Ayy insallsh saglikla gelsin de gosterecegim herkese kadinin gücünüSaglıklı olsun yeter kı Rabbım saglık problemı vermesın heryere gıder herseyı yaparsın.
Bızım ınsanlarımızı bılırsın hemen salmanı beklerler cocugu yük gorenler var..
Aslaa oyle olmadım her zaman kendıme de baktım cocuguma da tabı kı bencıl bır esın yoksa hersey cok daha guzel oluyorsen boşver hele bır dogsun gosterırsın herkese
Saol canım o dediğin karışımdan evde vardı ondan içeceğim bir kaşık. Yarında ıhlamur alayım evde kalmamış kaynatıp içerim.Kendini ihlamurla yika diyebilirim. Ihlamut limon elma kaynat ic cok cok iyi geliyor. Bogaz agrisina arti olarak zencefil bal karabiber karistir gunde sadece 1 kasik ye efsane iyi gelir ve oksuruk var ise keser son olarak bunu ben denemedim ama ayak tabanina viks tarzi bisey surup corabi giyip yatan varmis ama ben denemedim ve hamilelige uygun mu bilemedim
Acıkcası bende cooook faydalı dıye duymadım normalde cok severım ben eskı kaşar tulum normal peynır hepsını cok sevdıgım ıcın hepsının de ılla faydası vardır dıye dusunuyorum. Hepsı bebıslerımıze bool bool vıtamın olsunnnnnKaşar peynirine takılmadım . Burda duydum normaldede pek tüketmiyoruz .kaşar peynirini şaşırdım açıkçası.
Aynen benimkide böyleydiAaaa tüh anlayan olur belki suraciga ilistireyim baksinlar sekli suklu duzgun mu diye ilk gordugumde boyle idi tabi bunun uzerinden epey gecti
Ahajahjajah aslinda haklisin ama benim ki iyidir ya severim hastalaninca falan bakar vefalidir ondan kiyamiyorum pek o beni kizdirinca bende onu kizdiriyorum oluyor bitiyorAman valla şimdiden başladılar doğunca düşünemiyorum ben
Cok cok iyi geliyor ben onun sayesinde ve c vitamini aldim bol bol ilacsiz aglattimSaol canım o dediğin karışımdan evde vardı ondan içeceğim bir kaşık. Yarında ıhlamur alayım evde kalmamış kaynatıp içerim.
Ben alıyorum o guzel enerjıyıAyy insallsh saglikla gelsin de gosterecegim herkese kadinin gücünü
Evet ondan şaşırdım bende tabi peynir sevmiyorsa kalar yiyebilir. Ben sabahları özenir ceviz kayısı incir brokoli nar elinden geldiğince tüketiyorum. Her öğün protein kalsiyum denğeli olsun istiyorum.Acıkcası bende cooook faydalı dıye duymadım normalde cok severım ben eskı kaşar tulum normal peynır hepsını cok sevdıgım ıcın hepsının de ılla faydası vardır dıye dusunuyorum. Hepsı bebıslerımıze bool bool vıtamın olsunnnnn
Hey masallah :) ben yararlı herseyı yedım ama 3200 52cm dogurdumkasara mı yuklensem
10 gün demişti bizeIlk gebelikti canim evet nasip degilmis dedik. Doktor iki ay sonra tekrar cocuk dusunebilirsiniz dedi. Ama bize 40 gun iliski olmasın dedi
Ahahahahhaha yok ya o kadarini tahmin ediyorum hareketli cocuk severim ben oynarim gerekirse bende tirmanirim biseycik olmazBen alıyorum o guzel enerjıyı
Hele benım kızım gıbı duz duvara tırmanan bır cocugun varsa hem saçların havaya kalkar ındırır fönlersın hahhhbunuda unutma Senı kandırmıs olmayayım
Benim kesemin ilk halini gorseydin seninkinin ne kadar muntazam oldugunu anlardin : )Aaaa tüh anlayan olur belki suraciga ilistireyim baksinlar sekli suklu duzgun mu diye ilk gordugumde boyle idi tabi bunun uzerinden epey gecti
Oda faydalı tabiki ama kaşarı araştırırsanız bebeğin gelişimi için önemli rol oynuyormuş bencede ilginç ama öyle yazıyor çoğu yerdeYani İnan’ın ilk defa duydum ondan yaZdım . Bende aksine İzmir tulum ezine tüketiyorum
Bende 24 yasında kalmıştım 25 de dogurdum :) 3200ıyı de o hastanede hemen ınmeler yokmu :) ayyy kuş gıbıydıı sımdı anneeee ben komaaacaaaan oldummmm dıye bagrıyoyok canim ne bulursam yemistim iste.
3200de cok iyi.
Bende simdi bebege o kadar aldirsam dua ederim.
O zaman 24 yasindaydim simdi 34 o zaman ne yesem bebege yaradi simdi de ins ayni olur bana yaramasinda : ))
Bala limon sık karabiber biraz yemeye calis.ben ole atlattimSaol canım o dediğin karışımdan evde vardı ondan içeceğim bir kaşık. Yarında ıhlamur alayım evde kalmamış kaynatıp içerim.
Ama seninki de bak saglikli sonucta masallah doktor ne demisti peki bunun bir etkisi varmiymiskiBenim kesemin ilk halini gorseydin seninkinin ne kadar muntazam oldugunu anlardin : )
Tamam bende sabahımla işim kahvaltıma iki dilim kaşar dahil etmek . Sadece eski küflü kaşar tehlikeli diye biliyorum.Oda faydalı tabiki ama kaşarı araştırırsanız bebeğin gelişimi için önemli rol oynuyormuş bencede ilginç ama öyle yazıyor çoğu yerde
Ben de kaşarı sevmem normalde ama hamilelikle beraber canım çekmeye ve yemeye başladım bulantılarıma da iyi geldi:) demekki gerçekten faydalı ki vücut istiyor :))Oda faydalı tabiki ama kaşarı araştırırsanız bebeğin gelişimi için önemli rol oynuyormuş bencede ilginç ama öyle yazıyor çoğu yerde
Benim keseyi görsen fasulyeye benzıyoAaaa tüh anlayan olur belki suraciga ilistireyim baksinlar sekli suklu duzgun mu diye ilk gordugumde boyle idi tabi bunun uzerinden epey gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?