2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Bana 6.haftadan itibaren keseyi göremediğimiz için vajinal baktı hiçde bir sorun yaşamadım. İlişki konusundan sakınmayanlarda var sonuçta demekki sorun olmuyor vajinal bakılması. Zaten sorun olucak olsa olsa doktor bakmaz diye düşünüyorum

Benim tatlis miyomlarim ve kistlerim yüzünden doktor beni aşağıdaki ultrason yerine gönderdi saat 2 de randevum var orda tahmini doğum tarihini 29 mayıs olarak belirledi bugün bi gorseydimde rahatlasaydim şu minnoşu :)

yok canım doğumdan sonra normale dönersin :)
ya ne bılım doktor duymam lazımdı deyip durdu moralımı bozdu bıde çıkarken sağlıklı gebelık hertürlü ilerler bişey olursa üzülmek yok deyince

canım bence hiç canını sıkma. bak benm bebeğimin sata göre 17 gün farketti ve ben sabrettim doktora geç gittim baya öğrendkten sonra kalbi birlikte duyayım diye sata göre 8. haftaya randevu aldım bi gittim ki sadece keseyi gördük hiç moralimi bozmadım doktorum olumsuz bişey demedi çünkü. bence sende hiç canını sıkma doktorun seni çok etkilemiş olumsuz konuşması yani. bence de doktorunu değiştir çünkü olumlu bi ışığa tutunmaya çalışıyorum her defasında. her şey iyi gidiyor cümlesini duymak istiyoruz hepimiz

Evet çok zor bir karar ve ben şuan bu düşüncedeyim ama ilerde fikrim ne olur bilemem insan bebeğini düşününce onun için her yola koşuyor ilersi için herşey allaha kalmiş

Evet canımm sen naptın senin ne zamandı randevun? Bu arada benim tembel hiç ama hiç hareket etmiyor :) doktor neler yaptı hareket etsin diye ama cıks :) kalbi maşallh çok iyi atıyo ama uyuyodu sanırın
Doktor kendi bakmadi miyomlarini kistlerini aşağıda bi degerlendirsinler dedi onlarda saat 2 de gel dediler bekliyorum sabırsızlıkla maşallah ya yerim ben onu umarım doğunca da böyle uykucu olur seni hiç yormaz :)

Son söylediği biraz talihsiz olmuş. Bana da dinlettiğinde zar zor geldi sesi kimide diyo iyi değilmiş dinletmesi bilemiyorum kime inanacağımızı şaşırdık bende dinlediğim için pişmanım bebeğe güçlü dalga gidiyomuş iyi değilmiş vs vs

Reactions: H E
Canım yazdığından aklım çok karıştı bana yardımcı olur musun . Ben siirtte kontrollerime gidiyorum ama doğumumu ısparta şehir hastanesinde yapıcam öyle düşünüyorum. Yani şimdi Allah korusun erken doğum falan olur da siirtte doğurursam sıkıntı yaşar mıyım acaba

Valla bugün hic icmemeyi ilk kez denicem bakalim bana sans dile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…