- 13 Haziran 2016
- 1.571
- 1.283
- 83
Anladım canım peki doğum ücreti nekadar pröfesöre bi bilgin varmı acaba ?Ben Proffesöre gidiyorum canım,diğer süreç nasıl o konu hakkında bir bilgim yok.Vezneye para yatırıyorsun,muayene oluyorsun,doktor sana bir sonraki muayeneye ne zaman geleceğini söylüyor,sekreter de sana randevunu veriyor.Muayeneden çıktıktan sonra alıyorum.
Tesekkur ederiz teyzesi❤maşallah sanaa minnoşş
Kısa süreli şok yaşattı bizeYok artık diyodum ki dr trollemiş :)
Bizdede durum aynı canım her dakka sarılmak istiyor bide acı seviyo bizimki ısırıyo resmen. Bunalıyorum sonrada küçük çocuk gibi küsüyorRandevum 16 Kasım'da sabırsızlıkla o günü bekliyorum.
Bir yandan da eşim yüzünden sabahtan beri canım sıkkın..
O kadar çok darlıyor ki nefes alamıyorum midem bulanıyor..
Sevgi patlaması yaşıyor.Surekli sarılma karnimj acip bakma..Zaten bu aralar nabzım sürekli yüksek..
O da böyle darlaya darlaya sevenlerden..
İyice sinir oluyorum agresiflesiyorum
Bu seferde bana sen beni sevmiyorsun çok değiştin diyor..
Bildiğiniz çocuk gibi gitti koltuğa kıçını döndü yattı trip atıyor.
ayy kizlarr heves ediyosaniz verelim biz az azElma falan yersen aciktirir da muz kesiyo mesela onlara bende ozeniyorum hic sorma bi yandan olsun istiyorum bulansin bi yandan yok delimiyim ya niye bulansin diyorum
doktorum önerdi ama limit söylemedi canım 1 bardak içilebilir sankikizlar merhaba umarim herkes iyidit. zencefil cayi yaptim. ne kadat icebiliyorum. boyle bi iki damla mi yoksa yatim cay bardagi falan mi?
Bende 23 kasımda gidicem canım cinsiyet belli olurmuki o zaman :)Bu gittiğimde yapar heralde 11+2 oluyo ama bakalim devletteki doktor da 20 kasımda gel dedi burda yaparsa ona gitmem belki :)
Maşallah canımm. 8+2sin sanırım ama 22 mm çok iyi bence gelişimi güzel yani beslenmene dikkat ediyosun galiba :)
İnşallah belli olur canım :) 13 haftalık filan oluyor gösterir umarım :) merakla bekliyorum bende :) yarın gitmeye karar verdim ben dayanamiyorum artık 11.40 a randevu aldım :)Bende 23 kasımda gidicem canım cinsiyet belli olurmuki o zaman :)
Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda kesilir..Kızlar benim akşam saat 5 de aşırı kanamaö oldu hemen hastaneye geçtik. Kalp atışı var ama bukadar kanaman olması normal değil düşük riskin var deyip yatış yaptılar. Sabaha kadar hastanedeyim dua edin lütfen. Resmen pet taktım adet kanamam gibi.
Geçmiş olsun canm benm de başıma gelmşyi her kanama düşül demek değil moralini yüksek tut Allah şifa versnKızlar benim akşam saat 5 de aşırı kanamaö oldu hemen hastaneye geçtik. Kalp atışı var ama bukadar kanaman olması normal değil düşük riskin var deyip yatış yaptılar. Sabaha kadar hastanedeyim dua edin lütfen. Resmen pet taktım adet kanamam gibi.
Kızlar benim akşam saat 5 de aşırı kanamaö oldu hemen hastaneye geçtik. Kalp atışı var ama bukadar kanaman olması normal değil düşük riskin var deyip yatış yaptılar. Sabaha kadar hastanedeyim dua edin lütfen. Resmen pet taktım adet kanamam gibi.
Canım seninde kanaman öyle çokmuydu pet filan takmışmıydın? Benim bundan önce bikere daha kanamam oldu ama çok azdı ve kahverengiydi. Bu baya baya adet kanı gibi. Şuan çok hafif ağrımda varGeçmiş olsun canm benm de başıma gelmşyi her kanama düşül demek değil moralini yüksek tut Allah şifa versn
Progesteron kullanıyodum doktorum 2 hafta önce kullanma artık demişti. Şuan tekrar progesteron verdiler damar yolundan serum taktılar birde proluton iğne vurdular.İnsallah kesilir canim dua ediyoruz senin için
Hastanede olman iyi geçecek insallah
Ne verdi doktor
Progesteron kullaniyonuydun?
Benim dün kontrolüm vardı 9+1 dim kıpır kıpırdı hatta doktor şaşırdı rahmimde ters duruyodu kafası aşağı da ayakları havadaydı haylazınMerhaba kizlar ben de kontrolden geldim.Bebegim minik bir patatese benzemis. 3 gun geriden geliyordu. Gununu yakalamis cok sukur. 9+4 olduk bugun ve 28.4mm olmus masallah. Kalp atisini dinledik yine ama dakikada kac atiyor sormadim. Dr herseyi gunuyle uyumlu dedi.
Hamurlu seyler yeme dedi. Su aralar en sevdiğim sey...
Hareket etmiyordu ama bu haftalarda olup hareket ettigini goren var mi?
Benim kuzenimde 10 gün hastanede yattı çok kanaması vardı ve düştü dendi bebek için şuanda 9 yaşında maşallah :) O Hastanede olman daha güzel çünkü sürekli kontrol altında olucaksın yatıp dinlenme imkanın olucak. İnşallah bebeğine bir şey olmaz sağ Salim çıkarsınız hastaneden canım dualarım seninle Allah’a emanetsinCanım seninde kanaman öyle çokmuydu pet filan takmışmıydın? Benim bundan önce bikere daha kanamam oldu ama çok azdı ve kahverengiydi. Bu baya baya adet kanı gibi. Şuan çok hafif ağrımda var
ayy kizlarr heves ediyosaniz verelim biz az azcok feci bir sey kizlar bence hamileligin en berbat yani. o yuzden durumunuzun tadini cikarin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?