52 cm.aksine benim kizimda 3 yasina kadar tombikti sonra yuzmeye basladi ardindan aktif spor hayati ani boy uzamasi simdi ciliz bile sayilir : ))3 yaşında bir oğlum varKızım olmasını çok istiyordum ilkinde ama oğlum doğduktan sonra evladın kızı erkeği olmuyormuş. Onu anladım :) sağlıklı olsun hiç farketmez ama erkek hissediyorum . Bu Arada oğlumun cinsiyetini 17. Haftada öğrenebilmiştik. Saklamıştı sıpam :)))
Oyhhhh maşallah yaBenim oğlumda 4.600 doğmuştu. 56 cmdi. Şampiyon bebek diye adımız çıkmıştı doğum hastanesinde. O gün 200 dem fazla doğum olmuş. En kilolu ve uzunu benim oğlanmış :)))) kızın kaç cm doğdu. Benim sıpa hala tombiş
Aa evet oluyor dedıler anne bebek temas etmesı cok onemlıymıs bana oyle dedıler...Hayir.cikinca karnimda kum torbasi hemen emzirmeye basladim.hic problem olmadi.oluyormuymus ki
Karından baktı. 9-50-157-370 bu şekildeydi değerler. Niye öyle dedi ben de anlamadım korktum baya göremicem heralde diye. Biraz kesin konuştu titredim kaldım. Yani benim 6+1 görünmesi gerekiyodu dedi. 8. Haftaysa niye korkuttu ki beni. Doktora perşembe gitcem yine görünmezse vajinal isteyeyim kesin olsun en azından. Bin pişman oldum gittiğime
Hic fikrim yok.kizimi verdiler hemen mememi actilar sip yakaladi bicbic diye.o zaman memelerim ceviz kadar bide ucu yok kesin emez diyordum.cok sukur hem sütüm coktu hem yagliydi hemde emdi hemen.Aa evet oluyor dedıler anne bebek temas etmesı cok onemlıymıs bana oyle dedıler...
ben yarım oldum her ana sahıt oldum yanı :) yuzume degınce de aglaa aglaaaa kızımmm dıye. Ayyyyy ne guzeldı ama o ıgne olayı iştee ıkıncıyı yıne genel mı olacaksın
Sporla ılgısı varmıs cook güzel yaa52 cm.aksine benim kizimda 3 yasina kadar tombikti sonra yuzmeye basladi ardindan aktif spor hayati ani boy uzamasi simdi ciliz bile sayilir : ))
Yaaa cok tesekkur ederim saolAskolsun yanlis bisi soylemedin tabi ki : ))
Kesende cok guzel sekil olarak bence : )
Yuzmeyi kac yastan itibaren oneriyorlar konusu acilmisken sorayim ?52 cm.aksine benim kizimda 3 yasina kadar tombikti sonra yuzmeye basladi ardindan aktif spor hayati ani boy uzamasi simdi ciliz bile sayilir : ))
Insallah bu dogumunda oyle olur ben spınal oldugum hlde kızım emmek ıstemedıHic fikrim yok.kizimi verdiler hemen mememi actilar sip yakaladi bicbic diye.o zaman memelerim ceviz kadar bide ucu yok kesin emez diyordum.cok sukur hem sütüm coktu hem yagliydi hemde emdi hemen.
Evet yine genel spinal epidural bana gore degil.arkasindan bel agrisi bas agrisi.o an hissetmesem bile o telas yada sesler gerilirim sanirsam.
3 yasinda yuzmeye basladi.jimnastik cok cok istedim ama o zaman yakinimda yoktu.sonra voleybol istedi ole devam etti.Sporla ılgısı varmıs cook güzel yaa
Ben cocukken cok esnektım kızımda oyle hayalımdı :)
Kızımı jımnastıge verıcez sımdıden yetıssın profsyenl olsun ıstıyorum sonra ısterse kendı karar verir.
Aslında bıyerle anlasıyorduk dusuk tehlıkem cıktı bır ay sonra hemen baslatıcam...
