Benimde ikinci sen 8 haftamisin ben daha 5.Hayır hiç gitmedim. Benim 3. Çocuk Allah im bağışlasın. Vajinal muayene olmak istemediğimden gitmedim ve çok merak etmiyorum inşallah bi sorun çıkmaz
Evt cnm benim 7. Haftam bitti 8e girdik.Benimde ikinci sen 8 haftamisin ben daha 5.
gecmis olsun canim bana da aile hekimi yazmisti 4gundur kullaniyorum.Bende bugün aile hekimime gidip rapor aldım. Faranjit olmuşum boğazım berbat. Ben et ve balık haricinde sebze bakliyat meyve kuruyemiş falan yiyiyorum kahvaltı süper yapıyorum . Allaha şükür devamlı bulantım ve kusmam yok sadece yemek sonuna doğru artık midem tamam diyor öğürtü geliyor kesiyorum yemeği hemen geçiyor. Ben sorayım doktora ozaman vitamin kullanılabiliyorsa alırım bende
ben kusmuyorum canim ama yemek dusununce midem bulaniyo tiksinti geliyo. bu ara her gun 1 cennet hurmasi yiyorum, 1tanede muz. salata falan midemi bulandiriyo. su asamalari atlatsak da su canin cok tatli tuzlu eksi cekiyomus yaa o gunlere gelsekbende saglikli beslenemiyorum ondan meyve surekli yiyorum bebek vitamin alsin diye yesemde cikartiyorum
Gidiyor işte tek sıkıntı oYok kuzum ya Türkiye’de her hastane de geçerli;burda bir çok arkadaş özele gittikleri için bilmiyorlar.Ben de özele gidiyorum;ama ne olur ne olmaz Devlette de kaydım olsun diye bu kadar çok uğraştım,ince eleyip,sık dokudum.Tarama testlerimi devlet hastanesinde yaptırmak istedim.Bir de kardeşim tıbbı mümessil olduğu için,o çok ısrar etti.Hacettepe yeni doğan yoğum bakım ünitesi Türkiye’de ilk sırada,mutlaka git dedi.Onun yönlendirmesiyle de gittim.Bir de ben de Hacettepe doğumluyum,kendi çocuk doktorum da Hacettepedeydi.Yabancı değilim o yüzden.Medicana’ya 23 kasımda gidicem.12 haftayı tamamlamış oluyorum,belki cinsiyetini de öğrenirim.Ayla Eser çok iyi doktorlardan bir tanesi,eğer devam etme şansın varsa,onunla devam et
Bazıları biraz uykucu annesi takma kafana ben görmüştüm bu bugünlerde ama bizimki hiç durmuyor zaten :) doktor benimkini de uyandirmisti yani :)Bugün miniğimi gördüm ultrasonda 10+2 oldu baya bebeğe benzemiş artık parmakları bile belliydi :)) kıpırdar belki dedim ama öylece duruyodu. İlk ne zaman kıpırdadığını gördünüz görenler ?
Aynen onlar 2 li test filan konuşmaya başlamıştı ben daha keseyi zor görmüştüm :) şimdi temmuz anneleri de bizim konuya öyle diyordur:) benim mayısı bile görmeyebilir ne yazikkiKuzum aslında bizim doğumlar mayıs sonu gözüküyo ama mayıs ortasında falan olur allah bilirya çünkü 38. Hafta mayıs ortasına geliyor ama haziran annelerine daha yakınız bence. Ben bu konuyu açtığımda daha 5 haftalıktım mayıs anneleri 9-10 haftalıktı mesela :)
Çanım kaç haftalıksın sen ya başka doktorada gitKızlar maalesef iyi haberlerle gelemedim .
Yine kalp atışı alamadık .
Kese buyumuş ama bu kese içinde artık bebeği ve kalp atışını duymam lazımdı dedi .
Kafanda bitirmen için senı gönderiyorum dedi..
İstediğin zaman randevu al sonlandıralım dedi..
İlk gebeliklerde normalmiş . Rabbım kimseye yaşatmasın . Hepiniz inşallah sağlıkla sıhhatle gebeliklerinizi devam ettirirsiniz
Dualarım hep sizinle
Ay benimde sarilarim çok çirkin oldu nasıl çiğ çiğ duruyo bi cila bari attırsak bari :) 22 haftadan sonra boyaniyormus aslında ama 3 ay erken gibiKızlar beyazlarım çıktı iyice. Aynaya baktıkça mutsuz oluyorum. 3 ay bitsin drla konuşup organik boyayla boyamak istiyorum. Benim gibi olan var mi aranizda
Çok eskiden bu kadar bakmazdım yani telefona eşim yinemi kadınlar klubu der hale geldi meselaFeeling07 le sen önden dogurursunuz biz sizin tecrubelerinizden yararlaniriz bence de buranin enerjisi cok guzel
Ankara çok pahalıKIzlar bu doğum ne kadar masraflı bi olay hastane arayışındayım ve aşağı yukarı 6-8 bin arası fiyatlar . Ben 4-5 olur diye düşünüyordum
Eveeeet:) minnos bir oğlan olacak gibi duruyormuş :) darısı başınıza :)Ayyy siz cinsiyet öğrendiniz miiii
Çok tebrik ederimEveeeet:) minnos bir oğlan olacak gibi duruyormuş :) darısı başınıza :)
neden canim??Çok eskiden bu kadar bakmazdım yani telefona eşim yinemi kadınlar klubu der hale geldi meselasağlıkla doguralimda inşallah bebi örnek almayın siz benimki kötü doğum olacak %95 :) sizinkiler iyi geçer umarım :)
Balim eğer çocuk gösterirse cihaz iyiyse gorunuyo ama doktor tabiki haftası erken dedi banada :) umarım öğrenirsin :)Çok tebrik ederim
Aaa o kadar erken öğreniliyor mu ya ben de 11.haftada kontrole gitcem acaba öğrenebilir miyim
tebrikler canimm bende merakla bekliyorum ins. bende erkenden ogrenebilirim. :)Eveeeet:) minnos bir oğlan olacak gibi duruyormuş :) darısı başınıza :)
Benim miyomlarim kötü yerleşimi sezeryan kesisin tam olacağı yerde öbürü de rahim ağzında ve bunlar birbirini sıkıştırıyor doktorum beni gönderdi riskli dogum olacak diye devlet hastaneleri bile bi kararsız kaliyo düşün :) allah yardımcımız olsun tabi ama pek iyi konuşmuyorlar :) normal doğum imkansiz da sezeryanda çok risklineden canim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?