Vajinal usg yı belkıde ben ilk gittiğimde istemedıgımı söyledıgım için tekrar sormamıştır . Haftaya gittiğimde yıne bır sıkıntıyla karşılaşırsak bakın dıcem yada aklımda 2. doktor var ona gidicem
yok canım doğumdan sonra normale dönersin :)Bencede öyle çünkü normal giden yada dediğin gini kıl olmayan yerlerde çıkanlar da çok oldu şuan bir hormon bombası gini gezdiğim için kaslar bıyıklar filan 3 güne cikiyo benim resmen :) sanırım o kadar lazer boşa gidecek :)
ya ne bılım doktor duymam lazımdı deyip durdu moralımı bozdu bıde çıkarken sağlıklı gebelık hertürlü ilerler bişey olursa üzülmek yok deyince
MasaAllah masaAllah ya bana sanki kiz olacakmis gibi geliyor insaAllah hayirli saglikli be gebeliginiz olurKızlaaaaaarrrr
Ayy hadi inşallah önce sağlıklı sonra kızdır inşallah:))MasaAllah masaAllah ya bana sanki kiz olacakmis gibi geliyor insaAllah hayirli saglikli be gebeliginiz olur
Evet canımm sen naptın senin ne zamandı randevun? Bu arada benim tembel hiç ama hiç hareket etmiyor :) doktor neler yaptı hareket etsin diye ama cıks :) kalbi maşallh çok iyi atıyo ama uyuyodu sanırınYaaaaakocaman olmuş annesi maşallah
Evet çok zor bir karar ve ben şuan bu düşüncedeyim ama ilerde fikrim ne olur bilemem insan bebeğini düşününce onun için her yola koşuyor ilersi için herşey allaha kalmişBu çok zor bir karar gerçekten. bir arkadaşımın bebeği oldu. Rahatsız. Öyle bir bebeği dünyaya getirmek mi yoksa getirmemek mi... Allah kimseyi böyle bir tercihte bırakmasın. Ancak ben de tüm testlerin yapılmasından yanayım. Zaten 2Li test tek başına birşey ifade etmez. bir sorun görürlerse amniyon sıvısı almaya kadar giden bir durum.
Maşallh kuzuyaKızlaaaaaarrrr
Doktor kendi bakmadi miyomlarini kistlerini aşağıda bi degerlendirsinler dedi onlarda saat 2 de gel dediler bekliyorum sabırsızlıklaEvet canımm sen naptın senin ne zamandı randevun? Bu arada benim tembel hiç ama hiç hareket etmiyor :) doktor neler yaptı hareket etsin diye ama cıks :) kalbi maşallh çok iyi atıyo ama uyuyodu sanırın
nasıl büyüymüş ay maşallahKızlaaaaaarrrr
Bende fotoğrafta kız bebeğine benzettim boyle yuvarlak yuzlu kız çocugu gibi geldi ama hayırlı ve sağlıklı olsun inşallahAyy hadi inşallah önce sağlıklı sonra kızdır inşallah:))
3 hafta sonra yaptırabilirsin dediyani şuan zaten üzüm kadar olduğunu varsayarsak aslında ayaklarının civciv ayağı kadar anca olacağı aşikar. ancak yine de bilemiyorumpzt ben de gideyim atarım foto
doktor ne demişti ki?
Maşallah yaKızlaaaaaarrrr
Son söylediği biraz talihsiz olmuş. Bana da dinlettiğinde zar zor geldi sesi kimide diyo iyi değilmiş dinletmesi bilemiyorum kime inanacağımızı şaşırdık bende dinlediğim için pişmanım bebeğe güçlü dalga gidiyomuş iyi değilmiş vs vsDoktor duymam lazımdı dedi çünkü .. Çıkarken ona 3-4 gun daha verelım belkı gelişimindendir dedi .
Bide en son sağlıklı bebek herzaman güzel gelişir unutma kötü bişey olursa üzülmek yok deyince bence kafa kalmadı
Maşallah canım darısı başımızaKızlaaaaaarrrr
Canım yazdığından aklım çok karıştı bana yardımcı olur musun . Ben siirtte kontrollerime gidiyorum ama doğumumu ısparta şehir hastanesinde yapıcam öyle düşünüyorum. Yani şimdi Allah korusun erken doğum falan olur da siirtte doğurursam sıkıntı yaşar mıyım acabaKızlar Günaydın;
Sağlık Ocağına gittim,kan verdi,sonuçlarımı Pazartesi alıcam.
Öncelikle şu konuya netlik kazandırmak için yazdım.12 haftaya kadar Doğum yapacağımız hastaneye karar vermemiz gerekiyormuş.12.haftadan sonra doktorlar kabul etmiyormuş.20.haftada Doğum dosyası açtırıyormuşuz.(2 hastane ile görüştüm,bu açıklamayı yaptılar )
Ankara’da olanlar için ;ben Gata’ya gidiyordum,eledim.Çünkü 9.haftadayım ve yapılması gereken testlerin hiçbirisi yapılmadı.Dün kayıt açtırmak için sağlık ocağına gittim.Aile hekimimiz yapılması gereken testleri yaptı.Neyse araştırmalarım sonucunda;herkesin kaanaati Hacettepe Hastanesi oldu.Bu hafta son kez de Özel bir hastaneye gidip,karar vericem
Hacettepe Hastanesiyle de ilgili;Profesör ayarladım.Döner sermayeye 250 lira yatırıp,muayene oluyorum
Valla bugün hic icmemeyi ilk kez denicem bakalim bana sans dileYani bi ara biraz çok yemiş olabilirim :) kuruyemis zaten doktor diyor ya badem fındık ceviz kuru kayısı incir filan ben o ara öğün işini coook sevmiştim mesela :) sonra sonra alışıyorsun şuan bana tek bıraktığı kötü sey acı da çok fazla yiyemedigim için tuvalet sorunu :) oda geçiyor yavaştan kayısı iyi geldi galiba :) sende yaparsın iradesizler kralicesiydim ben kafana koy yeter :) bebekler herşeyi yaptiriyormus:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?