Günaydın hanımlar
Sabahları ağzımda Demir tadı oluyor. Çok kötü oluyorum bu yüzden. Midem bulanmasa da o tadı hissedince bulanmaya başlıyorum
Acaba diş etlerim falan mı kanıyor diye bakıyorum ama yok. Nerden geliyor bu iğrenç tat
Kızlar kontrol de doktor 2 kese gördüama daha 6 haftaligiz çok küçük kalp atışları görmedik alttan da bakmak istemiyorum dedi şuan hiçbir şey tam net değil kalp atışı görene kadar ama kesenin 2 sini görünce şok oldum
Bir taşla iki kuş diye buna derimKızlar kontrol de doktor 2 kese gördüama daha 6 haftaligiz çok küçük kalp atışları görmedik alttan da bakmak istemiyorum dedi şuan hiçbir şey tam net değil kalp atışı görene kadar ama kesenin 2 sini görünce şok oldum
Benimde 11.30 allahim dün çok kötü rüyalar gördüm inşallah tersi çıkarBugün randevusu olanlar baya çoğunlukta benimde 11de randevum :) Herkes doktordan çıktıktan sonra direk yazsınn :) canım sen naptın? @H E
Bugün randevusu olanlar baya çoğunlukta benimde 11de randevum :) Herkes doktordan çıktıktan sonra direk yazsınn :) canım sen naptın? @H E
Ama işte kalp atışı görmedik ya ben hala inanamıyorum ve doktorda öyle dedi normal gebelik bile diyemem haftaya tekrar bakalım dedi bende sevinemiyorum o yüzden ama şok oldum şuanBir taşla iki kuş diye buna derimçok sevindim canım hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah
aa benm arkadaşımda erkek bebekte hiç çıkmayan yerlerinde bile tüy olmuştu. sonra döküldü ama doğumdan sonra:) heralde bu da yapıdan yapıya değişebiliyorCanım ben güzellik uzmanıyım bi okuyunca mantıklı geldi ama sonra bi ablamı hatırladım başı biraz dertteydi bi kıl tüy konusunda erkek bebek bekliyordu aydan aya kadının killari bildiğin lazer yapıyoruz gibi azaldı çıkmadı son agdasi na resmen yaptırmadan gitmiş olmiyim diye geldi düşün benim kalmadı kıl tüy derdi ama inşallah sıkıntısı olanlarinki de biter bebek gelmeden :)
Kızlar kontrol de doktor 2 kese gördüama daha 6 haftaligiz çok küçük kalp atışları görmedik alttan da bakmak istemiyorum dedi şuan hiçbir şey tam net değil kalp atışı görene kadar ama kesenin 2 sini görünce şok oldum
Günaydın canım demek ikisi farklı şeylermis teşekkürler bilgilendirdigin icin ben 20. Hafta sanıyordum hala :)Kızlar Günaydın;
Sağlık Ocağına gittim,kan verdi,sonuçlarımı Pazartesi alıcam.
Öncelikle şu konuya netlik kazandırmak için yazdım.12 haftaya kadar Doğum yapacağımız hastaneye karar vermemiz gerekiyormuş.12.haftadan sonra doktorlar kabul etmiyormuş.20.haftada Doğum dosyası açtırıyormuşuz.(2 hastane ile görüştüm,bu açıklamayı yaptılar )
Ankara’da olanlar için ;ben Gata’ya gidiyordum,eledim.Çünkü 9.haftadayım ve yapılması gereken testlerin hiçbirisi yapılmadı.Dün kayıt açtırmak için sağlık ocağına gittim.Aile hekimimiz yapılması gereken testleri yaptı.Neyse araştırmalarım sonucunda;herkesin kaanaati Hacettepe Hastanesi oldu.Bu hafta son kez de Özel bir hastaneye gidip,karar vericem
Hacettepe Hastanesiyle de ilgili;Profesör ayarladım.Döner sermayeye 250 lira yatırıp,muayene oluyorum
Maşallah canımgebelik rutinlerimi yaptırdım her şey normal çıktı çok şükür. sekiz haftayı doldurmuşum. sekizinci haftada bilin bakalım beta hcg kaç oluyormuş?
