2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ama canım mide boş kaldıkça daha çok bulanır. Arada bi iki lokma da olsa ekmek kraker ayva ye iyi gelir

söyleyin mutlaka bende iki gün işe yaradı belki size tamamen yarar. inşallah içinize sinen bir doktor bulursunuz. allah yardımcımız olsun hepimizin. bir de haşlanmış patates deneyin belki iyi gelir ben şimdi koydum :/ iyi akşamlar

Benım geçti bulantı
Şimdide acaba birşey mı oldu ondan mı bulantım geçti diye kafayı yıyorum .

Sanırım ne olsa batcak bana bu hamılelık boyunca
Bugün de benim bi 15 dk bulantı geçti aha çocuğa bişey oldu diye panikledim sonra geri geldi hem nedense aynı anda hem iyi hem kötü hissettim

Reactions: H E
Duygusal olarak ne alemdesiniz kızlar afedersiniz benim ota b.ka bazen gözlerim doluyor.
Saçma sapan seylere sinirleniyorum.
Dün eşim meşgule attı diye bir saat kavga ettim..Ya başıma bir şey gelmiş olsaydı diye
Duygusal olarak ben artık kendimi tanıyamıyorum. Bildiğin umursamaz ben gitti yerine herşeye alınan ben geldi

Reactions: H E
Arkadaşlar prenatest yaptıran var mı aranızda? Sgk karşılıyor mu ya da karşılamıyosa ücreti nedir?
Canım sgk karşılamıyor maalesef özel sigortalardan bazıları karşılıyor diye biliyorum ama onda başka şartlarda var ikilinin riskli ense kalinligi falan olması lazım yolu yokuşa sürüyorlarmış istedigimiz için yapmiyorlar yani.
Türkiye de ücretsiz yapan tek yer var tepecik arastirma lakin orasıda işi çok sıkı tutuyorlar artık.özel lab.fiyatlar 1500 3000 arasi gibi

Ayyy.. insaAllah yaa Rabbim hepimizi sağ salim kavustursun

Ama canım mide boş kaldıkça daha çok bulanır. Arada bi iki lokma da olsa ekmek kraker ayva ye iyi gelir
Herşey kokuo bana yaa ekmek dahi kreker işe yaramıo ama bastırıo biraz 5 dk sonra yine başlıo ağlıyorum artık çok yoruldum bu durumdan

Canım onu da denedim denemediğim yşey kalmadı oda yaramadı amin inş bi an önce toparlarız iyi akşamlar

Kızlaaar napıyosunuz bakalımmm. Keyifler nasıl? Ben bi kaç gündür hasta gibiydim boğazım inanılmaz acıyodu yutkunamıyodum bugün daha iyiyim allaha şükür. Sıcak süt içtim, limonlu ballı çaylar içtim iyi geldi. Ama canım çok fazla dondurma istiyor ondan hasta olmuştum zaten bugünde yedim ama erittim biraz öyle yedim napıyım canım istiyor

İyi canim sabirsizlikla kontrol gününü bekliyorum geçmiş olsun sen nasilsin napiyorsun?

Tesekkur ederim, çok pahalıymış

Gecmis olsun.
Benim doktorum meyanballi pastile izin verdi.iyi geliyor.doktoruna danis istersen.

İyi canim sabirsizlikla kontrol gününü bekliyorum geçmiş olsun sen nasilsin napiyorsun?
İyiyim canım büyük bi temizlik vardıda benim evde halı perde camlar koltuklar vs komple temizlendi ben bişey yapmadım ama genede ayakta durmak yordu epey dün gece 2 ye kadar uyuyamadım ağrıdan Bi daha uzun süre ayakta kalmıcam korktum baya.

Gecmis olsun.
Benim doktorum meyanballi pastile izin verdi.iyi geliyor.doktoruna danis istersen.
Bizim evde de ballı limonlu pastil varmış bitkisel yazıyodu üstünde ben içtim 3 tane kimseye sormadım bitkisel yazıyor diye inşallah yanlış yapmamışımdır

Benim de kullandigim folik asit bu yemek konusuna gelince normal duzenin iyiyse bisey eklemeye gerek yok ama benim gibi sagliksiz besleniyorsan oncesinde illaki dikkat ediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…