- 2 Nisan 2018
- 831
- 708
- 33
Ha tamam aynı şeyden bahsediyoruz Fetal DNA ve prenatest farklı sanmıştım sanırım aynı evet güvenirliliği Yüksek maliyetini sordunmuAmniyosenteze gerek olmadan kandan yapılıyor ve yüzde 99 sonuç veriyor. İkiz gebeliklere de yapılabiliyor, benim ikizlerim olacağından ikili yerine bunu yapacağız. Sadece benim embriyolarım pgt-ngs’li olduğu halde neden yapıyoruz onu çözemedim doktora soracam.
Testle ilgili bilgiler burda http://www.prenatest.com.tr/pdf/PrenaTestBilgilendirmeBrosuru.pdf
Kızlar birşey soracağım benim çamarışlarım bana olmuyor. Alişverişe çıktım özellikle dikkat etmem gereken hususlar var mı? Tecrübesizlik işte böyle herşeyi soruyoruz
Nifty var bir de sanırım bu testlerin sadece isimleri değişik uygulama şekli aynı bi ablamız yaptırmıştı 3 sene önce 2bin lirayaHa tamam aynı şeyden bahsediyoruz Fetal DNA ve prenatest farklı sanmıştım sanırım aynı evet güvenirliliği Yüksek maliyetini sordunmu
Gözün aydınMerhaba kızlar bugün kontrolüm vardı 8+2 bebeğim 12.30 mm olmuş çok şükür kalp atışlarınida duyduk allah sağlıklı kucağımiza almayi nasip etsin insallah
Banada 1 ay dedi ama doktorumu değiştiricem için pazaetesi gidicemArkadaşlar kalp atışından sonra doktorlarınız sizi ne kadar zamanda bir çağırdı kontrol içinbana ayda 1 geliceksin dedi
iyi yapmıssın ben beklemek zorundayımAslında bana da öyle söyledi de ben daha erken olmaz mı dedim merak ediyorum çok dedim adam da o zaman ne zaman istersen gel dedi bende 10. Haftayı bekliyorum
Aynı ben ya ;yalnız benim ritüeller değişti ben o yüzden yavaş yapabiliyorum.Eskiden oda bitince ya da toz alma bitince ;hop balkona kahve ve sigara molasıTemizlik yapıyorum sözdebir oda temizliyorum sonra yarım saat oturuyorum, sonra diğer odaya geçiyorum orası bitiyor sonra yine yarım saat oturuyorum üşengeçliğin dibine vurdum
Yok doğrusu buBayanlar ben 5arti 2 hamileyim öğrendikten sonra doktora gitmedim 7.haftayi bekliyorum kalp kese görülsün die acaba yanlismi yapıyorum
Bana da artık ayda bir gel dedi ben de gıcık oldm özlüyorum kuzumu :)Arkadaşlar kalp atışından sonra doktorlarınız sizi ne kadar zamanda bir çağırdı kontrol içinbana ayda 1 geliceksin dedi
Maşallah kuzuyaMerhaba kızlar bugün kontrolüm vardı 8+2 bebeğim 12.30 mm olmuş çok şükür kalp atışlarınida duyduk allah sağlıklı kucağımiza almayi nasip etsin insallah
daha iyi olmuş biraz erkendi çünkü beni 7. Hafta bitsin demişti . Aynıyız çünkü seninleCanim benim randevu iptal pazartesi gidicem haber vereyim dedim.
Kızlar merhaba.
Her 10 Kasımda o sireni duyduğumdan gözlerimdeki yaşları tutamam. Şimdi yazarken bile gözlerim doldu. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü tanımayı o kadar çok isterdimki nurlar içinde uyusun bazen içim okadar daralıyorki emanetine sahip çıkamıyoruz o kadar çok yobaz varki Allahım izin verirde bebeğimi kucağıma almayı nasip ederse Atatürkçü bir evlat yetiştireceğim içim kendimi gururlu hissediyorum. Herşeye rağmen asla unutmayacağız ve unutturmayağız
Yok henüz bilmiyorum ama internette 1500-3000 arası yazıyor. Neden böyle geniş bi aralık var onu da anlamadım, yanlış bilgi sanırım.Ha tamam aynı şeyden bahsediyoruz Fetal DNA ve prenatest farklı sanmıştım sanırım aynı evet güvenirliliği Yüksek maliyetini sordunmu
Canım aslında sadece gebelik için değil genel olarakta pamuklu iç çamaşırı tercih etmek gerekir diğer sentetik dantelli vs olanlar çok yararlı değil..
Enfeksiyon riskini arttırıyor.
Birde gebelik olduğu için olabildiğince bir beden büyük almaya çalışın.
Ben S alıyordum ama artık M alıyorum.
Karnım çıktığında ise hamile giyime bakıp özel çamaşırlar alacağım..
Sütyen olarak ise genelde yumuşak dokulu olanlara bakıyorum geceleri kesinlikle çıkarıyorum.
Ama icimdede korku var yasiyormu yaşamıyorumYok doğrusu bu
Evet canım bende hamileyim elhamdülillahHosgeldin canim dua topiginde tanidim seni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?