2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ayni gunde duymuşuz canim. Ben her hafta gittim. Sen gorunce sasiracaksin simdi. Kocaman gelecek
Pazartesi gunune tekrar randevu aldim. Biraz tansiyon sıkıntım var.
ay zaten meraktan olucem nasil hersey iyi gidiyomu diye uc hafta olcak gitmedim doktora carsanbayi iple cekiyorum

Bakalım deneyelim bende ekşi çok yiyorum ,hamile olmadan tatlıya dayanamayan biri olarak şimdi hiç istemiyorum bakalım cinsiyeti ne olacak
Ben normalde de tatli hic sevmem ondan da olabilir tabi bide bende böyle bir seye takilip surekli onu canim istemesi oldu cok acayip yiyorum tekrar yiyorum tekrar

Erolummm
Ben kararsizim yaptirip yaptirmamak konusunda
Farzi mahal riskli cikti diyelim doguma kadar üzüleceğiz sağlıklı dogarsa bosuna stres uzuntu ile hamilelik zehir olmus olucak
Yaptirmazsak doguma kadar merak icinde gecebilir Allah korusun gercekten rahatsiz dogarsa büyük şok yasacayacagiz ve tecrubesiz olacagiz

Canım geçmiş olsun Rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin inşallah benimde ilk gebeligim yolk sac oluştu bebek olusmamisti yiyeceği ekmek yokmuş uzme diyemicem insan üzülüyor ama herşeyde vardır bir hayır

Ya ben aslında mayıs annelerine gidecektim baktım Feeling07 ile aramızda bir gün var konular birlesmeden önce yazıyordum sonra çok sevdim sizleri mayıs anneleri çok büyüktü başta :)
Feeling07 le sen önden dogurursunuz biz sizin tecrubelerinizden yararlaniriz bence de buranin enerjisi cok guzel

Bende süreklli turşu yıyorum . Kimbilir kaç kavanoz bıtırdım . Annem koca bir bidon kurmuş olsun dıye beklıyoruz . Olsun aççam yicem
Bakalım ekşi ayşeyimi hakkıyımı getirecek bende önceye göre inanılmaz ekşi istiyor canım, turşu adını anarken bile ağzım sulanıyor ama sabahları Ebru Akel in programına herhafta bir kadın doğumcu katılıyor ben hastalarıma turşuyu yasakladım demişti tuz hamilelere iyi olmadığı için ama ben dr Ma sordum ev turşusu iyidir dedi Tabi benim nekadar yediğimden haberi yok az yemek lazım

Canım yaşayan biri olarak söylüyorum evet çok üzücü bir durum ama Allah sabrını veriyor :/ aynısı oldu benim de sen gibi ilk ay hamile kaldım 9+4 te kürtaj oldum keseyi gördük yolk sac gördük minnacık bi leke gibi bebek de gördük ama büyümedi kalbi atmadı farklı doktorlara gittim aynı cümleleri duydum 2 ay korunup yine hamile kaldım şükür .
Yalnız umutlandırmak için söylemiyorum ama vajinal muayene yapmadan çok keskin konuşmuş gibi geldi bana:/

Canim haklisin ama kalp atisi bulanti yapar falan deyince ister istemez bi tedirgin oluyorsun ben daha duymadim kalp atisini en ufak seyi takar oldum ondan
Öyle düşünüp canını sıkma canım . Ben günlerce yataktan kalkamadım mutfağı geç bütün ev kokuyordu şampuan parfüm eşim adamı kovuyordum yanımdan ama kalp atışı alamadım bu sefer bulantım yine var ama o kadar kötü değilim şaşırtıyor hatta bekleyip görcez

Feeling07 le sen önden dogurursunuz biz sizin tecrubelerinizden yararlaniriz bence de buranin enerjisi cok guzel
Kız kimin önce doğurcağı belli olurmu :)) Benim arkadaşım 42. Haftasında doğurdu başka bi arkadaşımda geçenlerde 35. Haftasında doğurdu. Sağ sağlim zamanında doğarlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…