2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

O iğrenç tad bende de var sadece sabah da değil midem rahatsızken bişey yemiyorum ya bi süre aç kalınca yine oluyor sürekli bi sakız şeker atıyorum gitsin diye :/

Yaa ikizmii geliyorr hadi hayırlısıııı :):)

Bir taşla iki kuş diye buna derim çok sevindim canım hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah

Kızlar Günaydın;
Sağlık Ocağına gittim,kan verdi,sonuçlarımı Pazartesi alıcam.
Öncelikle şu konuya netlik kazandırmak için yazdım.12 haftaya kadar Doğum yapacağımız hastaneye karar vermemiz gerekiyormuş.12.haftadan sonra doktorlar kabul etmiyormuş.20.haftada Doğum dosyası açtırıyormuşuz.(2 hastane ile görüştüm,bu açıklamayı yaptılar )
Ankara’da olanlar için ;ben Gata’ya gidiyordum,eledim.Çünkü 9.haftadayım ve yapılması gereken testlerin hiçbirisi yapılmadı.Dün kayıt açtırmak için sağlık ocağına gittim.Aile hekimimiz yapılması gereken testleri yaptı.Neyse araştırmalarım sonucunda;herkesin kaanaati Hacettepe Hastanesi oldu.Bu hafta son kez de Özel bir hastaneye gidip,karar vericem
Hacettepe Hastanesiyle de ilgili;Profesör ayarladım.Döner sermayeye 250 lira yatırıp,muayene oluyorum

Bir taşla iki kuş diye buna derim çok sevindim canım hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah
Ama işte kalp atışı görmedik ya ben hala inanamıyorum ve doktorda öyle dedi normal gebelik bile diyemem haftaya tekrar bakalım dedi bende sevinemiyorum o yüzden ama şok oldum şuan doktor kontrolde gelişmiş bir yumurta bı iki tane de ona yakın var demişti ama bir yumurta diye düşünmüştum hep

aa benm arkadaşımda erkek bebekte hiç çıkmayan yerlerinde bile tüy olmuştu. sonra döküldü ama doğumdan sonra:) heralde bu da yapıdan yapıya değişebiliyor

aaa süper yaa gözün aydın canımm iki bebişin olcak ne tatlıı

Günaydın canım demek ikisi farklı şeylermis teşekkürler bilgilendirdigin icin ben 20. Hafta sanıyordum hala :)

Bencede öyle çünkü normal giden yada dediğin gini kıl olmayan yerlerde çıkanlar da çok oldu şuan bir hormon bombası gini gezdiğim için kaslar bıyıklar filan 3 güne cikiyo benim resmen :) sanırım o kadar lazer boşa gidecek :)

Yaa gözün aydın çok sevindim bazen gorunmuyo o haftalarda haftaya kocaman olurlar annesi o zaman görünür :)

Tamam canım saolasın

Sanırım bu aralar misafir ziyaretleri artacak

Ben pek iki ve üçlü tarama testini yapmayı dşünmüyom ama dörtlü tarama testini muhakkak yapıcam zaten dovm senndromlu değilmi die bakıcaklarr ne olursa olsun bu can bu bedendeyse ona zarar veremem

Ben pek iki ve üçlü tarama testini yapmayı dşünmüyom ama dörtlü tarama testini muhakkak yapıcam zaten dovm senndromlu değilmi die bakıcaklarr ne olursa olsun bu can bu bedendeyse ona zarar veremem
Zaten kimsenin ya da hiçbir annenin bebeğine zarar vereceğini sanmıyorum.Hamilelik rutinin de ben doktorumun verdiği her testi yaptırıcam.Sonuçta o bana Allah’ın emaneti onun sağlığı için içerde de,dışarda da rahatını düşünmek zorundayım

Ayyy maşallah bebislerine❤❤
Saglikla buyusunler canim. Gozun aydin

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…