- 18 Ekim 2018
- 877
- 1.052
- 28
- 36
Bu durumu tek yaşayan ben değilmişim demek ki korkmaya başlamıştım. Beni etkileyen şeylere bu hafta çok maruz kaldım ondan beridir arttı zaten. İşyeri olaylı geçti de biraz. Hiçbi şekilde umursamayıp sadece beni mutlu edecek şeylere odaklanayım ben deBende sinir krizi gecirdim aglamaktan gecenlerde ki ben hic kolay kolay aglamam ama o depresif hal gecti cok sukur kotu olan beni etkileyecek hicbirseye bakmayip mutlu edecek seyleri yapmaya basladigimdan beri cok iyiyim sen de dene belki ise yarar
Çok geçmiş olsun canm ciddi bişey yoktur inşallah?Benim randevum 9.10da idi. Eşim ağrıyla uyanınca iptal etmek zorunda kaldım acile geldik. Kime niyet neye kısmet
Happy mom ve banu çiftçi yi indirdim benKizlar gebelik takibi için telefonuznza hangi programi indirdiniz
Yaa mesajın çok tatlı geldi baya mutlu oldumNe güzel çok sevindim adına. Sağ Salim kavuşursun inş bebeğine
Yok canım sürekli depresif olmuyorsun, ama çok değişken oluyor ruh halimiz. Gülerken ağlamaya başladığımı bilirim. Ya da ağlarken gülmeye başladığımı
Korkma canım bebeğini o gelişindeki mucizesi koruyacak. Biraz büyüyüp hareketlerini hissetmeye başladığında onunla dertleşmeye başlaöyle bir bağ ki, onu görmesen de kalbinin en büyük yerini işgal ediyorlar minnaklar. O zaman rahatlayacaksın merak etme.
Aynen canım gece 1 adet.
canim benim 6+6 dedi doktorum bende 'haftasi uyumlu yani hocam genelde tup bebek bir ya da 2 hafta geriden geliyor gelisimi diyolar dedim dr oyle bir sey olmaz dedi. kendisi prof ve tup bebekte cok basarili . bence ultrason aletlerinin kalitesi belirliyor bizimde moralimizi bozuyolar hic canini slkma iyidir sagiklidir. kalbini ins. bir an evvel duyarsin canini slkarsan vucudunda hisseder. moralini yuksek tutu iyi bir dr git. hayirli haberlerini bekliyorum. bu arada dun geldim ist.dan aksam acik kirmizi lekelenmem oldu korkuttu beni gene proluton depot yaptirdi sukur iyiyim. bu sureci bi oyle bi boyle atlatcaz. onmeli olan yuksek moral .. aa ayrica benim bulantim carsambadan beri gecti. anlamadim niye yolculuk degisiklik vs.. belki.Gittim canım 2 doktora ama maalesef kalbini duyamadık çok ufak dedi doktor . Sata göre 6+5 ama bebeğim daha 6+0 haftalıkmış
Sabah gittiğim doktorum baya moralımı bozdu ama akşam gittiğim doktorum elhamdüllillah moralımı düzeltti . Haftaya tekrar randevu aldım
%100 sonuç vermiyor can sıkmaktan başka birşey değil aldırmayı da düşünmüyorum gereksiz benceBende istemiyorum açıkçası
Hafta hafta gebelik takibi ni indirdim canım benKizlar gebelik takibi için telefonuznza hangi programi indirdiniz
Bende kayılıyorum ilk hamileliğimde yaptırmadım hiç birini bundada yaptırmıcam%100 sonuç vermiyor can sıkmaktan başka birşey değil aldırmayı da düşünmüyorum gereksiz bence
Bende dunden beri çok iyiym .canim benim 6+6 dedi doktorum bende 'haftasi uyumlu yani hocam genelde tup bebek bir ya da 2 hafta geriden geliyor gelisimi diyolar dedim dr oyle bir sey olmaz dedi. kendisi prof ve tup bebekte cok basarili . bence ultrason aletlerinin kalitesi belirliyor bizimde moralimizi bozuyolar hic canini slkma iyidir sagiklidir. kalbini ins. bir an evvel duyarsin canini slkarsan vucudunda hisseder. moralini yuksek tutu iyi bir dr git. hayirli haberlerini bekliyorum. bu arada dun geldim ist.dan aksam acik kirmizi lekelenmem oldu korkuttu beni gene proluton depot yaptirdi sukur iyiyim. bu sureci bi oyle bi boyle atlatcaz. onmeli olan yuksek moral .. aa ayrica benim bulantim carsambadan beri gecti. anlamadim niye yolculuk degisiklik vs.. belki.
ins. canimmm .. sevindimm cok sukur. hadi ins. hep guzel haberlerle gecer gunlerimiz.Bende dunden beri çok iyiym .
Bazı şeylerı asla yıyemıyorum ama iştahım açıldı Allaha şükür
Haftaya duyucam biliyorumMinğim annesını üzmez . Buyuk ıhtımalle annesı gibi minnak birşey
Ben korkuyorum ondan, iğneyle alıyorlarmış. Yaptırdıktan sonra yazar mısın neler hissettiğini?Günaydın kızlar 2 li tarama testi tarama testlerinde en çok down sendromu riskli bebeği yakalayan tarama testi aklınızda olsun tabiki kötü birşey çıkarsa kimse çocuğunu aldirmiycak yinede onun sağlığı için yapılmalı diye düşünüyorum ben hem bu bi tarama riskli grupta mi onu öğreniyoruz asıl test Aminyon sıvısı alınarak yapılan test o kesin sonuç veriyor tabiki herkesin kendi kararı ama doktorlar önemli olduğunu söylüyor ben yaptirmaktan yanayım :) hatta ayın 20 sinde randevum var :)
Tatlım sadece çok riskli bulunan gebeler yapiyolar o dediğin işlemi korkma :) 2 li tarama detaylı bir ultrason ve bi tüp kan bu kadarcık :)Ben korkuyorum ondan, iğneyle alıyorlarmış. Yaptırdıktan sonra yazar mısın neler hissettiğini?
Amniyosentezi diyorum, karından rahme iğneyle giriliyoTatlım sadece çok riskli bulunan gebeler yapiyolar o dediğin işlemi korkma :) 2 li tarama detaylı bir ultrason ve bi tüp kan bu kadarcık :)
Evet biliyorum ama diyorum ki sen aşırı riskli değilsen yani bebeğin %90 in üstü down sendromlu çıkmazsa taramaya göre onu yapmıyorlar gerek yok çünkü :)Amniyosentezi diyorum, karından rahme iğneyle giriliyo
Oooh premses anne oluyosun o zaman bugün :)Kızlar günaydın herkese. Bugün yogun başladı. 9 da evi ilaçlamaya geldiler 4 kediyi aldık anahtarı kapıcıya bıraktık çıktık kedileri vete bıraktık bizde kahvaltıya geldik. Bütün gün dışarlarda olacağım eve girmem yasak. Alışveriş günü ilan ettim bugünbelki bebeşimin ilk eşyasını alırım
Amniyosentezi diyorum, karından rahme iğneyle giriliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?