- 18 Ekim 2018
- 877
- 1.052
- 28
- 36
Yorgunluktan olabilir. Benim çok yorulduğum günlerde rahim ağrım fazla oluyor. Şimdi uyuyana kadar uzan bence ayağa kalkma hiçKızlar birşey soracağım sabah yazmıştım evimiz ilaçlandığı için sabah 9da evden çıktık ve akşam 8 de eve girdik. Biraz fazla gezmişim belim çatlıyordu eve gelince uzandım iyi geldi. Gebeliğin en başından itibaren ne akıntım nede lekelenmem hiç olmadı. Ancak şimdi rahmimde 2-3 defa belli aralıklarla yanma hissettim. Böyle birşey yaşayan oldu mu?
Elin evine klima taktıram çıplak çıplak yatırıcam o zamanAhhhhh ahhhh Aydındayım ben de. Yanar burasıda. Burada klimasız yaşanmıyor. Oğlum aylıkken sıcaktan dehidrasyon olmuştu. O zaman bu zamandır sıcaklarda klima açmadan durmuyoruz. Bunda da açarım mecbur.
Teşekkür ederim canım öyle yapıyorum. İnşallah sabaha geçerYorgunluktan olmuştur canım stres yapma kendine. Tekrarı olursa randevunu beklemeden bir git için rahatlar. Yarın tatilse eğer işin güzelce dinlen Rabbim korusun hepimizin bebeğini
Niye öyle düşünüyorsun canım parasını ödediğim sürece her ev benim klima taktırırda söktürürümde. Evden çıkarken klimanızı söker yeni evinize taktırırsınız. En en kötü ihtimal klima borusu için açılan deliği sıva yapar çıkarsın ama yeterki bebeğin rahat etsin.Elin evine klima taktıram çıplak çıplak yatırıcam o zaman
Benim bi kaç kere oldu canım çok sık oluosa bi doktora görün bence ne olur ne olmazkızlar son 1-2 saattir ara ara bıçak saplanır gibi ağrılarım oluyor korkulacak bişey mi acaba ya 6+4 günlüğüm başına böyle bişey gelen oldu mu?
Ben suyu az içtiğim zaman oluo canım yanma bence önemli bişey değildir kanama ağrı yoksa yat biraz dinlen geçer inşKızlar birşey soracağım sabah yazmıştım evimiz ilaçlandığı için sabah 9da evden çıktık ve akşam 8 de eve girdik. Biraz fazla gezmişim belim çatlıyordu eve gelince uzandım iyi geldi. Gebeliğin en başından itibaren ne akıntım nede lekelenmem hiç olmadı. Ancak şimdi rahmimde 2-3 defa belli aralıklarla yanma hissettim. Böyle birşey yaşayan oldu mu?
Evet olabilir. Normalde yaklaşık 3 lt civarı su içiyorum. Bugün dışarda olacam ve istediğim anda wc bulamam diye fazla içmedim. Allaha şükür diğer şeyler hiç olmadıBen suyu az içtiğim zaman oluo canım yanma bence önemli bişey değildir kanama ağrı yoksa yat biraz dinlen geçer inş
Maşallah ne kadar buyumus
Teşekkür ederim canım güzel paylaşımın içinCanım bu durumu çoğumuz yaşadık yüreğimiz ağzımızda gezdik ters giden bişey mi var diye çok şükür hepimizin yolunda gidiyor endişelenme :) bebişin gayet iyi
O bana bastan beri hep oluyor. Tabi siddtli degil boyle hafif hafif ozellikle cok yoruldugumda oluyor tabi doktorum normal demisti fazla yorma kendini demisti tabi doktorunuzla irtibatta olun hamilelik ihmale gelmezkızlar son 1-2 saattir ara ara bıçak saplanır gibi ağrılarım oluyor korkulacak bişey mi acaba ya 6+4 günlüğüm başına böyle bişey gelen oldu mu?
Bende 3 tane var happy mom gün gün hamilelik diğeri de hafta hafta mi öyle birseyKizlar gebelik takibi için telefonuznza hangi programi indirdiniz
Kızlar ya kafam çok karışık sizle de paylaşmak istedim belki anlayan yada yaşayan vardır durumu
Şimdi dün ben kontrole gitmiştim doktor 2 kese gördü demiştim hatta ama doktor sonra ama şuan çok küçük size tam birşey söylemiyorum saglikli bir gebelik var diye bile diyemem dış gebelik mı normal gebelik mı diye haftaya çarşamba tekrar gideceğim arastirmak istemiyorum ama kafama soktu doktor bir kere baktım kese varsa dış gebelik değildir diyenler var bide HCG düzenli artmiyorsa dış gebelik diyorlar benim öyle de değil valla kafam allak bullak
oğlumda hiç tiksinmem olmamıştı ama içmiyodum şimdi şükür istediğim herşeyi yiyorum ama sigaranın kokusu bana değse içim kalkıyor resmen kusmakla kusmamak arasında kalıyorum
Arkadaşlar üsküdarda önerebileceğiniz doktor vebyi bi hastane varmi
Karnım dan baktı ama karindan görüntüde rahim yoksa tüpler mi olduğu anlaşılmıyor galiba net olarak valla benim kafam karşıtı Çarşamba doktora gidince diyeceğim zaten bana net birşeyler soyleyin
Ben de batmandayım canım burası mayısta yaniyor haziran da nefes alınmıyor klima desen oturma odasında var. Doğumuma annem gelirse muhtemelen o odayı anneme veririm siye düşünüyodum. Ama bu seferde ben lohusa halimle yatamam o sıcakta yatak odasında. O yüzden en iyisi ankarada doğum yapmak ben annemin yanına gideceğim doğuma yakın eşimde yıllık iznini kullanacak inşallah.Daha çok erken ama. Tam haziranda doğacak minnoş Allah nasip kısmet ederse ve sıcaklığın 42 45 derece olduğu bi yerdeyim ben bu çocuk doğduğunda sıcakta tek kısa kollu badi giydireyim diyorum üstüne en fazla penye battaniye mi atılır artık ne bileyim klima falan da yok çok sıcak oluyo. Tecrübeli sıcak iklimde yaşayan anneler bi deyin hele ben sıcağı sevmiyorum şimdiden onu düşünüyorum benim gibi sıcaktan nefret ederse diye
ben ayaktayım genelde canım çalışıyorum ayakta oldu zaten oturunca iyi gibi şuan uzanıyorum durdu gibi ama bilmiyorum ki ya daha 2 gün önce gittim dedi kanama yok kese alanında sende de olmadığı sürece hamileliktendir de geç genede tırstım
Daha goremeyenler kalp atisini duyamayanlar sabirsizlikla bekleyenler de varKızlar ne güzel bebişlerinizi gördünüz sizbenim randevum daha cuma günü çok özledim onu eşimde 20 günlük göreve gitti oda yanımda değil onu da özlüyorum sanki bebeğimi görsem bi parça daha iyi olucam diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?