Bende 1 haftadır sürekli tuvaletteyim resmen sancı oluyo ama doktorum enfeksiyon yok normal dedi ve 3 aylık olana kadar çok takma bunları diye de tembihledi
Merhaba bende 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim 1 buçuk yıldır bebeğim olmuyordu şimdi herşey rüya gibi geliyo gerçekten Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla kucağımıza almak ta nasip olur
Bende 1 haftadır sürekli tuvaletteyim resmen sancı oluyo ama doktorum enfeksiyon yok normal dedi ve 3 aylık olana kadar çok takma bunları diye de tembihledi
Keşke sorsaydım değer kaç diye ama ne olduğunu bile bilmezken aklıma gelmedi . Dahiliyeye gir sonuçlara bi bakalim dedi yazmadı ilaç bilmiyorum aldım randevu 9 gün sonraya bulabildim bakalim hayır olsun sağlıklı olsun ı sallah
E nabizdan bi baksan mi özel yada devlet hepsini gösteriyor kan sonuçlarının canım belki çok yüksek değildir yani 4 filan olanlar var burda seninkide aynı civarda boşuna stres yapmamış olursun :)
Günaydın kızlar
Benim gibi uykuyu seven var mı ?
Yani kahvaltı falan işi olmasa hep uyurum
Umarım herkes için güzel bir gün olur
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ümü Saygı ve Özlemle Anıyorum.
Cnm ben sabah uykudan uyandığım vakit kalkmadan karnıma bakıyorum sol ve sağ tarafıma göbeğimin az alt tarafına orda bi doluluk varsa ya da top gibi ise bebek o tarafta çünkü bebek idrar torbasını üzerine çıkıyor ve kese kendini belli ediyor bu şekilde ben bakiyorum
Amniyosenteze gerek olmadan kandan yapılıyor ve yüzde 99 sonuç veriyor. İkiz gebeliklere de yapılabiliyor, benim ikizlerim olacağından ikili yerine bunu yapacağız. Sadece benim embriyolarım pgt-ngs’li olduğu halde neden yapıyoruz onu çözemedim doktora soracam.