ins. atlatiriz bu sureci canim. bende kusmuyorum ama istahim yok surekli tiksiniyorum. multivitamine basladim artikbir haftadir benimde bulantilarim var hergun 1 yada 2 kere cikartiyorum cok.kotu ya
canim benim goz altlarim morardi halsiz dustum nezle oldum vs... cok kotuydum . etten tavuktan ayy adini yazarken midem bulaniyo.. salata filan da yiyemiyorum sadece corba ..o yuzden decavit diye bir multi vitamine basladim.Kızlar ben pek sağlıklı beslenemiyormuşum gibi geliyor. Balık ve etten tiksindim yiyemiyorum. Doktorada söyledim bunları yiyemiyorum diye elinden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalış başka birşey yapma dedi gönderdi ( Bu devletteki doktordu) özel doktoruma önümüzdeki hafta sonu gitmeyi planlıyorum. Sadece folik asit kullanıyorum. Sizlerin ayrıca kullandığınız vitamin var mı?
canim bulanti icin folik asit derken? zaten folik asit kullaniyor olman gerekiyor. ben mi yanlis anladim? ama evet b grubu vitaminleri bulantiya iyi geliyomus. B6 OZELLIKLEBenimde bulantılarm ve kusmalarım devam ediyor kilomda aynı, galiba 10. Haftadan sonra azalıyormuş sabrediyorum kızlar inşallah geçer . Doktor bulantı için folik asit verdi ama çok bi işe yaradığını söyleyemeyeceğim
Canım benim 9+1 deyim bulantım 3 günden beri geçti inş tamamen geçmiştir 9,10 haftalarda dediğin bizi azalarak geçiyormuş inş seninde geçerBenimde bulantılarm ve kusmalarım devam ediyor kilomda aynı, galiba 10. Haftadan sonra azalıyormuş sabrediyorum kızlar inşallah geçer . Doktor bulantı için folik asit verdi ama çok bi işe yaradığını söyleyemeyeceğim
Cnm bende 7+2 deyim daha gitmedim Dr. a 9 .haftada gitmeyi düşünüyorum.Bayanlar ben 5arti 2 hamileyim öğrendikten sonra doktora gitmedim 7.haftayi bekliyorum kalp kese görülsün die acaba yanlismi yapıyorum
Bende bugün aile hekimime gidip rapor aldım. Faranjit olmuşum boğazım berbat. Ben et ve balık haricinde sebze bakliyat meyve kuruyemiş falan yiyiyorum kahvaltı süper yapıyorum . Allaha şükür devamlı bulantım ve kusmam yok sadece yemek sonuna doğru artık midem tamam diyor öğürtü geliyor kesiyorum yemeği hemen geçiyor. Ben sorayım doktora ozaman vitamin kullanılabiliyorsa alırım bendecanim benim goz altlarim morardi halsiz dustum nezle oldum vs... cok kotuydum . etten tavuktan ayy adini yazarken midem bulaniyo.. salata filan da yiyemiyorum sadece corba ..o yuzden decavit diye bir multi vitamine basladim.
Aa oylemii hiç mi gitmediniz ben çok korkuyorum yasiyomu yaşamıyorum falan diyeCnm bende 7+2 deyim daha gitmedim Dr. a 9 .haftada gitmeyi düşünüyorum.
20.haftaya kadar Bebek (anne deposundan besleniyor)20.haftadan sonra yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyormuş.Ben de beyaz etten tiksindim,doktorum bana böyle söyledi.Sen yine de bir doktoruna danış istersenBende bugün aile hekimime gidip rapor aldım. Faranjit olmuşum boğazım berbat. Ben et ve balık haricinde sebze bakliyat meyve kuruyemiş falan yiyiyorum kahvaltı süper yapıyorum . Allaha şükür devamlı bulantım ve kusmam yok sadece yemek sonuna doğru artık midem tamam diyor öğürtü geliyor kesiyorum yemeği hemen geçiyor. Ben sorayım doktora ozaman vitamin kullanılabiliyorsa alırım bende
Benimde 28 Kasımda iki test için randevum var ne yaşayacaksakta bilincinde olup yaşamak daha doğru geliyor. Allah hayırlısı verdin inşallah.Yorumlarınız için çok teşekkür ederim kızlar nasip olursa bende yaptırma kararına vardım ikili test için
Canım öyleyse daha kötü20.haftaya kadar Bebek (anne deposundan besleniyor)20.haftadan sonra yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyormuş.Ben de beyaz etten tiksindim,doktorum bana böyle söyledi.Sen yine de bir doktoruna danış istersen
Hayır hiç gitmedim. Benim 3. Çocuk Allah im bağışlasın. Vajinal muayene olmak istemediğimden gitmedim ve çok merak etmiyorum inşallah bi sorun çıkmazAa oylemii hiç mi gitmediniz ben çok korkuyorum yasiyomu yaşamıyorum falan diye
bende saglikli beslenemiyorum ondan meyve surekli yiyorum bebek vitamin alsin diye yesemde cikartiyorumins. atlatiriz bu sureci canim. bende kusmuyorum ama istahim yok surekli tiksiniyorum. multivitamine basladim artik
Evet ben her gün kusuyordum azaldı artık canımBenimde bulantılarm ve kusmalarım devam ediyor kilomda aynı, galiba 10. Haftadan sonra azalıyormuş sabrediyorum kızlar inşallah geçer . Doktor bulantı için folik asit verdi ama çok bi işe yaradığını söyleyemeyeceğim
Ben de sadece folik asit kullanıyorum ama bu gittiğimde bulantılarmdan dolayı doktor içinde vitaminde olan bi folik asit verdiKızlar ben pek sağlıklı beslenemiyormuşum gibi geliyor. Balık ve etten tiksindim yiyemiyorum. Doktorada söyledim bunları yiyemiyorum diye elinden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalış başka birşey yapma dedi gönderdi ( Bu devletteki doktordu) özel doktoruma önümüzdeki hafta sonu gitmeyi planlıyorum. Sadece folik asit kullanıyorum. Sizlerin ayrıca kullandığınız vitamin var mı?
İyi yapıyosun canm ben de öyle yapmıştım :)Bayanlar ben 5arti 2 hamileyim öğrendikten sonra doktora gitmedim 7.haftayi bekliyorum kalp kese görülsün die acaba yanlismi yapıyorum
Evet canım zaten kullanıyordm doktor kustuğum için markasını değiştirdi içinde zencefil ve vitamin olan başka bir folik asit verdicanim bulanti icin folik asit derken? zaten folik asit kullaniyor olman gerekiyor. ben mi yanlis anladim? ama evet b grubu vitaminleri bulantiya iyi geliyomus. B6 OZELLIKLE
İnşallah canım bi kaç gündür azaldı ama ilaçtan mı bilmiyorm 9+5 deyim azaldı diyorum ama dün akşam yine çıkardım azalmış hali işteCanım benim 9+1 deyim bulantım 3 günden beri geçti inş tamamen geçmiştir 9,10 haftalarda dediğin bizi azalarak geçiyormuş inş seninde geçer
İnşallah canım hepimizinki geçer bi an önceEvet ben her gün kusuyordum azaldı artık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?