2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kalp atisini duydunuzmu

Benımde geçti ya ondan üzülüyorum .
Eşim sen kafayı yedın iyice diyo .

cuma gunu sağlıklı oldugunu görim bi daha bu kdr takmıcam kafama
Bu kadar ayni dusunemezdik bende cumartesi bir gecsin cok rahat edicem diyorum hep esimde cok.kafaya takiosun diyor ama hormonlar

Reactions: H E
Yok canım turşu yiyemiyorum hatta turşu benim en sevdiğim şeydir ama oda bulandırıyor meyve denerim saolasın

Çok saol canım deneyeceğim
sizinle günümüz aynı şikayetlerimiz de aynı. folik asitten şüphelenmeye başladım ben mide bulantısı konusunda. ben yediklerimi zaten çıkarıyordum, boş mideyi de çıkarmaya başladım. acı bir sarı su. safra deniyormuş. tadı o kadar berbat ki tadı alınca iyice öğürüyorum. ben sanırım yarın seruma gideceğim. doktorum dramamine isminde bi ilaç verdi bu da fayda etmezse gel demişti. hayata küstüm

Kızlar ben de medical park a geçmeyi düşünüyorum iki can sigortası yaptıracağım galiba onu araştırıyorum şuan galiba orda devam edeceğim. Doktorum artık ayda 1 gel dedi ama 9. Haftadayız ve ikili test vs için bişey söylemedi yani sonraki gidişim 13-14 hafta olacak ve doğum fiyatları çok yüksek geldi doktorun o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum

Canım bana da bi tuhaf geliyo bu kural çünkü kontrollerimi siirtte yaptiricam doğumumu ya isparta ya antalya düşünüyorum. Bu konu hakkında isparta da ki ebelerle konuştum herhangi bi sıkıntı yok sen 36. Haftanı doldurmaya yakın isparta ya doğuma gel dediler . Bide yol hali Allah korusun 1400 km yoldan gelicem ya sancım adanada tutarda doğum başlarsa orda yapamıycak mıyım kaydım yok diye aklıma yatmıyo

Kizlar bügun annemi kadın doğuma götürdüm benimde randevum cuma günü ne ay sıra beklerken çatladım cumaya kadar bekleyemiycek gibiyim dedim gittim randevu aldım çocuğumu nasıl özlemişim kurban olduğum çok şükür herşey yolunda hiç bir sıkıntın yok dedi doktor haftası ile uyumlu ilerleyip kese yapın iyi kanaman yok bebeğinde çok hareketli dedi. Allahım hareketli diyince bana ağlama şeyi geldi o kadar tuhaf oldum ki Rabbimin işi 24 mm daha nasıl hareketli olabilir ağlayıp ağlayamamak arasındayken anneme bi baktım o iki gözü iki çeşme doktor artık ayda 1 olucak dedi kontrollerimizi bi daha 13. Haftada gidicem InşAllah

Ay nolcak ya böyle folik asit ne kullanıyorsun ben folbiol kullanıyorum. Eşimde sürekli baskı yapıo zorla biraz kendini yemeye çalış diye ama nerdee

geçmiş olsun Allah c c şifa versin inşaAllah

edit: kime cevap yazmışım belli değil evet. Ama o an ikiniz de hastalıktan dem vurunca kıyamayıp aniden yazmıştım.

Ay nolcak ya böyle folik asit ne kullanıyorsun ben folbiol kullanıyorum. Eşimde sürekli baskı yapıo zorla biraz kendini yemeye çalış diye ama nerdee
pregnio fol benimkinin ismi. doktorum eşimin yanında "sen neyi yiyip yiyemeyeceğini hissedersin sakın kendini aman bebeğe faydası var bunu yiyeyim içeyim diye zorlama" demişti o yüzden rahatız o konuda. siz de rahat olun bebek şu an yediklerimizden beslenmiyormuş. bi çözüm bulursam size de söylerim :/ siz ilaç denediniz mi?

Yok canım kullanmadım doktorumu değiştirdim eski doktoruma gğvenmiyorum da bepenmiyorumda biley bildiğinden şüpheliyim o yüzden istemedim 12 sinde randevum var başka doktora ona söylicem ilaç versin diye ozamana kadar dayanabilirim umarım

Maşallah ALLAH sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…