- 30 Mart 2017
- 12.785
- 19.862
- 298
Oh mis gibi olmustur. uzun sure ayakta kalmak cok yoruyor ya bende de agri oluyor bazen. hamile olmasa bile yoruyor insani ayakta kalmakİyiyim canım büyük bi temizlik vardıda benim evde halı perde camlar koltuklar vs komple temizlendi ben bişey yapmadım ama genede ayakta durmak yordu epey dün gece 2 ye kadar uyuyamadım ağrıdanBi daha uzun süre ayakta kalmıcam korktum baya.
Hepsi aynidir sanirim.ozellikle meyanballi al dedi bana belki ilac icemedigim icin daha baskin etkili birseydirBizim evde de ballı limonlu pastil varmış bitkisel yazıyodu üstünde ben içtim 3 tane kimseye sormadım bitkisel yazıyor diye inşallah yanlış yapmamışımdır
Evet canım gerçekten yorulmuşum baya belim koptu ağrıdan. Tertemiz oldu valla bu bana doğuma kadar gider doğumdan önce tekrar temizlenir iyi olur :)Oh mis gibi olmustur. uzun sure ayakta kalmak cok yoruyor ya bende de agri oluyor bazen. hamile olmasa bile yoruyor insani ayakta kalmak
Mide bulantısı için neler yapıyorsunuz aşırı halsizlik çöktü bulantidan dolayı uzandım kalkınca daha kötü oluyo
Belki canım ama gerçekten çok işe yarıyor boğazım çok kötüydü yutkunamıyodum boğazımı hemen yumuşattı :)Hepsi aynidir sanirim.ozellikle meyanballi al dedi bana belki ilac icemedigim icin daha baskin etkili birseydir
bende öyleydim vvalla belirti olması olmamasından iyi heralde 1 ay sonra görüşelim dedi nasıl geçecek 1 ay diye düşünüyomBenım geçti bulantı
Şimdide acaba birşey mı oldu ondan mı bulantım geçti diye kafayı yıyorum .
Sanırım ne olsa batcak bana bu hamılelık boyunca
Ben bogazlarim sis ve oksuruk oldugu icin ve ilac alamadigim icin doktora sordum bana zencefili tavsiye etti ya cayini yada balla karistirip ye dedi oyle bir risk olsaydi onermezdi sanmiyorum.Valla ne yapsam boş
Elma ayva yoğurt kraker leblebi tost muz
Anlik kesiyor ama 20 dakkaya yeniden başlıyor
Baska çözümü bulanlar yazarsa sevinirim
Ha bi de zencefili denedim ama adet söktürücü dusuk riski okudum internette guvenemedim ama bi tutum yogurda attim o da kesti bi süre
O temizlikten aşeriyorumEvet canım gerçekten yorulmuşum baya belim koptu ağrıdan. Tertemiz oldu valla bu bana doğuma kadar gider doğumdan önce tekrar temizlenir iyi olur :)
ay herkesin farklı oluyor demekki ya bende zayıfım ama cık yok göbişbişey söylemedi canım kafama takıldı benmde.
merhaba hoşgeldin
ooh maşallah kuzuya
canım benm öğleden sonra baya şişiyor. doktora dedim kusuyorm kg verdim ama göbeğim çıkıyor dedim. zayıf olduğun için normal böyle olması dedi.
çok şükür canım benimde şikayetim yok valla bende kilo almadım normalde günde 2 öğün yerdim şimdide aynen öyle devam ediyorm ek olarak sadece arada meyve falan atıştırıyorm ama kasıklarımda bir dolgunluk oluştu bide ağrıyo kasıklar anlıyorum ki büyüyor :)Al bendende o kadar :) ama bu hoşuma gidiyo ne yalan söyliyim kilo iyi bişey değil bu zamanlarımızı çok özlücez kuzum :) Benim bide metabolizmam çok iyi çalışmaya başladı ne yediysem tuvalete gidiyor afedersiniz :) Ondanda almıyorum sanıyorum. Onun dışındada bi şikayetim yok allaha bin şükür hep böyle gider inşallah, hepimizin
ay alla allaa şaşırdım vallahi ha bende normal düşük belli pantolonlarımı giyiyorum yüksekleri de giyerim ama otururken bebek sıkışır diye korkuyorum normalde de oturuyor insanın midesine yüksek beller :)benm baya göbegim var misafirlige giderken anlamasınlar die bol şeyler giymeye başladım normal kotlarımın beli rahatsız ediyordu hatta bi süredir hamile kotu giyiyorum. normalde göbeğim yoktu 58 kiloydum şuan 57 kiloyum ama aşırı şişş :)
ay at bakalım canım :)yaa benim öncede de vardı ben gebelikten önce nerdeyse 2 aydır adet olamıyordum. onun şişliği vardı. o yüzden dün itibariyle gidip lcw hamile pantolanuna geçiş yaptım rahatladım. eve gidince fotoğraf atmaya çalışayım.
