2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
merhaba kizlar çok yazamiyorum
benim dün kanamam oldu kirmizi birazcikta pihti vardi bu gunde ilk kırmizi simdi pembeleşti az ama bu gun leke leke geliyo dr gittik dün test yapti pozitif cıktı normal dedi önceki eski kan dedi bu arada yurt dısındayim burda islemler cok yavas daha ilk kontrole bile gitmedik 26 kasima randevu vermişlerdi boyle bisey yasayan varmi düsük sebebimi

Hayırlısı olsun canım bence de kalp atışını geç duyanlar oluyor doktorun acele etmemesi iyi olmuş inş sağlıklı bi hamilelik geçirirsin

Kızlar ben 2 gecedir bel ağrısyla uyanıyorum, çok ağrıyor özellikle gece Normalmidir acaba, neden olmuş olabilir?
Benim sol tarafına giriyo kuyruk sokumuna yakın dün temizlik yaptım kitlendim resmen yatınca bile batıyodu çok ayakta kalınca oluo bana sende ayakta mı durdun yorduysan kendini belki ondan ağrımıştır

Benim ilk hamileliğim sağlıklı gidiyoe ama bişi olabilir korkusu hep var sanırım doğunca da olcak bi parçamız çünkü. İyi düşün allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Günaydın arkadaşlar. Çalıştığım ve çok yorgun olduğum için çok giremedim son zamanlarda konuşuldu mu bilmiyorum ama ikili test için ne düşünüyorsunuz ben yaptırmak istemiyorum

Reactions: H E
Vajinal ultrasonlami yoksa karindan mi dinleyecekmis canim benide haftaya cagirdilar insallah duyariz ikimizde
İlk karından bakarlar duyarlar buyuk ıhtımalle duymazlarda vajınalde baktırırım dün öyle yaptık . İçim rahatt etti en azından .
Herhangı bır sakıncasıda yok dedi .

Haklısın gördüm ama işte hormonlarında verdıgı etkiyle olumsuz bır kaç lafı sanırım çok buyuytup eziyet ettim kendıme .
Hepinizden Allah razı olsun siz olmasanız yiyip yiyip bıtırırdım kendımı

Bende dün koyu kave çamur gibi lekelenmem oldu drum normal dedi ama istiraht et dedi kan sulandırıco kullanıyrm ondan sonra hafif kırmızıya döndü inşallah bişey olmaz ultrasonda küçük kanama alanı vardı

O şema ne cinsiyet tahmini icin olan.nub yazilmis ama nub icin 11 12.hafta görüntüsü gerekmiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…