyorum ve cok korkuyorum. Bugun doktor kontrolum vardi. 6 gun once kan tahlilim 91.75 cikmisti.bugun tekrar yapıldı 109.8 cikti doktor dış gebelik olabilir cuma gunu tekrar yapalim kan tahlili sonra karar veririz kurtaj felan dedi. Bu ne demkk simdi ben yikildim cok kotuyum suan. Basiniza boyle birsey geldimi ne olur yardim edin. :KK61:

canım hiç kötü düşünme olumsuz şeyleri de okuma ama hemen hastaneye git bence de. değer artışın az aa inşallah yoktuer bi sıkıntı

Sinirlerim bozuldu kızlar yaa bugün doktora gittim sonuçlarımı göstermeye ve kalp atışı için baktı bilgisayara tamam dedi 4 hafta sonra zeka testi ne gel dedi çıkardı kaldım öyle insan bi bakar ultrosanla Allah korusun belki kalbi durdu kese bozuldu daha kalp atışları iyi kalp atışı var bile demedi nasıl bi doktor bu aklım almıo başka doktora randevu alıcam 1 haftadan beri bekliyorum bunun içinmiydi yaaa
Muayene etmedi mi yani ?
İyi doktora denk gelmekte mucize gibi bir şey oldu.

Esim calisiyor izin yok. Annem babam kardeslrm uzaktalr gelemezler ki esimlede gorusmuyorlar. Esimin ailesiyle evlndgim gundn bu yana konusmuyorz. Arkadsm komsum kimsem yok. :KK43: :KK43:
Canim nerde yaşıyorsun? Allah yardimcin olsun. Insallah degerin yukselir. Umudunu kaybetme. Bol bol dua et.
Artışın iyi başlamış. Yine düzelecektir. Dualarim seninle.

Kızlar minnoşun kalp atışlarını dinledim çok güzeldi :) sat ile uyumlu 24 mm olmuş 9+1 deyiz :KK54:
ayy benim minnoşta aynı böyleydi kese yapısı bebeğin durduğu yer falan aynı bu şekildeydi 9+2 olması gerekirken 8+4 ölçtü doktor fotoraf çıkmıyo dedi keşke telefonla çekseydim bende kalp atışı bile dinletmedi

Back
X