ay zaten meraktan olucem nasil hersey iyi gidiyomu diye uc hafta olcak gitmedim doktora carsanbayi iple cekiyorumAyni gunde duymuşuz canim. Ben her hafta gittim. Sen gorunce sasiracaksin simdi. Kocaman gelecek
Pazartesi gunune tekrar randevu aldim. Biraz tansiyon sıkıntım var.
Ben normalde de tatli hic sevmem ondan da olabilir tabi bide bende böyle bir seye takilip surekli onu canim istemesi oldu cok acayip yiyorum tekrar yiyorum tekrarBakalım deneyelim bende ekşi çok yiyorum ,hamile olmadan tatlıya dayanamayan biri olarak şimdi hiç istemiyorum bakalım cinsiyeti ne olacak
Hakkımızda hayırlısı inşallah sağlıklı bir hamilelik olur herkes icinBende evdeyim dinleniyorum.
Yaşım 35 o yuzden olmus olabilir benim. Kiloda etkiler belkide. Yuksek devam ederse bende ilac kullanacakmisim.
Canım geçmiş olsun Rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin inşallah benimde ilk gebeligim yolk sac oluştu bebek olusmamisti yiyeceği ekmek yokmuş uzme diyemicem insan üzülüyor ama herşeyde vardır bir hayırAllahım hayırlı haberlerle gelmenı nasip etsın canım
Elimden geldiğince toparlamaya çalışıyorum canım
Sağol canım . Allahım evlatlarınızı kucagınıza almanızı nasip etsın . Sağlıklı hamılelık süreçleriniz , kolay doğumlarınız olsun inşallah . Sizi takipte kalıcam
Evet geçen hafta zar zor bebeği ve ekranda yanıp sönen şeyi gösterdi . Ama bu hafta en az 5 dk uğraştı baktıı baktıı hiçbirşey göremedi . gri bişey vardı ama hiç hareket yoktu.
Sağol canım Allah razı olsun
Benım geç döllenme olasılıgı çok zor kı
Ben adete 4 varken idrar testınde silik çizgiyi gördüm .
adetım 2 gun geçti betam 283 çıktı.
4+3 te ilk randevum vardı rahım kalınlaştı .
5+5 te keseyı gördük . İçinde yolk u da gördük .
6+5 te kalp atılı yok .
7+5 te kalp atışıda yok bebekde artık olması gerek buyuklukte değil .
Yanı senınkıyle farklı duruyor benımkı
Tamam canım Allah razı olsun
Bakalım ekşi ayşeyimi hakkıyımı getirecek bende önceye göre inanılmaz ekşi istiyor canım, turşu adını anarken bile ağzım sulanıyor ama sabahları Ebru Akel in programına herhafta bir kadın doğumcu katılıyor ben hastalarıma turşuyu yasakladım demişti tuz hamilelere iyi olmadığı için ama ben dr Ma sordum ev turşusu iyidir dedi Tabi benim nekadar yediğimden haberi yok az yemek lazımBende süreklli turşu yıyorum . Kimbilir kaç kavanoz bıtırdım . Annem koca bir bidon kurmuş olsun dıye beklıyoruz . Olsun aççam yicem
Canım yaşayan biri olarak söylüyorum evet çok üzücü bir durum ama Allah sabrını veriyor :/ aynısı oldu benim de sen gibi ilk ay hamile kaldım 9+4 te kürtaj oldum keseyi gördük yolk sac gördük minnacık bi leke gibi bebek de gördük ama büyümedi kalbi atmadı farklı doktorlara gittim aynı cümleleri duydum 2 ay korunup yine hamile kaldım şükür .Onuda sordum .
Gebelik kesesi oluştugu için hormonlarım dolayısıyla bulantı yaşanırmış zaten bebekle pek alakası yokmus kusmanın ..
Evet o doktor söyledı .
Bakalım akşamkı ne dicek ama umudum yok
Kesede görseydım bişey belki çabalardım . Ama hemen aldırmıcam . Beklicem yıne de 1 hafta ..
Geç döllenme bende biraz zor canım . Ben bata 4 varken öğrendım hamıle oldugumu ..
Öyle düşünüp canını sıkma canım . Ben günlerce yataktan kalkamadım mutfağı geç bütün ev kokuyordu şampuan parfüm eşimCanim haklisin ama kalp atisi bulanti yapar falan deyince ister istemez bi tedirgin oluyorsun ben daha duymadim kalp atisini en ufak seyi takar oldum ondan
biz size biraz bulanti verelim sizde bize biraz istah :) 60 kiloydum hala 60 neyseki kusup zayiflamiyorum. cok sukur..:)Benim 8+4 2bucuk kilo aldım bulantısı olmayanların da sıkıntısı bu sanırım
bir haftadir benimde bulantilarim var hergun 1 yada 2 kere cikartiyorum cok.kotu yabiz size biraz bulanti verelim sizde bize biraz istah :) 60 kiloydum hala 60 neyseki kusup zayiflamiyorum. cok sukur..:)
Kız kimin önce doğurcağı belli olurmu :)) Benim arkadaşım 42. Haftasında doğurduFeeling07 le sen önden dogurursunuz biz sizin tecrubelerinizden yararlaniriz bence de buranin enerjisi cok guzel
Alırız tabikii bilgilerini yaz kaydedeyim müsait zamanımda :)Merhaba Allah izin verirse bende haziran annesiyim aranıza alirmisiniz
Ayyy siz cinsiyet öğrendiniz miiiiAslında yapmaları lazım ya böyle şeyleri artıkben sadece kel bir çocuk görüyorum onu emziriyorum filan çocukla ilgili tek gördüğüm kel olacağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?