yani şuan zaten üzüm kadar olduğunu varsayarsak aslında ayaklarının civciv ayağı kadar anca olacağı aşikar. ancak yine de bilemiyorum pzt ben de gideyim atarım foto
3 seans gitmiştim bırakınca kötü oldu hamileliğinde etkisiyle heralde çoğaldılar. Yaptırdığım yer sıkıntı olmuyor doktoruna sor dedi doktor da öyle diyince şaşırdım baya.
Mecburum birakicam da bakalim senin geldigin asamaya nasil gelecegimyerine birsey koydun mu peki ? Atiyorum aratmamasi icin kuruyemis gibi . Bu ne arkadas herkes tak tak birakmis ben mi iradesizim acaba
Yani bi ara biraz çok yemiş olabilirim :) kuruyemis zaten doktor diyor ya badem fındık ceviz kuru kayısı incir filan ben o ara öğün işini coook sevmiştim mesela :) sonra sonra alışıyorsun şuan bana tek bıraktığı kötü sey acı da çok fazla yiyemedigim için tuvalet sorunu :) oda geçiyor yavaştan kayısı iyi geldi galiba :) sende yaparsın iradesizler kralicesiydim ben kafana koy yeter :) bebekler herşeyi yaptiriyormus:)
Benim miyomlarim var onlar zaten çok sık ağrı yapıyordu bana saçma bir şekilde kalp atışlarını görene kadar eşimle pek karsilasmadik yoğun günlerdi sonra işte doktora dedim oda miyomlarimın ağrı yapıp yapmadığını sordu bende ağrı hatta bazen lekelenmem yaptığını söyledim oda böyle dedi canım şükür şimdiye kadarda bişey olmadı :)
Günaydın hanımlar
Sabahları ağzımda Demir tadı oluyor. Çok kötü oluyorum bu yüzden. Midem bulanmasa da o tadı hissedince bulanmaya başlıyorum
Acaba diş etlerim falan mı kanıyor diye bakıyorum ama yok. Nerden geliyor bu iğrenç tat
Ay çok sevindim şuan tabi o doktora gore değişir sanırım bugün devlette kontrol var bi gideyim ona kendi doktoruma çok var daha umarım görür gittiğimizde :)
Kızlar şöyle bişey duydum lazer hakkında konuşulmuşken söyleyeyim
Eğer bebeğiniz erkekse vücut erkeklik hormonu salgıladığı için tüylenme vs artıyormuş
Canım ben güzellik uzmanıyım bi okuyunca mantıklı geldi ama sonra bi ablamı hatırladım başı biraz dertteydi bi kıl tüy konusunda erkek bebek bekliyordu aydan aya kadının killari bildiğin lazer yapıyoruz gibi azaldı çıkmadı son agdasi na resmen yaptırmadan gitmiş olmiyim diye geldi düşün benim kalmadı kıl tüy derdi ama inşallah sıkıntısı olanlarinki de biter bebek gelmeden :)
Kızlar kontrol de doktor 2 kese gördü ama daha 6 haftaligiz çok küçük kalp atışları görmedik alttan da bakmak istemiyorum dedi şuan hiçbir şey tam net değil kalp atışı görene kadar ama kesenin 2 sini görünce şok oldum