2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
kalp atışını gördüyse sorun yok demektir. niçin duyamadığınız için üzüldünüz?
Doktor duymam lazımdı dedi çünkü .. Çıkarken ona 3-4 gun daha verelım belkı gelişimindendir dedi .
Bide en son sağlıklı bebek herzaman güzel gelişir unutma kötü bişey olursa üzülmek yok deyince bence kafa kalmadı

Moralim azcık bozuk kızlar ..
Malesef kalp atışını duyamadık. Ama ekranda atan kalbı gördük . 3-4 gun sonra tekrar gel dedi .

Canım hiç takılı kalma en azından görmüşsün kalp atışları geç duyulabiliyor 9. Haftada kuzenim duydu.

Reactions: H E
Çok şükürki kalp atışı var benim de Çarşamba’dan beklentim bu
Beklentını hiç yüksek tutma canım .
İnan yıkıldım . Şuan toparlamaya çalışıyorum .
Eşimide üzmek istemedım ama anladı tabı oda .
İşyerındeyım herkes noldu dıyo noldu dedikçe ağlıyasım gelıyo

Off hiç sevmıyorum şu huyumu

Bende cuma gunune alıcam .
İnşallah ikimizde güzel haberlerle geliriz
Hiç üzülme arkadaşım aksine sevin bir oh çek bebeğide kalp atışınıda görmüşsün maşallah. Bende geçen hafta cumartesi gittim ve kalp atışını gördük ama doktorum dinletemedi çünkü çok küçük dedi tutturamadı ama benim için hiç önemi yoktu gördüm nasıl olsa kalbin atışını ve haftaya dinlemeye gideceğim inşallah biz gibi bekleyen herkese nasip olur pıt pıt pıt o sesi hafızamıza kazımak

Canım kaç haftalık çıktı ultrasonda senin bebiş?

Aminn amiinn inşallaahhh
Sizlerle konusmak çok ıyı geldı .
Hele bizde duyamadık falan diyosunuz ya

Canım kaç haftalık çıktı ultrasonda senin bebiş?
Söylemıyo
Sata göre hesaplıyo .
Geçenm hafta keseyı görmeye gittiğimde bebeği ölçmeye çalıştı. Çok küçüktü ölçemedi .
Bugunde kalp atışı çok uğraştı ondan unuttu sanırımm . Haftaya inşallah onuda sorarım

muayaneyi hep üstten mi yapıyor

2 li ve 3 lğ testlerde sonuç ne olursa olsun yapcak bişey yok allah korusun bir sıkıntı varsada aldırmak istermisin bu yüzden oo testleri yapıp bu şekilde öğrenip ve düşünmek istemiyorum
Bu çok zor bir karar gerçekten. bir arkadaşımın bebeği oldu. Rahatsız. Öyle bir bebeği dünyaya getirmek mi yoksa getirmemek mi... Allah kimseyi böyle bir tercihte bırakmasın. Ancak ben de tüm testlerin yapılmasından yanayım. Zaten 2Li test tek başına birşey ifade etmez. bir sorun görürlerse amniyon sıvısı almaya kadar giden bir durum.

Ben geçen hafta Çarşamba devlet hastanesine gittim sadece kese gözüktü başka bişey göremedi ozaman 5+4 felan olması lazımdı sonra aynı hafta özel deki doktoruma gittim onun ultrasonu yeni bayağı ve bebeğide kalp atışınıda gördük bebek 2mm di düşün minicik ve 5+6 çıktı aşşağı yukarı ölçümle yani son adet tarihim 11 eylül ve 1-2 gün fark çıktı çok küçük olduğundan ölçümden dolayı

doktorunu değiştir bence sorun onda çünkü. ben de 5+0da gitmiştim. çok küçük olduğundan kalp atışları duyulmuyor dedi. ama atıyor di mi diye sordum. atıyor sorun yok dedi.
Sonra pencereleri kapattık, ufak ufak duydum. Küçük olduğundan sesi de az çıkıyor. kendi pirinç kadardı zaten, kalbi ne kadarcık olsun

Doktorumdan çok memnunum aslında .
Oyuzden değiştirmeyı sımdılık düşünmüyorum .

Bakalım 1 hafta beklıcem . Hayırlı haberlerle gelirim inşallah

Ay aynı ben hemen belli ederim ama ben doktoruna sinir oldum benim doktorum diyorum ya çok geç açtı ve tek kelime yorum yapmadı açmamasına ilişkin ben de normali bu sandım ve hep hevesle bak kalbi şurda atıyor diye gösterdi, evham yaptırmış sana boş yere

Benim 8. haftaya kadar karından keseyi bile gaz olduğu için göremedik hep vajinal baktı, bencede doktoru bi değiştirin
Vajinal usg yı belkıde ben ilk gittiğimde istemedıgımı söyledıgım için tekrar sormamıştır . Haftaya gittiğimde yıne bır sıkıntıyla karşılaşırsak bakın dıcem yada aklımda 2. doktor var ona gidicem

Evet benıde o uzdu ddeseydı bak kalbı atıyor bir dahakı geldiğimzde duyucaz falan deseydı
Olmadı değştircem araştırmalarım 2 doktor vardı diğerine giderim olmadı

canım kendini boşuna üzme duyamamanın sebebi üstten bakmasıdır altan baksaydınız duyardınız sakin ol bebişin orda duruyo

6+5 haftalığım son adet tarihime göre bebeğin gelişmini falan da bilmiyorum hiç söylemedı şuana kadar .
Olayın şokundayım ondan üzgünüm azcık .. Toparlıcam Allahın izniyle
Canım uzulme bebegini düşün bana doktorum 2 hafta sonraya gel dedi kalp atislari icin bu normal bi durum ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…