217.384
Bencede öyle çünkü normal giden yada dediğin gini kıl olmayan yerlerde çıkanlar da çok oldu şuan bir hormon bombası gini gezdiğim için kaslar bıyıklar filan 3 güne cikiyo benim resmen :) sanırım o kadar lazer boşa gidecek :)aa benm arkadaşımda erkek bebekte hiç çıkmayan yerlerinde bile tüy olmuştu. sonra döküldü ama doğumdan sonra:) heralde bu da yapıdan yapıya değişebiliyor
aaa süper yaagözün aydın canımm iki bebişin olcak ne tatlıı
Al bendende o kadar yaklaştıkça daha çok sanirsizlaniyorum:)benim 1.20'de işyerindeyim şuan ve zaman geçmiyoorr resmenn :)
Yaa gözün aydın çok sevindim bazen gorunmuyo o haftalarda haftaya kocaman olurlar annesi o zaman görünür :)Kızlar kontrol de doktor 2 kese gördüama daha 6 haftaligiz çok küçük kalp atışları görmedik alttan da bakmak istemiyorum dedi şuan hiçbir şey tam net değil kalp atışı görene kadar ama kesenin 2 sini görünce şok oldum
Tamam canım saolasınBenim miyomlarim var onlar zaten çok sık ağrı yapıyordu bana saçma bir şekilde kalp atışlarını görene kadar eşimle pek karsilasmadik yoğun günlerdisonra işte doktora dedim oda miyomlarimın ağrı yapıp yapmadığını sordu bende ağrı hatta bazen lekelenmem yaptığını söyledim oda böyle dedi canım şükür şimdiye kadarda bişey olmadı :)
Sanırım bu aralar misafir ziyaretleri artacakEvet çok yardımcı oluyor sagolsun . Benim ki de diyor ne yapayım sana canim ne istiyor düşünüyorum hiç bir şey yemek gelmiyor içimden. Dün çay koyduk biskuviye batırıp onu yedik akşam yemegi:) ama misafirliğe gidince sanki evde aç bırakıyor lar mis gibi saldiiryorum :))
Ayyyyy inşallahYaa gözün aydın çok sevindim bazen gorunmuyo o haftalarda haftaya kocaman olurlar annesi o zaman görünür :)
Ben pek iki ve üçlü tarama testini yapmayı dşünmüyom ama dörtlü tarama testini muhakkak yapıcam zaten dovm senndromlu değilmi die bakıcaklarr ne olursa olsun bu can bu bedendeyse ona zarar verememKızlar selam ;
İkili tarama testlerimize de çok az kaldı,beni heyecan sardı
Cinsiyet için de çok heyecanlanıyorum,ikili taramadan da anlayabiliyormuş cinsiyet.Zaten erkek bebek 11-12 haftada kendini gösteriyormuş.Bir de İsrailli bilim adamlarının yaptıkları bir araştırma varmış,beta hcg değerinden de cinsiyeti anlayabiliyormuş doktorlar
Zaten kimsenin ya da hiçbir annenin bebeğine zarar vereceğini sanmıyorum.Hamilelik rutinin de ben doktorumun verdiği her testi yaptırıcam.Sonuçta o bana Allah’ın emaneti onun sağlığı için içerde de,dışarda da rahatını düşünmek zorundayımBen pek iki ve üçlü tarama testini yapmayı dşünmüyom ama dörtlü tarama testini muhakkak yapıcam zaten dovm senndromlu değilmi die bakıcaklarr ne olursa olsun bu can bu bedendeyse ona zarar veremem
Ayyy maşallah bebislerine❤❤Kızlar kontrol de doktor 2 kese gördüama daha 6 haftaligiz çok küçük kalp atışları görmedik alttan da bakmak istemiyorum dedi şuan hiçbir şey tam net değil kalp atışı görene kadar ama kesenin 2 sini görünce şok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?