2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Teşekkür ederim canım bende bu tarz yorumlar görüp rahatlamak istiyorum:) Şiddetlenirse arıcam doktorumu daha önce kasık ağrısı için gittiğimde çok normal kanaman olmadıkça problem yoktur demişti sağolsun doktorumda çok rahat bir insan ama annelik full tedirginlik anladığım kadarıyla :)

Oyy maşallah bebişine❤
Hamur işinden vazgecmek zor gercekten.

Bende bu haftalarda çok çektim 1 tane rennie tablet herşeyi çözüyor birde az baharatlı yiyecekler yemelisin yatmadan 2saat önce yemeyi ve içmeyi bırakmalısın normal bu yanmalar hormonlar yuzundenmis :)
Yememeye çalışıyorum bu seferde aç kalıyorum ve midem bulanıyor yesem bi türlü yemesem bi türlü sade yiyecekleride hiç yiyemiyorum

Canım Allah bebegini sana bagislasin. Bir an once gecer insallah. Dualarim seninle. Iyi haberlerini bekliyorum.

Çok geçmiş olsun. Bir an önce gecer insallah. Rabbim bebegini saglikla sana bagislasin

dualarımız seninle canım.içini ferah tut drlar yapılması gerekeni yapmışlar zaten.
serum iyi geliyor böyle durumlarda
güzel haberlerini bekliyoruz

Arkadaslar dun gece baslayan agrim hala suruyor.
Tam sezeryan dikisiminde altinda bayagi asagida yani ama tam ortada tok bir agri yumruk kadar bir alanda.
Olur mu ki acaba

Progesteron kullanıyodum doktorum 2 hafta önce kullanma artık demişti. Şuan tekrar progesteron verdiler damar yolundan serum taktılar birde proluton iğne vurdular.
Canım çok geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun bir an önce iğneler fayda etsin de kanaman dursun dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…