işte şu iç karın dedikleri vücut yapısı herkesin farklı farklı bazıları 17-18 de anca çıkmaya başladı demiş oda dışardan belli olmuyo tabi yeni yeni çıkınca :))Sanırım bağırsaklardan canım bide sürekli bulantım var o şişlik indi. O zaman için bana garip geldiydi şişmesi. Normal bence karnın daha çıkmaması
Ben hamileleiğin ilk 4, cü haftasından beri decavit vitamin ilacını içiyorumbugun decavit diye bir vitamine basladim canim. bulantilarimdan dolayi yeme icmem iyice dustu. goz altlarim morardi degerlerim zaten dusuk cikti ona ragmen doktor tavsiye etmedi. aile hekimi yazmisti bugun ictim bi tane. bakalim hayirlisi. :)
Benim çook uzun zamandır yapılmıyordu canım çok iyi oldu valla darısı başına diyim o zaman :)O temizlikten aşeriyorum
Siz yinede cok dar pantolon giymeyin ya kilo alsanizda almasanizda bu arada ben yatiyorum bu aralar doktor fazla aktif olma dedi dolayisiyla surekli buralardayimay herkesin farklı oluyor demekki ya bende zayıfım ama cık yok göbiş
çok şükür canım benimde şikayetim yok valla bende kilo almadım normalde günde 2 öğün yerdim şimdide aynen öyle devam ediyorm ek olarak sadece arada meyve falan atıştırıyorm ama kasıklarımda bir dolgunluk oluştu bide ağrıyo kasıklar anlıyorum ki büyüyor :)
ay alla allaa şaşırdım vallahi ha bende normal düşük belli pantolonlarımı giyiyorum yüksekleri de giyerim ama otururken bebek sıkışır diye korkuyorum normalde de oturuyor insanın midesine yüksek beller :)
ay at bakalım canım :)
işte şu iç karın dedikleri vücut yapısı herkesin farklı farklı bazıları 17-18 de anca çıkmaya başladı demiş oda dışardan belli olmuyo tabi yeni yeni çıkınca :))
bu arada daha yeni yazabildim kızlar valla bakıyorm akşama kadar kaç mesaj olmuş bu kadar aktif olanlara şaşıyorum valla ben işimi bitirene kadar kaç mesaj oluyor
Maşallah canım allah kucağına almayi nasip etsin beklemek çok zor bende 10 gündür bebegimi görmüyorum çok özledim bu cumartesi randevum gün sayıyorum ultrason fotoğrafı varsa koysana canımKizlar bügun annemi kadın doğuma götürdüm benimde randevum cuma günü ne ay sıra beklerken çatladım cumaya kadar bekleyemiycek gibiyim dedim gittim randevu aldım çocuğumu nasıl özlemişim kurban olduğumçok şükür herşey yolunda hiç bir sıkıntın yok dedi doktor haftası ile uyumlu ilerleyip kese yapın iyi kanaman yok bebeğinde çok hareketli dedi. Allahım hareketli diyince bana ağlama şeyi geldi o kadar tuhaf oldum ki Rabbimin işi 24 mm daha nasıl hareketli olabilir ağlayıp ağlayamamak arasındayken anneme bi baktım o iki gözü iki çeşme doktor artık ayda 1 olucak dedi kontrollerimizi bi daha 13. Haftada gidicem InşAllah
Teşekkürler deneyeceğim tekrar aynısı olursa çok şükür geçtiAyva dilimlerine az miktar türk kahvesi serpiştirip ye , iyi geliyor bana bakarsın sende de ise yarar..
Esimde dedi gidelim bi baktiralim serum taksınlar diye de çok şükür gectiHayattan soğudun wc ye dahi kalsam daha kötğ oluyorum yatınca biraz iyi oluyorum ama hep bi bulantı sabahtan beri yediğim yarım simit ve bitane elma daha azıma bi lokma bişi koyamadım yiyemediğim için aşırı halsizim ve başıma ağrı girdi napıcam bilmiyorum böyle giderse serum bağlicaklar
Ah o temizlik banada lazım gerçekten :) ozellikle camlar :) bu ara cook kasiklarim ağrıyor çok aktif bir zaman geçiriyorum inşallah ondandır cuma günü bende doktora gidicem minnoşu görmeye hemde kendi doktoruma :) dönünce atarım bizim fasulyenin ultrason görüntüsünü inşallah :)İyiyim canım büyük bi temizlik vardıda benim evde halı perde camlar koltuklar vs komple temizlendi ben bişey yapmadım ama genede ayakta durmak yordu epey dün gece 2 ye kadar uyuyamadım ağrıdanBi daha uzun süre ayakta kalmıcam korktum baya.
Medicalde volkan emirdar var herkes çok memnun bi araştır istersenAh bende karşıyakadayım 35/5 :)
Canım kent hastanesi bütçemi aşar maalesef Namık beyde arkadaşım doğum yaptı memnun kaldı ama izmirin en pahalı hastanesi maşallah.
Medicalde bildiğin var mı sirkülasyon çok fazla orda eski drlardan kimse yok hepsi kendi muayenesini açmış.yada önerebilecegin başka yer?
Sat-02/09/2018
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?