Niye dinletmedi ki acaba ?doktorum dinletmedi ama kalp atışları var dedi yarın benimde randevum war doktorumu değiştirdim bakalım dinletirmi bilmemiyorum.inş sende duyarsın miniğinin pıt pıtlarını
Bende düğme açık geziyorum walla daha henüz bişi olmadım ama hamile taytlarını bi denicemkızlar kilo almadım ama göbeğim var birazcık pantalonumun önü açık geziyorum her pantalonun önü açık da gezilmiyor yüksek bel anca onunla idare ediyorum. hamile pantalonu için erken olur diyorum ama böyle gezmek de acaip geliyor. siz ne yapıyorsunuz?
ya sağlıklı çocuk her türlü tutunuyo o yüzden ultrasonun altında yatsam da nafile sağlıksız çocuk ne yapsan tutunamıyo ben biraz kaderciyimİçin rahat etsin diye gidebilirsin. Ama bence problem yok canım sen kötü bir şey düşünme bendede oldu adet dönemi geçince bitti gitti :)
aaa neden dinletmedi kidoktorum dinletmedi ama kalp atışları var dedi yarın benimde randevum war doktorumu değiştirdim bakalım dinletirmi bilmemiyorum.inş sende duyarsın miniğinin pıt pıtlarını
Şöyle düşün herkes bi sorun yaşıyor bu evrede. Hamileliği rahat geçenin bebeği huysuz oluyor atıyorum. Veya bebek uslu oluyor ama emmiyor. Veya hamilelik ağır geçiyor ama doğum çok kolay geçiyor falan filan. Allah senin diğer konularda yüzünü güldürsün inşallah gelip geçici bu nasılsa bebeğin seni hiç üzmez inşallah
Devlete gidiyorum doktorumla baya bi sorun yaşadım başka doktora gittim aynı hastanede oda dinletmedi sonra sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gitmiştim kalp atışlarını sordu dinletmediler ama olduğunu söyledi dedim evet burda ki devletteki doktorlar dinletmiyor dedi. Bazı doktorlarda küçük ken dinletmiyor kalp atışını dinlemek için bebeğe ısı gönderiyorlarmış oda bebeğe zararlı deniyor doğrumu bilmiyorum ama burda bi kaç arkadaşa da dinletmemiş doktor bu sebeptenNiye dinletmedi ki acaba ?
Geç döllenme olmuştur canım benimde 2 hafta geridekızlar ben 30 ekim de kan verdim 1 kasımda sonuc 15000 çıktı ama son adet tarihim 25 eylül 6 haftalık dıyor internete suan 8 haftalık filan dimi ilk tecrubem bilgi verir misiniz aklım çok karıstı 2 gun sonra doktor randuwum var ama kafama takıldı
Devlete gidiyorum doktorumla baya bi sorun yaşadım başka doktora gittim aynı hastanede oda dinletmedi sonra sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gitmiştim kalp atışlarını sordu dinletmediler ama olduğunu söyledi dedim evet burda ki devletteki doktorlar dinletmiyor dedi. Bazı doktorlarda küçük ken dinletmiyor kalp atışını dinlemek için bebeğe ısı gönderiyorlarmış oda bebeğe zararlı deniyor doğrumu bilmiyorum ama burda bi kaç arkadaşa da dinletmemiş doktor bu sebeptenaaa neden dinletmedi ki
Benimki oyle bisey solemedi vallahaftam sizden erken ben dinledim bence tek seferlikte olsa ozele gidip dinleyin sonra yine devlete devam edersiniz diye dusunuyorumDevlete gidiyorum doktorumla baya bi sorun yaşadım başka doktora gittim aynı hastanede oda dinletmedi sonra sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gitmiştim kalp atışlarını sordu dinletmediler ama olduğunu söyledi dedim evet burda ki devletteki doktorlar dinletmiyor dedi. Bazı doktorlarda küçük ken dinletmiyor kalp atışını dinlemek için bebeğe ısı gönderiyorlarmış oda bebeğe zararlı deniyor doğrumu bilmiyorum ama burda bi kaç arkadaşa da dinletmemiş doktor bu sebepten
25 eylulse 6 haftalik olmuyormu ya ?kızlar ben 30 ekim de kan verdim 1 kasımda sonuc 15000 çıktı ama son adet tarihim 25 eylül 6 haftalık dıyor internete suan 8 haftalık filan dimi ilk tecrubem bilgi verir misiniz aklım çok karıstı 2 gun sonra doktor randuwum var ama kafama takıldı
Yok canım devletteki ni bıraktım zaten gitmicem ona ilk doğumumdaki doktoruma gidicem özelde yarın randevum war yüksek ihtimal dinletir 10 .haftadayım zatenBenimki oyle bisey solemedi vallahaftam sizden erken ben dinledim bence tek seferlikte olsa ozele gidip dinleyin sonra yine devlete devam edersiniz diye dusunuyorum
Haftasiyla uyumlu mu peki ?mutlaka duyarsin diye dusunuyorumYok canım devletteki ni bıraktım zaten gitmicem ona ilk doğumumdaki doktoruma gidicem özelde yarın randevum war yüksek ihtimal dinletir 10 .haftadayım zaten
ben tayt giyemiyorum ama giyseydim çok mantıklı özellikle hamile taytlarıBende düğme açık geziyorum walla daha henüz bişi olmadım ama hamile taytlarını bi denicem
Değil canım sata göre 12 hafta olması gerek ama 9+4 yarın gittiğimde duyulur zatenHaftasiyla uyumlu mu peki ?mutlaka duyarsin diye dusunuyorum
25 eylulse 6 haftalik olmuyormu ya ?
Benim sata gore 8 ben 6+4üm ama doktor bi sikinti yok gec dollenme yakalar dedi zamanini sana ne dediler pekiDeğil canım sata göre 12 hafta olması gerek ama 9+4 yarın gittiğimde duyulur zaten
Senin keseyi gormus olman gerek gordun mu ? Sat 25 eylulse 6 haftaliktir yada biraz geciyordur diye dusundum bennormalde öyle evet ama doktor 1 kasımda 1 aydan buyuk dedi tahminen dediğimde de 6 haftalık dedi suan 7+ filan mı acaba aklım karma karışık demekki eylül ayında yumurtlama haftamı tutturdum galıba gerçi kesin sonuc 2 gün sonra ultrasonda çıkar :) bilgi veririm cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?