2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ayy insallsh saglikla gelsin de gosterecegim herkese kadinin gücünü

Saol canım o dediğin karışımdan evde vardı ondan içeceğim bir kaşık. Yarında ıhlamur alayım evde kalmamış kaynatıp içerim.

Kaşar peynirine takılmadım . Burda duydum normaldede pek tüketmiyoruz .kaşar peynirini şaşırdım açıkçası.
Acıkcası bende cooook faydalı dıye duymadım normalde cok severım ben eskı kaşar tulum normal peynır hepsını cok sevdıgım ıcın hepsının de ılla faydası vardır dıye dusunuyorum. Hepsı bebıslerımıze bool bool vıtamın olsunnnnn

Evet ondan şaşırdım bende tabi peynir sevmiyorsa kalar yiyebilir. Ben sabahları özenir ceviz kayısı incir brokoli nar elinden geldiğince tüketiyorum. Her öğün protein kalsiyum denğeli olsun istiyorum.

Hey masallah :) ben yararlı herseyı yedım ama 3200 52cm dogurdum kasara mı yuklensem
yok canim ne bulursam yemistim iste.
3200de cok iyi.
Bende simdi bebege o kadar aldirsam dua ederim.
O zaman 24 yasindaydim simdi 34 o zaman ne yesem bebege yaradi simdi de ins ayni olur bana yaramasinda : ))

Ahahahahhaha yok ya o kadarini tahmin ediyorum hareketli cocuk severim ben oynarim gerekirse bende tirmanirim biseycik olmaz

yok canim ne bulursam yemistim iste.
3200de cok iyi.
Bende simdi bebege o kadar aldirsam dua ederim.
O zaman 24 yasindaydim simdi 34 o zaman ne yesem bebege yaradi simdi de ins ayni olur bana yaramasinda : ))
Bende 24 yasında kalmıştım 25 de dogurdum :) 3200ıyı de o hastanede hemen ınmeler yokmu :) ayyy kuş gıbıydıı sımdı anneeee ben komaaacaaaan oldummmm dıye bagrıyo

Oda faydalı tabiki ama kaşarı araştırırsanız bebeğin gelişimi için önemli rol oynuyormuş bencede ilginç ama öyle yazıyor çoğu yerde
Ben de kaşarı sevmem normalde ama hamilelikle beraber canım çekmeye ve yemeye başladım bulantılarıma da iyi geldi:) demekki gerçekten faydalı ki vücut istiyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…