2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
gecmis olsun canim bana da aile hekimi yazmisti 4gundur kullaniyorum.

bende saglikli beslenemiyorum ondan meyve surekli yiyorum bebek vitamin alsin diye yesemde cikartiyorum
ben kusmuyorum canim ama yemek dusununce midem bulaniyo tiksinti geliyo. bu ara her gun 1 cennet hurmasi yiyorum, 1tanede muz. salata falan midemi bulandiriyo. su asamalari atlatsak da su canin cok tatli tuzlu eksi cekiyomus yaa o gunlere gelsek

Gidiyor işte tek sıkıntı o olmadı bende peşinden giderim :) cinsiyeti gösterirse söylüyorlar cihazlar çok iyi biliyorsun :) nasip işte nerde olacak napcam bilmiyorum hiç şuan :) biz baya uzağız ya haccettepeye pek sık gittiğimiz bir hastane değildi :)

Kızlar beyazlarım çıktı iyice. Aynaya baktıkça mutsuz oluyorum. 3 ay bitsin drla konuşup organik boyayla boyamak istiyorum. Benim gibi olan var mi aranizda

Bazıları biraz uykucu annesi takma kafana ben görmüştüm bu bugünlerde ama bizimki hiç durmuyor zaten :) doktor benimkini de uyandirmisti yani :)

Aynen onlar 2 li test filan konuşmaya başlamıştı ben daha keseyi zor görmüştüm :) şimdi temmuz anneleri de bizim konuya öyle diyordur:) benim mayısı bile görmeyebilir ne yazikki

Çanım kaç haftalıksın sen ya başka doktorada git

Kızlar beyazlarım çıktı iyice. Aynaya baktıkça mutsuz oluyorum. 3 ay bitsin drla konuşup organik boyayla boyamak istiyorum. Benim gibi olan var mi aranizda
Ay benimde sarilarim çok çirkin oldu nasıl çiğ çiğ duruyo bi cila bari attırsak bari :) 22 haftadan sonra boyaniyormus aslında ama 3 ay erken gibi spreylerden alsan mesela çok zararı olur mu ki :)

Feeling07 le sen önden dogurursunuz biz sizin tecrubelerinizden yararlaniriz bence de buranin enerjisi cok guzel
Çok eskiden bu kadar bakmazdım yani telefona eşim yinemi kadınlar klubu der hale geldi mesela sağlıkla doguralimda inşallah bebi örnek almayın siz benimki kötü doğum olacak %95 :) sizinkiler iyi geçer umarım :)

Benim miyomlarim kötü yerleşimi sezeryan kesisin tam olacağı yerde öbürü de rahim ağzında ve bunlar birbirini sıkıştırıyor doktorum beni gönderdi riskli dogum olacak diye devlet hastaneleri bile bi kararsız kaliyo düşün :) allah yardımcımız olsun tabi ama pek iyi konuşmuyorlar :) normal doğum imkansiz da sezeryanda çok riskli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…