Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Toxo hayvanlardan ve güzel yıkanmamış yiyeceklerden bulaşır canım .Kızlar toxoplasma ıgG pozitif çıktı
Tahlili tekarlayacağız değer yükselirse antibiyotige başlayacagiz dedi doktor.
Devamında karından sıvı alınması vs![]()
Toxoplasma ile ilgili detaylı bilgisi olan var mı ?
Al bendende o kadar :) ama bu hoşuma gidiyo ne yalan söyliyim kilo iyi bişey değil bu zamanlarımızı çok özlücez kuzum :) Benim bide metabolizmam çok iyi çalışmaya başladı ne yediysem tuvalete gidiyor afedersiniz :) Ondanda almıyorum sanıyorum. Onun dışındada bi şikayetim yok allaha bin şükür hep böyle gider inşallah, hepimizinGünaydın kızlar nasılsınız göbişlrri çıkmaya başlayan var mı biz 10 haftalık olduk 0 göbek azıcık ucundanda mı belirmez![]()
Feeling07

Kanama pihtilasma zamaninada bazen o sekilde bakılıyorYok şeker değil başka bişey söylediler de hatırlayamıyorum
Ben daha once de biraktigimda 10 kilo almistim. Sigarayi birakmak yeme istegi yapiyor bende aklima gelmiyor ama surekli yediriyor anlamadimHepsınde bı avuc kadar yesen yeter bence canım cevız cocugun beynı ıcınde super...
Bende sıgara bıraktım sılık cıZgı gormemle vedalasmam bır oldu.. anlıyorum senı yaniiiiii ama ben kafada dırek bıtırdıgım ıcın aklıma gelmıyor bende sasırıyorum :)
ben de artık kuru yemiş yiyemiyorum.. yumurta ve kuru yemişten tiksindim resmen.ay ceviz ve badem görmeye dahi tahammülüm yok![]()

Kanuniyi denesen acilden.ben bahcesehirde oturuken 2 defa acile gitmek zorunda kaldım suriyeli ve degisiklerdrn bikmislar normal hastayi bas taci ediyorlar.rica etsen belki istek yaparlarok meydanı çok uzak
Ben bahçeşehirde oturuyorum![]()
Bunlarin birini bizzat kendim kullaniyorum yaklasik 6 aydir bu olanlari goturmek icin hemde surdugun bolgede kararma varsa bembeyaz yapiyor. Ben bunu basenlerim ve koltukaltlarimdaki kararti icin kullaniyorum kararti kalmadi artik catlaklar gozle gorulecek derecede azaldi tamamen bitermi gorecegiz ama ben cok memnunum. Engellemek icin olanda butun arkadaslarimin kullanip catlamadigi bir yontem bio oil birincisi bu yağ ikincisi aktardan yaptirdim. Icine koyulacaklari kizlar yazip verdi simdi kagidi bulamadim bulunca yazacagim birde bunu denemedim ama alip deneyecegim biomax deo stik olanin resmini atarim ilgileniyorsanizOnlemek ıcın olan ıse yaramıs mı denenmıs mı yanı ? Ay ogrenınce yaz mutlaka bende krem alıcam yakında..
Oluşmuş catlaklık ıcın gıderen varmı cıddeeen ayyyy bakkk mtlakaa beklıyorum benım yanlarda var bı kaç cızgı aslında umrumda degılde valla gıderse super olursabırsızlıkla beklıyorum
Canim seker testidir o bizim evde makinasi var parmagini delip kagida surup olcuyordun
He aynen öyle bişey yazıyodu kağıttaKanama pihtilasma zamaninada bazen o sekilde bakılıyor
Günaydın kızlar nasılsınız göbişlrri çıkmaya başlayan var mı biz 10 haftalık olduk 0 göbek azıcık ucundanda mı belirmez![]()
Feeling07
kaşar peynirine çok şaşırdım sadece, diğerleri okAyva muz soda kasar peyniri ve cevizin cok iyi oldugunu duymustum. Tika basa bunlari yukluyorum bunyeye

Kandan bakiliyor diye biliyorum canim ben aldiysa ona da bakmistir.aa doğru bende bi kere ölçtürmüştüm öyle unutmuşum ama doktor bana şekere flnda bakılcak demişti kanda bakılmıyorsa ozaman gittiğimde bakılcak sorarım artık :)
yaa benim öncede de vardı ben gebelikten önce nerdeyse 2 aydır adet olamıyordum. onun şişliği vardı. o yüzden dün itibariyle gidip lcw hamile pantolanuna geçiş yaptım rahatladım. eve gidince fotoğraf atmaya çalışayım.Günaydın kızlar nasılsınız göbişlrri çıkmaya başlayan var mı biz 10 haftalık olduk 0 göbek azıcık ucundanda mı belirmez![]()
Feeling07
Canım bana mesajla bulunca ıkısınıde belırtıp atarsann cok sevınırım. Ozellıkle kullanmıssın ıse yaramıs onu merak ettımBunlarin birini bizzat kendim kullaniyorum yaklasik 6 aydir bu olanlari goturmek icin hemde surdugun bolgede kararma varsa bembeyaz yapiyor. Ben bunu basenlerim ve koltukaltlarimdaki kararti icin kullaniyorum kararti kalmadi artik catlaklar gozle gorulecek derecede azaldi tamamen bitermi gorecegiz ama ben cok memnunum. Engellemek icin olanda butun arkadaslarimin kullanip catlamadigi bir yontem bio oil birincisi bu yağ ikincisi aktardan yaptirdim. Icine koyulacaklari kizlar yazip verdi simdi kagidi bulamadim bulunca yazacagim birde bunu denemedim ama alip deneyecegim biomax deo stik olanin resmini atarim ilgileniyorsaniz
kanunı mıKanuniyi denesen acilden.ben bahcesehirde oturuken 2 defa acile gitmek zorunda kaldım suriyeli ve degisiklerdrn bikmislar normal hastayi bas taci ediyorlar.rica etsen belki istek yaparlar
Benimde kilo yok sis var oda gaz sanirimbenm baya göbegim var misafirlige giderken anlamasınlar die bol şeyler giymeye başladım normal kotlarımın beli rahatsız ediyordu hatta bi süredir hamile kotu giyiyorum. normalde göbeğim yoktu 58 kiloydum şuan 57 kiloyum ama aşırı şişş :)