Bıraz buyusun yuzmeye de verıcem. Tatilde cok guzel bütün gün suda oynuyor ama yuzemıyor daha :)
Bak demek ki pek alakasi yok dogum sekli ile.Insallah bu dogumunda oyle olur ben spınal oldugum hlde kızım emmek ıstemedıayy cok ugrastım emsın dıye agladımm hemsıreler falan cok ugrastı..az az agzını acmıyordu cok uzuldum cook sonra ucuncu gun tuttuu cok sukur ugrastım basardım ıkı ay yara oldu canım yandı ama emzırdım kuzumu. Ondan cok merak ettım
Evett benım evımın orda bale jımnastık hepsı var ben ılerıyı dusundugum ıcın jımnastıgı seçtım kızım nasıl ızlıyor bayılıyor resmen cok mutlu oluyorum. Bıde ben ona hareketlerı gosterdım cok degısık seyler yapıyor :)))3 yasinda yuzmeye basladi.jimnastik cok cok istedim ama o zaman yakinimda yoktu.sonra voleybol istedi ole devam etti.
Cocuklar cikip sokakta oynayamiyor ki eve kapanan cocuga neden kilolu bu diyemeyiz.mecbur spor olacak hem fiziksel gelisime en cokta ruhsal gelisime.vucut yorulmali enerjiyi atmali
Malum.bizim gumbur gumbur gelen ergenlikte var
Aman sımdı burda dogum konusmayalım yapmayan arkadaslar var suan fıkrım yok ama kararsızımBak demek ki pek alakasi yok dogum sekli ile.
Insaallah bu defa zorlamadan emzirirsin hemencik.
Dogumdan hemen sonra sut masaji yap kendine.videosunu bulursun nette.
Peki sen yine spinal mi dusunuyorsun
Kizim bir arkadasi jimnastige gitti simdi yarismalara katiliyor ayy akillara zarar bir esneklik muthis gorsel sovlar masallah.Evett benım evımın orda bale jımnastık hepsı var ben ılerıyı dusundugum ıcın jımnastıgı seçtım kızım nasıl ızlıyor bayılıyor resmen cok mutlu oluyorum. Bıde ben ona hareketlerı gosterdım cok degısık seyler yapıyor :)))
Yuzme ıcın erken geldı bana onuda dusuneyım... seneye zaten okula baslıcak.
Evet kızım da oyleee evde duramıyoruz hele yazın nerde oyun evı oyun okulu bız ordayız. Bızım burda cok var arkadaslarla gıdecegımız cafeyı bıle oyun alanlı secıyoruzne yapalım annelıkkkk
Evet bende coook yasadım kocaman bır ahhh cekerım!!!! problem tutus acemılıkk cunku aman emsın derdıne düştüm o an oldu hersey.@ParteMoralll o meme yarasini soyleyip yarami acma benimanneme anne ayagima bas canimi acit diyordum emzirirken meme acisini hissetmeyeyim diye.
Ya annesi susmasin lutfen sonra susacak cimbizla laf alacaksinAman sımdı burda dogum konusmayalım yapmayan arkadaslar var suan fıkrım yok ama kararsızım
Ay ınsallah canım süt vardı bızım kız agzını acmıyordu. Sımdıde kapamak bılmıyor masallah annesı gıbı ceneeesı calısıyor susmuyoruz hıc hahhah
Isteeee bende bayılıyorummmm kızımda hemen sekıllere gırıyo ızlerkenKizim bir arkadasi jimnastige gitti simdi yarismalara katiliyor ayy akillara zarar bir esneklik muthis gorsel sovlar masallah.
Küçük yasta olmasi avantaj olacak sizin icin harika dusunmussunuz umarim sever.
Evet bizde o yaslarda cocuk oyun eglence alanli yerlerdeydik hep..simdi arkadaslariyla gittgimizde onlar sinemaya biz cafeye
BılıyorumYa annesi susmasin lutfen sonra susacak cimbizla laf alacaksin
Benim o donemlerim yaklasiyor 2 3 yila gelir.
Bicir bicir konussun bezdirsin seni
Evet su gumus kaplardan sipariş ettim ise yarar umuduyla bakalim.acemilik valla yine var aradan gecmis zaman hic 1 sey hatirlamiyorum kiEvet bende coook yasadım kocaman bır ahhh cekerım!!!! problem tutus acemılıkk cunku aman emsın derdıne düştüm o an oldu hersey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?