2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
52 cm.aksine benim kizimda 3 yasina kadar tombikti sonra yuzmeye basladi ardindan aktif spor hayati ani boy uzamasi simdi ciliz bile sayilir : ))

Kızlar ağrı kesiciden bahsediliyor. Naçizane bir tavsiyem var daha önce hiç içmediğiniz bir markayı sakın içmeyin. Hele hele şimdi gebeyiz vücut neye tepki verir bilemeyiz. Ben bir tane novalgin hap içtim ve 8 gün hastanede yattım. Evde iki defa bilincimi kaybedip yere yığıldım başımı mermere çarpmışım ve bütün vücudum kabardı. Evde yanlızdım birde. Novalgin alarjisi bilinç kaybı şok ve insanlar hayatını kaybediyormuş. Ben 32 yaşında öğrendim içeriğinde metamizol sodyum olan ilaca alerjim olduğunu. Aman dikkat edin kendinize.

Hayir.cikinca karnimda kum torbasi hemen emzirmeye basladim.hic problem olmadi.oluyormuymus ki
Aa evet oluyor dedıler anne bebek temas etmesı cok onemlıymıs bana oyle dedıler...
ben yarım oldum her ana sahıt oldum yanı :) yuzume degınce de aglaa aglaaaa kızımmm dıye . Ayyyyy ne guzeldı ama o ıgne olayı iştee ıkıncıyı yıne genel mı olacaksın

Hiç endiselenme cnm benim 5+3 de doktora gittim kese yeni olusmaya baslamis dedi 6+ 4 de kese büyümüş 5 haftalik hersey normal dedi 2 doktora gittim bende senin gibi endiselendim doktor anlatti döllenmeden sonrayi hesapladi 5 haftalik cok cok normal dedi 7. Ve 8. Haftada bebek ve kalp atisi görürüz dedi bende cumarteso sabah gidicem ozaman 7+4 oluyor ins bebegi görürüm

Hic fikrim yok.kizimi verdiler hemen mememi actilar sip yakaladi bicbic diye.o zaman memelerim ceviz kadar bide ucu yok kesin emez diyordum.cok sukur hem sütüm coktu hem yagliydi hemde emdi hemen.
Evet yine genel spinal epidural bana gore degil.arkasindan bel agrisi bas agrisi.o an hissetmesem bile o telas yada sesler gerilirim sanirsam.

52 cm.aksine benim kizimda 3 yasina kadar tombikti sonra yuzmeye basladi ardindan aktif spor hayati ani boy uzamasi simdi ciliz bile sayilir : ))
Sporla ılgısı varmıs cook güzel yaa
Ben cocukken cok esnektım kızımda oyle hayalımdı :)
Kızımı jımnastıge verıcez sımdıden yetıssın profsyenl olsun ıstıyorum sonra ısterse kendı karar verir.
Aslında bıyerle anlasıyorduk dusuk tehlıkem cıktı bır ay sonra hemen baslatıcam...
Bıraz buyusun yuzmeye de verıcem. Tatilde cok guzel bütün gün suda oynuyor ama yuzemıyor daha :)

Insallah bu dogumunda oyle olur ben spınal oldugum hlde kızım emmek ıstemedı ayy cok ugrastım emsın dıye agladımm hemsıreler falan cok ugrastı..az az agzını acmıyordu cok uzuldum cook sonra ucuncu gun tuttuu cok sukur ugrastım basardım ıkı ay yara oldu canım yandı ama emzırdım kuzumu. Ondan cok merak ettım

3 yasinda yuzmeye basladi.jimnastik cok cok istedim ama o zaman yakinimda yoktu.sonra voleybol istedi ole devam etti.
Cocuklar cikip sokakta oynayamiyor ki eve kapanan cocuga neden kilolu bu diyemeyiz.mecbur spor olacak hem fiziksel gelisime en cokta ruhsal gelisime.vucut yorulmali enerjiyi atmali
Malum.bizim gumbur gumbur gelen ergenlikte var

Bak demek ki pek alakasi yok dogum sekli ile.
Insaallah bu defa zorlamadan emzirirsin hemencik.
Dogumdan hemen sonra sut masaji yap kendine.videosunu bulursun nette.
Peki sen yine spinal mi dusunuyorsun

Evett benım evımın orda bale jımnastık hepsı var ben ılerıyı dusundugum ıcın jımnastıgı seçtım kızım nasıl ızlıyor bayılıyor resmen cok mutlu oluyorum. Bıde ben ona hareketlerı gosterdım cok degısık seyler yapıyor :)))

Yuzme ıcın erken geldı bana onuda dusuneyım... seneye zaten okula baslıcak.

Evet kızım da oyleee evde duramıyoruz hele yazın nerde oyun evı oyun okulu bız ordayız. Bızım burda cok var arkadaslarla gıdecegımız cafeyı bıle oyun alanlı secıyoruz ne yapalım annelıkkkk

Bak demek ki pek alakasi yok dogum sekli ile.
Insaallah bu defa zorlamadan emzirirsin hemencik.
Dogumdan hemen sonra sut masaji yap kendine.videosunu bulursun nette.
Peki sen yine spinal mi dusunuyorsun
Aman sımdı burda dogum konusmayalım yapmayan arkadaslar var suan fıkrım yok ama kararsızım

Ay ınsallah canım süt vardı bızım kız agzını acmıyordu. Sımdıde kapamak bılmıyor masallah annesı gıbı ceneeesı calısıyor susmuyoruz hıc hahhah

Kizim bir arkadasi jimnastige gitti simdi yarismalara katiliyor ayy akillara zarar bir esneklik muthis gorsel sovlar masallah.
Küçük yasta olmasi avantaj olacak sizin icin harika dusunmussunuz umarim sever.

Evet bizde o yaslarda cocuk oyun eglence alanli yerlerdeydik hep..simdi arkadaslariyla gittgimizde onlar sinemaya biz cafeye

Ya annesi susmasin lutfen sonra susacak cimbizla laf alacaksin
Benim o donemlerim yaklasiyor 2 3 yila gelir.
Bicir bicir konussun bezdirsin seni

Isteeee bende bayılıyorummmm kızımda hemen sekıllere gırıyo ızlerken anne bak bak bak ayyy anne yaaa bakrmısın bende böyle yapcam

Sen sımdı bebek cok ozlemıssındırr ohh miss ev bebek kokacakk bızım 3,5 yıl oldugu halde cok ozledk

Ya annesi susmasin lutfen sonra susacak cimbizla laf alacaksin
Benim o donemlerim yaklasiyor 2 3 yila gelir.
Bicir bicir konussun bezdirsin seni
Bılıyorum esıme de oyle dıyorum buyur odasına cekılır bızde yaptık
Bende cok konusurmusum annem dıyor aynı ben sarııı cıvcıv ayhh evlat baskaaaa yaa Allah herkese nasip etsınnnnnnnn hep dua edıyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…