Tam bebek görüntüsünü almış artık çok tatlı görünüyorKızlaaaaaarrrr
Bazı doktorlar en son söylemesi gerekeni en başta söylüyor bence de duyulmaması çok normal boşu boşuna stres yapma lütfenDoktor duymam lazımdı dedi çünkü .. Çıkarken ona 3-4 gun daha verelım belkı gelişimindendir dedi .
Bide en son sağlıklı bebek herzaman güzel gelişir unutma kötü bişey olursa üzülmek yok deyince bence kafa kalmadı
Kızlaaaaaarrrr[/QUOTE
Benim bebeğimde aynı haftada kalbi kaç atıyor canım ,bide ikili test için ne zaman çağırdı ,beni ayda bir çağırıyor hep bebeğimi çok az görebiliyorum
Dualarım seninle :) yapabilirsin ya gerçekten bak :) gezmelere git calismiyorsan çalışıyorsan içtiğin yerlere çıkma bugün :)Valla bugün hic icmemeyi ilk kez denicem bakalim bana sans dile
Yaaaa bildiğin şekillenmiş yerim onu bennnn maşallahKızlaaaaaarrrr
Bozma moralini canım bende 7+1 im daha bebeğide kalp atışınida göremedim bırak duymayi geçen hafta 6+2 de gitmiştik bebeği bile göremedik doktor bir hafta 10 gün sonra çağardı tekrar kalp atışı için haftaya gidicem hemde senden 3 gün öndeyim bozma moralini bence doktoru değiştir doktorun seni rahatlatmasi lazım diyelim ki normal doğum olucak evham yapmayip seni sakinlestirmesi gerekiyor ben evham yapıyorum doktorum sakinlestiriyo bos gebelik olabilir mi dedim neden öyle olsun ikinizde sagliklisiniz bebekte sağlıklı olur dedi gebeliklerin yüzde sekseninde sorun çıkmaz sağlıksız gebelikler çok nadirdir dedi bakalım bende rahatım simdiMoralim azcık bozuk kızlar ..
Malesef kalp atışını duyamadık. Ama ekranda atan kalbı gördük . 3-4 gun sonra tekrar gel dedi .
Aynen bu halde olmamın sebebı doktorum sanırım .Bozma moralini canım bende 7+1 im daha bebeğide kalp atışınida göremedim bırak duymayi geçen hafta 6+2 de gitmiştik bebeği bile göremedik doktor bir hafta 10 gün sonra çağardı tekrar kalp atışı için haftaya gidicem hemde senden 3 gün öndeyim bozma moralini bence doktoru değiştir doktorun seni rahatlatmasi lazım diyelim ki normal doğum olucak evham yapmayip seni sakinlestirmesi gerekiyor ben evham yapıyorum doktorum sakinlestiriyo bos gebelik olabilir mi dedim neden öyle olsun ikinizde sagliklisiniz bebekte sağlıklı olur dedi gebeliklerin yüzde sekseninde sorun çıkmaz sağlıksız gebelikler çok nadirdir dedi bakalım bende rahatım simdi
Kalp atisinin normalde hangi haftada gorulmesi gerek ben dun gittigimde 2 hafta sonra gel duyabiliriz demisti oda herkese gore degisen bir durummu kiBozma moralini canım bende 7+1 im daha bebeğide kalp atışınida göremedim bırak duymayi geçen hafta 6+2 de gitmiştik bebeği bile göremedik doktor bir hafta 10 gün sonra çağardı tekrar kalp atışı için haftaya gidicem hemde senden 3 gün öndeyim bozma moralini bence doktoru değiştir doktorun seni rahatlatmasi lazım diyelim ki normal doğum olucak evham yapmayip seni sakinlestirmesi gerekiyor ben evham yapıyorum doktorum sakinlestiriyo bos gebelik olabilir mi dedim neden öyle olsun ikinizde sagliklisiniz bebekte sağlıklı olur dedi gebeliklerin yüzde sekseninde sorun çıkmaz sağlıksız gebelikler çok nadirdir dedi bakalım bende rahatım simdi
Amaaaaan bu nasıl bi minnoş yaa ne kadar güzel maşallahKızlaaaaaarrrr
Tesekkur ederim ya 1 tane opsiyonum var ama icmicemDualarım seninle :) yapabilirsin ya gerçekten bak :) gezmelere git calismiyorsan çalışıyorsan içtiğin yerlere çıkma bugün :)
Benim doktorum 2-3 saniye ancak açtı hayal gibi çok kısa :)) burdan okuduğum için bende tekrar açar mısınız demedim hatta eşim videoya dahi çekememiş. Ama erken dönem dediğimiz hangi haftaları kapsıyor acaba ?Ya bişey okudum erken dönemde kalp atışını dinlemek iyi değilmiş bebeği ısıtıyomuş bu da pek önerilen birşey değilmiş fazla detaya girmeyeyim belki çok kafasına takan olur günahına girmeyim kkimsenin. ne düşünüyosunuz bu konuda?
Benim doktorum dinletti toplasan 5-6 saniye sürmedi kapadı hemen derinden geliyo çok küçük dedi ama ekranda attığını gördük şükür
Benim doktorumda 6 haftalıkken dinletmedi bana çok küçük zararlı olur onun için dedi dinletmedi ben 8. Haftada dinledim devlette ama dediğin gibi 3 5 sn oda ultrason kötü olduğu için mecburen :) birşey olmaz merak etme sen nerdeyse herkese dinletiyorlar dakikalarca olsa o zaman sıkıntı olabilir ama kafana takma sen :)Ya bişey okudum erken dönemde kalp atışını dinlemek iyi değilmiş bebeği ısıtıyomuş bu da pek önerilen birşey değilmiş fazla detaya girmeyeyim belki çok kafasına takan olur günahına girmeyim kkimsenin. ne düşünüyosunuz bu konuda?
Benim doktorum dinletti toplasan 5-6 saniye sürmedi kapadı hemen derinden geliyo çok küçük dedi ama ekranda attığını gördük şükür
Ya bişey okudum erken dönemde kalp atışını dinlemek iyi değilmiş bebeği ısıtıyomuş bu da pek önerilen birşey değilmiş fazla detaya girmeyeyim belki çok kafasına takan olur günahına girmeyim kkimsenin. ne düşünüyosunuz bu konuda?
Ay inşallah canımm bakalım :)) ben uslu olsun diye çok dua ediyorum bakalım :)Doktor kendi bakmadi miyomlarini kistlerini aşağıda bi degerlendirsinler dedi onlarda saat 2 de gel dediler bekliyorum sabırsızlıklamaşallah ya yerim ben onu umarım doğunca da böyle uykucu olur seni hiç yormaz :)
Darısı size inşallah kuzumm :)nasıl büyüymüş ay maşallah
10 haftadan erken dönemde zararlıymış öyle yazıyodu canımBenim doktorum 2-3 saniye ancak açtı hayal gibi çok kısa :)) burdan okuduğum için bende tekrar açar mısınız demedim hatta eşim videoya dahi çekememiş. Ama erken dönem dediğimiz hangi haftaları kapsıyor acaba ?
Amin canımm yüzünün yuvarlak olduğu nasılda belli demi yaa :)Bende fotoğrafta kız bebeğine benzettim boyle yuvarlak yuzlu kız çocugu gibi geldi ama hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah
Evet canımm 3buçuk cm olmuş ama ben kilo vermişim yarım kilo inşallah böyle istikrarlı giderimAyyy maşallah kuzuma nasilda buyumus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?