• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar birşey soracağım sabah yazmıştım evimiz ilaçlandığı için sabah 9da evden çıktık ve akşam 8 de eve girdik. Biraz fazla gezmişim belim çatlıyordu eve gelince uzandım iyi geldi. Gebeliğin en başından itibaren ne akıntım nede lekelenmem hiç olmadı. Ancak şimdi rahmimde 2-3 defa belli aralıklarla yanma hissettim. Böyle birşey yaşayan oldu mu?
Yorgunluktan olabilir. Benim çok yorulduğum günlerde rahim ağrım fazla oluyor. Şimdi uyuyana kadar uzan bence ayağa kalkma hiç

• Beğen
Reactions: BYV
Ben bu bel ağrısıyla napıcam böle, uykumdan uyanıyorum... İlk haftalar yoktu bu da yeni çıktı:110:

Elin evine klima taktıram çıplak çıplak yatırıcam o zaman
Niye öyle düşünüyorsun canım parasını ödediğim sürece her ev benim klima taktırırda söktürürümde. Evden çıkarken klimanızı söker yeni evinize taktırırsınız. En en kötü ihtimal klima borusu için açılan deliği sıva yapar çıkarsın ama yeterki bebeğin rahat etsin.:emir_bebek:

kızlar son 1-2 saattir ara ara bıçak saplanır gibi ağrılarım oluyor korkulacak bişey mi acaba ya 6+4 günlüğüm başına böyle bişey gelen oldu mu?
Benim bi kaç kere oldu canım çok sık oluosa bi doktora görün bence ne olur ne olmaz

Kızlar birşey soracağım sabah yazmıştım evimiz ilaçlandığı için sabah 9da evden çıktık ve akşam 8 de eve girdik. Biraz fazla gezmişim belim çatlıyordu eve gelince uzandım iyi geldi. Gebeliğin en başından itibaren ne akıntım nede lekelenmem hiç olmadı. Ancak şimdi rahmimde 2-3 defa belli aralıklarla yanma hissettim. Böyle birşey yaşayan oldu mu?
Ben suyu az içtiğim zaman oluo canım yanma bence önemli bişey değildir kanama ağrı yoksa yat biraz dinlen geçer inş

Ben suyu az içtiğim zaman oluo canım yanma bence önemli bişey değildir kanama ağrı yoksa yat biraz dinlen geçer inş
Evet olabilir. Normalde yaklaşık 3 lt civarı su içiyorum. Bugün dışarda olacam ve istediğim anda wc bulamam diye fazla içmedim. Allaha şükür diğer şeyler hiç olmadı:dua:

kızlar son 1-2 saattir ara ara bıçak saplanır gibi ağrılarım oluyor korkulacak bişey mi acaba ya 6+4 günlüğüm başına böyle bişey gelen oldu mu?
O bana bastan beri hep oluyor. Tabi siddtli degil boyle hafif hafif ozellikle cok yoruldugumda oluyor tabi doktorum normal demisti fazla yorma kendini demisti tabi doktorunuzla irtibatta olun hamilelik ihmale gelmez

Kızlar ne güzel bebişlerinizi gördünüz siz:emir_bebek: benim randevum daha cuma günü çok özledim onu:KK43: eşimde 20 günlük göreve gitti oda yanımda değil onu da özlüyorum sanki bebeğimi görsem bi parça daha iyi olucam diye düşünüyorum :KK68:

Kızlar ya kafam çok karışık sizle de paylaşmak istedim belki anlayan yada yaşayan vardır durumu
Şimdi dün ben kontrole gitmiştim doktor 2 kese gördü demiştim hatta ama doktor sonra ama şuan çok küçük size tam birşey söylemiyorum saglikli bir gebelik var diye bile diyemem dış gebelik mı normal gebelik mı diye haftaya çarşamba tekrar gideceğim arastirmak istemiyorum ama kafama soktu doktor bir kere baktım kese varsa dış gebelik değildir diyenler var bide HCG düzenli artmiyorsa dış gebelik diyorlar benim öyle de değil valla kafam allak bullak:cry:

Kese varsa dış gebelik olmaz diye biliyorum bende

Karnım dan baktı ama karindan görüntüde rahim yoksa tüpler mi olduğu anlaşılmıyor galiba net olarak valla benim kafam karşıtı Çarşamba doktora gidince diyeceğim zaten bana net birşeyler soyleyin

Bence daha keselerin ici boş diye öyle söylemiştir zaten ilk kontrolde amaç keseyi görmek boşuna strese sokmuş sizi diye düşünüyorum

Daha çok erken ama. Tam haziranda doğacak minnoş Allah nasip kısmet ederse ve sıcaklığın 42 45 derece olduğu bi yerdeyim ben bu çocuk doğduğunda sıcakta tek kısa kollu badi giydireyim diyorum üstüne en fazla penye battaniye mi atılır artık ne bileyim klima falan da yok çok sıcak oluyo. Tecrübeli sıcak iklimde yaşayan anneler bi deyin hele ben sıcağı sevmiyorum şimdiden onu düşünüyorum benim gibi sıcaktan nefret ederse diye:KK6:
Ben de batmandayım canım burası mayısta yaniyor haziran da nefes alınmıyor klima desen oturma odasında var. Doğumuma annem gelirse muhtemelen o odayı anneme veririm siye düşünüyodum. Ama bu seferde ben lohusa halimle yatamam o sıcakta yatak odasında. O yüzden en iyisi ankarada doğum yapmak ben annemin yanına gideceğim doğuma yakın eşimde yıllık iznini kullanacak inşallah.

ben ayaktayım genelde canım çalışıyorum ayakta oldu zaten oturunca iyi gibi şuan uzanıyorum durdu gibi ama bilmiyorum ki ya daha 2 gün önce gittim dedi kanama yok kese alanında sende de olmadığı sürece hamileliktendir de geç genede tırstım

Yatınca geçiyorsa ağrı sıkıntı yok demektir bana da oluyor bazen hatta geçen aşağı aşağı vuran bir ağrı oldu dur bakayım dedim yatınca geçecek mi 1 saat sonra falan geçti

Kızlar ne güzel bebişlerinizi gördünüz siz:emir_bebek: benim randevum daha cuma günü çok özledim onu:KK43: eşimde 20 günlük göreve gitti oda yanımda değil onu da özlüyorum sanki bebeğimi görsem bi parça daha iyi olucam diye düşünüyorum :KK68:
Daha goremeyenler kalp atisini duyamayanlar sabirsizlikla bekleyenler de var:dua::KK36:

Back
X