2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Oh mis gibi olmustur. uzun sure ayakta kalmak cok yoruyor ya bende de agri oluyor bazen. hamile olmasa bile yoruyor insani ayakta kalmak

Bizim evde de ballı limonlu pastil varmış bitkisel yazıyodu üstünde ben içtim 3 tane kimseye sormadım bitkisel yazıyor diye inşallah yanlış yapmamışımdır
Hepsi aynidir sanirim.ozellikle meyanballi al dedi bana belki ilac icemedigim icin daha baskin etkili birseydir

Oh mis gibi olmustur. uzun sure ayakta kalmak cok yoruyor ya bende de agri oluyor bazen. hamile olmasa bile yoruyor insani ayakta kalmak
Evet canım gerçekten yorulmuşum baya belim koptu ağrıdan. Tertemiz oldu valla bu bana doğuma kadar gider doğumdan önce tekrar temizlenir iyi olur :)

Mide bulantısı için neler yapıyorsunuz aşırı halsizlik çöktü bulantidan dolayı uzandım kalkınca daha kötü oluyo

Valla ne yapsam boş
Elma ayva yoğurt kraker leblebi tost muz
Anlik kesiyor ama 20 dakkaya yeniden başlıyor
Baska çözümü bulanlar yazarsa sevinirim

Ha bi de zencefili denedim ama adet söktürücü dusuk riski okudum internette guvenemedim ama bi tutum yogurda attim o da kesti bi süre

Benım geçti bulantı
Şimdide acaba birşey mı oldu ondan mı bulantım geçti diye kafayı yıyorum .

Sanırım ne olsa batcak bana bu hamılelık boyunca
bende öyleydim vvalla belirti olması olmamasından iyi heralde 1 ay sonra görüşelim dedi nasıl geçecek 1 ay diye düşünüyom

Ben bogazlarim sis ve oksuruk oldugu icin ve ilac alamadigim icin doktora sordum bana zencefili tavsiye etti ya cayini yada balla karistirip ye dedi oyle bir risk olsaydi onermezdi sanmiyorum.

ay herkesin farklı oluyor demekki ya bende zayıfım ama cık yok göbiş

çok şükür canım benimde şikayetim yok valla bende kilo almadım normalde günde 2 öğün yerdim şimdide aynen öyle devam ediyorm ek olarak sadece arada meyve falan atıştırıyorm ama kasıklarımda bir dolgunluk oluştu bide ağrıyo kasıklar anlıyorum ki büyüyor :)
ay alla allaa şaşırdım vallahi ha bende normal düşük belli pantolonlarımı giyiyorum yüksekleri de giyerim ama otururken bebek sıkışır diye korkuyorum normalde de oturuyor insanın midesine yüksek beller :)

ay at bakalım canım :)

Sanırım bağırsaklardan canım bide sürekli bulantım var o şişlik indi. O zaman için bana garip geldiydi şişmesi. Normal bence karnın daha çıkmaması
işte şu iç karın dedikleri vücut yapısı herkesin farklı farklı bazıları 17-18 de anca çıkmaya başladı demiş oda dışardan belli olmuyo tabi yeni yeni çıkınca :))

bu arada daha yeni yazabildim kızlar valla bakıyorm akşama kadar kaç mesaj olmuş bu kadar aktif olanlara şaşıyorum valla ben işimi bitirene kadar kaç mesaj oluyor

bugun decavit diye bir vitamine basladim canim. bulantilarimdan dolayi yeme icmem iyice dustu. goz altlarim morardi degerlerim zaten dusuk cikti ona ragmen doktor tavsiye etmedi. aile hekimi yazmisti bugun ictim bi tane. bakalim hayirlisi. :)
Ben hamileleiğin ilk 4, cü haftasından beri decavit vitamin ilacını içiyorum

Siz yinede cok dar pantolon giymeyin ya kilo alsanizda almasanizda bu arada ben yatiyorum bu aralar doktor fazla aktif olma dedi dolayisiyla surekli buralardayim

Maşallah canım allah kucağına almayi nasip etsin beklemek çok zor bende 10 gündür bebegimi görmüyorum çok özledim bu cumartesi randevum gün sayıyorum ultrason fotoğrafı varsa koysana canım

Benim doktorum telefon kullanımına çok karşı haklı olarak :/ radyasyondan dolayı sigara alkol zararlı gıdalar ile aynı derece değerlendiriyor ben de kullanmayayım fazla diyorum ama elime alıyorum sonra

Esimde dedi gidelim bi baktiralim serum taksınlar diye de çok şükür gecti

Ah o temizlik banada lazım gerçekten :) ozellikle camlar :) bu ara cook kasiklarim ağrıyor çok aktif bir zaman geçiriyorum inşallah ondandır cuma günü bende doktora gidicem minnoşu görmeye hemde kendi doktoruma :) dönünce atarım bizim fasulyenin ultrason görüntüsünü inşallah :)

Medicalde volkan emirdar var herkes çok memnun bi araştır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…