2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben de kaşarı sevmem normalde ama hamilelikle beraber canım çekmeye ve yemeye başladım bulantılarıma da iyi geldi:) demekki gerçekten faydalı ki vücut istiyor :))
Bende çok yiyordum ilk başlarda 1 hafta önce bitti her markete gidişimizde unutuyorum bunları okuyunca yarın direk gidip alıcam

Bende 24 yasında kalmıştım 25 de dogurdum :) 3200ıyı de o hastanede hemen ınmeler yokmu :) ayyy kuş gıbıydıı sımdı anneeee ben komaaacaaaan oldummmm dıye bagrıyo
Yaa yerim onu.zaman hizli geciyor.bugun kizim okuldayken dogum videomu izledim hem duygusalliktan agla hem korkudan agla bir hal oldu.okuldan gelince agda yaptik ona dedim vay be zaman acimasiz.
4.950 dogum 4.700 cikis kilosuydu.ama fazlada verenler varmis.
Benim sutum cok yagliydi ins yine bolca olur sutum

Evet ondan şaşırdım bende tabi peynir sevmiyorsa kalar yiyebilir. Ben sabahları özenir ceviz kayısı incir brokoli nar elinden geldiğince tüketiyorum. Her öğün protein kalsiyum denğeli olsun istiyorum.
Nar ıle brokolı hıc sevmıyorum ya
Bende oglen ara yapıtorum cevızımı bademımı kayısımı muzumu ayvamı ozaman resmen zoooorla yıyorum ama yıyorum. Mıdeee zaten yanıyoooo pff

Ama seninki de bak saglikli sonucta masallah doktor ne demisti peki bunun bir etkisi varmiymiski
Benim 2 hafta kanamam lekelenmem durmadi ki igne ilac falan.ne zaman baksalar gudubet sekilsiz bir kese vardi.bu ne ya diyordum acaba kanamadan mi bole tuhaf.kenar birseyleri olcumleri vs baz aliniyor sen sekline bakma demisti
Simdi yusyuvarlak ay gibi

Ay hormonlr zaten tavan nıye ızledınnnnn :))))
Ooooooo bayaaa buyuk senın kızın masallaaah :))

Benim kanamam yok cok sukur hic olmadi bu senin ikinci mi o olmadi mi ?

Ay hormonlr zaten tavan nıye ızledınnnnn :))))
Ooooooo bayaaa buyuk senın kızın masallaaah :))
10 yasinda.
Hic bir fikrim yok niye izledim ama esimi arayip o ameliyathanenin kapisindan bir saniye ayrilirsan bosarim seni diye bagiriyordum en son.nostalji yapayim dediysem belki

10 yasinda.
Hic bir fikrim yok niye izledim ama esimi arayip o ameliyathanenin kapisindan bir saniye ayrilirsan bosarim seni diye bagiriyordum en son.nostalji yapayim dediysem belki
Normal dogummuydu ayyyy adama yazık hhhhhaha
Benım elımde fotolar var kızım dogdugu zaman hava da kordonuyla doktoru hatıra cektı bızıde cektı yanagıma degdırınce :))) ama vıdeo yok cunku spınal sezeryan :))

Sezaryan genel olmustum bebegi ilk goremeyecgim icin bastan sona saniye saniye cektirmistim.
Saf gibi saniye saniye izledim simdide korkudan kalbim pirpir

3 yaşında bir oğlum var Kızım olmasını çok istiyordum ilkinde ama oğlum doğduktan sonra evladın kızı erkeği olmuyormuş. Onu anladım :) sağlıklı olsun hiç farketmez ama erkek hissediyorum . Bu Arada oğlumun cinsiyetini 17. Haftada öğrenebilmiştik. Saklamıştı sıpam :)))
Oyhhhh maşallah ya Benim oğlumda 4.600 doğmuştu. 56 cmdi. Şampiyon bebek diye adımız çıkmıştı doğum hastanesinde. O gün 200 dem fazla doğum olmuş. En kilolu ve uzunu benim oğlanmış :)))) kızın kaç cm doğdu. Benim sıpa hala tombiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…