En azindan daha az kalorili seyler yesek daha iyi olacakValla canım bende aynı senin gibiyim yiyiyorum yarım saat sonra acıkıyorum söylemesi ayıptır öğlen canım hamburger çekti söyledim işyeri söyledim patates kolayla bir yedimki yarım saat sonra midem kazınıyordu. Ve bende sigaradan tiksensem diye ümit ettim. Bugün elektorik sigaraya geçtim bakalım.
En azindan daha az kalorili seyler yesek daha iyi olacak
Ben cok sert bir sigara iciyordum daha hafif birseye gectim.
Kizimda ki gibi degil ama yinede iciyorum işte.
Benşm annemde de olmamş bulantı birde bulantınolmazsa kötü felan dediler korktum bendeBenimde hiç bulanmadı hatta biraz bulasın istedim hamile gibi hissedeyim diye hatta belki bu sayede biraz iştahım kapanır çünkü çok yiyorum ve şimdiden kilo aldım ama yok en fazla tükrük bezleri çok çalışıyor o bazen kötü hissettiriyor
Benimde boyum 170 ama kizimda 47 aldim verdim hepsini evet yinede estetik olmam gerekti.simdi hedefim var tabi olursa.Valla canım 1.72 boyum var 48,5 kilo ile hamile kaldım. 50,9 olmuşum 2 ayda 2,4 kilo olmuşum. Valla canım ne isterse yiyiyorum. Sağlık sınırlarını aşmadığı sürece kilo almaktan korkmuyorum çünkü çalışmaya devam edeceğim zaten veririm:)
Peki canım kızında sigara içmiştin Allah göstermesin ama hiç sağlığı ile ilgili bir sorun yaşadın mı? Bana özellikle şirkettekiler çok baskı yapıyorlar çocuğun şöyle doğar böyle doğar falan bildiğin deli gibi vicdan azabı duyuyorum ama bırakılmıyorsa meretSabah paketim bitti ve almadım elektronik sigarayı elime aldım onu içiyorum akşam üstü şirkette otlandım resmen bir tane sigara. Alırsam içerim biliyorum
Bende şuan öyleyim ne bişeyden tiksindim ne canım çekti ne midem bulandı... Hamilelik öncesi nasılsam öyleyim. Göğüslerin acıması ve ara ara gelip giden kasık ağrısı dışında hiçbişeyim yok çok şükür. Ama böle oluncada herşey yolundamı hiç bilemiyor insan
Benimde boyum 170 ama kizimda 47 aldim verdim hepsini evet yinede estetik olmam gerekti.simdi hedefim var tabi olursa.
Yok hayir cok sukur hic 1 seyi yok 10 yasinsa suan masallah bir sorun yasamadik hic.
Bide o donem ben 2 pakete yakin ictim bosanma durumlari birseyler falan.allah korudu yani.
Benim cevremde hamile diye sigarayi birakanda olmadi hic belki ben denedim cok denedimde iradem yok bu konuda galiba.
Elektronik sigara nasil peki ise yariyor mu gun icinde hani 1 2 normal sigara kacamagi olsa yeterli gelir mi
Benim esim kendisi icin dusunuyordu sigarayi birakayim diye ama bir turlu almadi.Oyy maşallah canıma Allahım sağlıklı mutlu ömürler versin inşallah.
Ya elektronik sigarada kötü biliyorum diğeri kadar değil. Bunda zifir katran ve o kağıt yanığında oluşan karbonmonoksit yok. sadece nikotin. Ben gebelikten önce yaklaşık 2 paket içiyordum. Gebeliği öğrenince yarım pakete kadar düştüm diyelim. Ama bugün en son 1de içmiştim sonra akşam 6 gibi içtim ve şimdi yemekten kalktım ve eşimden bir tane aldım. Yani bugün 6 tane falan içtim ama ilk günüm dahada azaltıp bırakmaya çalışıyorum. Bunda da çeşitli nikotin değerleri var bendeki sıvı 6 nikotin şuanda. 3-6-9-12 diye gidiyor oranları. Bırakma sürecinde denenebilir bence. Bırde seçeceğin sıvıda önemli çok değişik aromalı şeyler var. Ben aroması en sade olan Maxboro diye bir sıvı içiyorum. En çok sigaraya benzeyen bu
Bu arada normalde önceden yazmıştım astımlı kedim var sigara yaktığım anda odadan çıkar gider ama elektronik sigarada yüzüne üflüyorum daha var mı diyorZararın çok az olduğunu buradan anlıyorum.
Ne gibi bi kötülük ki biliyormuşunBenşm annemde de olmamş bulantı birde bulantınolmazsa kötü felan dediler korktum bende
Merak etme allaha emanet et inşallah bişey olmaz
İşyerinde arkadaşlar korkuttu bulantı iyidir kalp atısı vardır yoksa korkmak kazm felan desiler ama bencede bunye ile alakalı aNe gibi bi kötülük ki biliyormuşun
Ben oğluma hamileykende bulantım olmamıştı ablamın hamileliklerinde de olmamış biraz ırsi de olabilir
Ateş basması nadir oluyor cAnım bende, daha çok üşüyorum ben özellikle ayaklarımı bi türlü ısıtamıyorum. Şuan bile sıcak su torbası kaynatıyorum kendimemerhaba arkadaşlar, bulanti ve kusma dışında ateş basması yaşayan var mi? onceki gebeligimde olmamıştı, akşamları çok üşüyorum
Evet canım 10 gün kadar oldu bıraktım çok şükür darısı sana :)rainbow4607 canım sen jeli bıraktın mı bana 12. Haftaya kadar devam dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?