- 18 Ekim 2018
- 877
- 1.052
- 28
- 36
Ama canım mide boş kaldıkça daha çok bulanır. Arada bi iki lokma da olsa ekmek kraker ayva ye iyi gelirHayattan soğudun wc ye dahi kalsam daha kötğ oluyorum yatınca biraz iyi oluyorum ama hep bi bulantı sabahtan beri yediğim yarım simit ve bitane elma daha azıma bi lokma bişi koyamadım yiyemediğim için aşırı halsizim ve başıma ağrı girdi napıcam bilmiyorum böyle giderse serum bağlicaklar
söyleyin mutlaka bende iki gün işe yaradı belki size tamamen yarar. inşallah içinize sinen bir doktor bulursunuz. allah yardımcımız olsun hepimizin. bir de haşlanmış patates deneyin belki iyi gelir ben şimdi koydum :/ iyi akşamlarYok canım kullanmadım doktorumu değiştirdim eski doktoruma gğvenmiyorum da bepenmiyorumda biley bildiğinden şüpheliyim o yüzden istemedim 12 sinde randevum var başka doktora ona söylicem ilaç versin diye ozamana kadar dayanabilirim umarım
ins. tez zamanda gecer canim.Geçmiş olsun canım benimde 1 haftadan beri boğazım kaşınıo ve sürekli hapşuruyorum şükür daha ilerlemedi etsekte dışarıdan birinden geçio malesef
Bugün de benim bi 15 dk bulantı geçti aha çocuğa bişey oldu diye panikledimBenım geçti bulantı
Şimdide acaba birşey mı oldu ondan mı bulantım geçti diye kafayı yıyorum .
Sanırım ne olsa batcak bana bu hamılelık boyunca
Duygusal olarak ben artık kendimi tanıyamıyorum. Bildiğin umursamaz ben gitti yerine herşeye alınan ben geldiDuygusal olarak ne alemdesiniz kızlar afedersiniz benim ota b.ka bazen gözlerim doluyor.
Saçma sapan seylere sinirleniyorum.
Dün eşim meşgule attı diye bir saat kavga ettim..Ya başıma bir şey gelmiş olsaydı diye
Canım sgk karşılamıyor maalesef özel sigortalardan bazıları karşılıyor diye biliyorum ama onda başka şartlarda var ikilinin riskli ense kalinligi falan olması lazım yolu yokuşa sürüyorlarmış istedigimiz için yapmiyorlar yani.Arkadaşlar prenatest yaptıran var mı aranızda? Sgk karşılıyor mu ya da karşılamıyosa ücreti nedir?
Ayyy.. insaAllah yaaben sata göre 7+0 da gittim 6+1 görünüyor dedi kese ve bebeği gördü kalbi de atıyor dedi fakat kalp atışını dinlemek için çok küçük dedi 10 gün sonraya randevu verdi :)
Göremezseniz endişe yapmayın bizim tarihimize göre daha geriden gelebiliyormuş ilk başlarda sonradan gününe yetişir demişti doktorum.
Herşey kokuo bana yaa ekmek dahi kreker işe yaramıo ama bastırıo biraz 5 dk sonra yine başlıo ağlıyorum artık çok yoruldum bu durumdanAma canım mide boş kaldıkça daha çok bulanır. Arada bi iki lokma da olsa ekmek kraker ayva ye iyi gelir
Canım onu da denedim denemediğim yşey kalmadı oda yaramadı amin inş bi an önce toparlarız iyi akşamlarsöyleyin mutlaka bende iki gün işe yaradı belki size tamamen yarar. inşallah içinize sinen bir doktor bulursunuz. allah yardımcımız olsun hepimizin. bir de haşlanmış patates deneyin belki iyi gelir ben şimdi koydum :/ iyi akşamlar
Amin canım saolasınins. tez zamanda gecer canim.
İyi canim sabirsizlikla kontrol gününü bekliyorumKızlaaar napıyosunuz bakalımmm. Keyifler nasıl? Ben bi kaç gündür hasta gibiydim boğazım inanılmaz acıyodu yutkunamıyodum bugün daha iyiyim allaha şükür. Sıcak süt içtim, limonlu ballı çaylar içtim iyi geldi. Ama canım çok fazla dondurma istiyor ondan hasta olmuştum zaten bugünde yedim ama erittim biraz öyle yedim napıyım canım istiyor
Tesekkur ederim, çok pahalıymışCanım sgk karşılamıyor maalesef özel sigortalardan bazıları karşılıyor diye biliyorum ama onda başka şartlarda var ikilinin riskli ense kalinligi falan olması lazım yolu yokuşa sürüyorlarmış istedigimiz için yapmiyorlar yani.
Türkiye de ücretsiz yapan tek yer var tepecik arastirma lakin orasıda işi çok sıkı tutuyorlar artık.özel lab.fiyatlar 1500 3000 arasi gibi
Kese görünmüştür o zaman bende18 Eylül SatMerhaba kızlar
Bende aranuza katulmak istiyorum.
Tecrübe ve deneyinlerimizi paylasmak icin.
Son adet tarihim 15 eylül 2018 suan 7 haftalik hamileyim kısmet olursa bende haziranda minik tırtılıma kavuşacağım
Kaşar peyniri mi tam pastaröze peynir olmalı. Kaşar sırf yağAyva muz soda kasar peyniri ve cevizin cok iyi oldugunu duymustum. Tika basa bunlari yukluyorum bunyeye
Gecmis olsun.Kızlaaar napıyosunuz bakalımmm. Keyifler nasıl? Ben bi kaç gündür hasta gibiydim boğazım inanılmaz acıyodu yutkunamıyodum bugün daha iyiyim allaha şükür. Sıcak süt içtim, limonlu ballı çaylar içtim iyi geldi. Ama canım çok fazla dondurma istiyor ondan hasta olmuştum zaten bugünde yedim ama erittim biraz öyle yedim napıyım canım istiyor
Bu konularda uzman degilim soleyenlerin yalancisiyim zaten bende sasirdim duydugumda ama yiyeyim ne olcak deyip yedim. Kimseyi de yonlendirmedim yiyin diyeKaşar peyniri mi tam pastaröze peynir olmalı. Kaşar sırf yağ
İyiyim canım büyük bi temizlik vardıda benim evde halı perde camlar koltuklar vs komple temizlendi ben bişey yapmadım ama genede ayakta durmak yordu epey dün gece 2 ye kadar uyuyamadım ağrıdanİyi canim sabirsizlikla kontrol gününü bekliyorumgeçmiş olsun sen nasilsin napiyorsun?
Bizim evde de ballı limonlu pastil varmış bitkisel yazıyodu üstünde ben içtim 3 tane kimseye sormadım bitkisel yazıyor diye inşallah yanlış yapmamışımdırGecmis olsun.
Benim doktorum meyanballi pastile izin verdi.iyi geliyor.doktoruna danis istersen.
Benim de kullandigim folik asit bu yemek konusuna gelince normal duzenin iyiyse bisey eklemeye gerek yok ama benim gibi sagliksiz besleniyorsan oncesinde illaki dikkat ediyorsunpregnio fol benimkinin ismi. doktorum eşimin yanında "sen neyi yiyip yiyemeyeceğini hissedersin sakın kendini aman bebeğe faydası var bunu yiyeyim içeyim diye zorlama" demişti o yüzden rahatız o konuda. siz de rahat olun bebek şu an yediklerimizden beslenmiyormuş. bi çözüm bulursam size de söylerim :/ siz ilaç denediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?