Yorulmak neyse de böyle sürekli bir halsizlik bitkinlik halı var bir yere gidip gezmeye mecalim yok..
Enerjisi sıfır.
Sizde de oluyor mu bu ? Yoksa bir bende mi anormallikler
Kızlar birşey soracağım benim çamarışlarım bana olmuyor. Alişverişe çıktım özellikle dikkat etmem gereken hususlar var mı? Tecrübesizlik işte böyle herşeyi soruyoruz
Yorulmak neyse de böyle sürekli bir halsizlik bitkinlik halı var bir yere gidip gezmeye mecalim yok..
Enerjisi sıfır.
Aynen böyleyim merak etme çok normal :) şöyle giyinip süslenip gezmeyi özledim resmen. Sürekli evde yatmak istiyorum. Sanki bu hal hiç bitmicekmiş gibi ama dayan az kaldı artık
Bence bu kişiye göre değişen bir kavram heralde Bana da dr aynısını söyledi ama herkes farklı birşey söylüyor doktorun üstüne de herhangi bir yetkili merci yoktur heralde
Aynen böyleyim merak etme çok normal :) şöyle giyinip süslenip gezmeyi özledim resmen. Sürekli evde yatmak istiyorum. Sanki bu hal hiç bitmicekmiş gibi ama dayan az kaldı artık
İnanılmaz asosyal oldum çıktım ne olacak bu halim bilmem
Zorla götürülüyorum bir yerlere sürekli sadece arabayla bszen bir deniz havası almak iyi geliyor..
İnanılmaz asosyal oldum çıktım ne olacak bu halim bilmem
Zorla götürülüyorum bir yerlere sürekli sadece arabayla bszen bir deniz havası almak iyi geliyor..
Aynı ben ya ;yalnız benim ritüeller değişti ben o yüzden yavaş yapabiliyorum.Eskiden oda bitince ya da toz alma bitince ;hop balkona kahve ve sigara molası şimdi ikisini de içemiyorum.Yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum.Makineye çamaşır atıcam daha bekliyorum
Sigaram ,kahvemi yok ama bende şöyle balkonda yayıla yayıla oturmayı özledim
Evim yol üstü balkon komple cam , yol boyu esnaf dolu insan oturamıyor bile rahatlıkla
Enerjisi sıfır.
Bende de durum aynı canim, ilk hamileliğimde böyle değildim ya. Şimdi bir bitkinlik, halsizlik aldı baisji gidiyor. En çok midem beni zorluyor komşunun yaptığı yemeğin kokusu bile gelse burnuma off ki off yani
Şuanda bebeğimin bu çorapların yarısı kadar bile olmadığını düşünürsek nasıl bir mucize içindeyiz yarabbim. Valla eşim kız istiyor ve bende aynı şekilde inşallah bıcır bıcır sarışın renkli gözlü bir kızım olur. Ama Allah bilir ve hayırlısını versin inşallah.
Enerjisi sıfır.
KJWCPU kızlar bir de olaya şu açıdan bakın ;hamileliğimiz yaz sıcaklarına denk gelmedi.Bir tek bulantı yaşadık.Arkadaşlarımın hep ayakları filan şişmişti