2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende düğme açık geziyorum walla daha henüz bişi olmadım ama hamile taytlarını bi denicem

İçin rahat etsin diye gidebilirsin. Ama bence problem yok canım sen kötü bir şey düşünme bendede oldu adet dönemi geçince bitti gitti :)
ya sağlıklı çocuk her türlü tutunuyo o yüzden ultrasonun altında yatsam da nafile sağlıksız çocuk ne yapsan tutunamıyo ben biraz kaderciyim

kızlar ben 30 ekim de kan verdim 1 kasımda sonuc 15000 çıktı ama son adet tarihim 25 eylül 6 haftalık dıyor internete suan 8 haftalık filan dimi ilk tecrubem bilgi verir misiniz aklım çok karıstı 2 gun sonra doktor randuwum var ama kafama takıldı

Canim benim insallah hepimiz o günleri görürüz hayırlısı ile..O kadar güzel bir his ki insana bunlar bile çok çekilebilir geliyor

Niye dinletmedi ki acaba ?
Devlete gidiyorum doktorumla baya bi sorun yaşadım başka doktora gittim aynı hastanede oda dinletmedi sonra sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gitmiştim kalp atışlarını sordu dinletmediler ama olduğunu söyledi dedim evet burda ki devletteki doktorlar dinletmiyor dedi. Bazı doktorlarda küçük ken dinletmiyor kalp atışını dinlemek için bebeğe ısı gönderiyorlarmış oda bebeğe zararlı deniyor doğrumu bilmiyorum ama burda bi kaç arkadaşa da dinletmemiş doktor bu sebepten

Geç döllenme olmuştur canım benimde 2 hafta geride

aaa neden dinletmedi ki
Devlete gidiyorum doktorumla baya bi sorun yaşadım başka doktora gittim aynı hastanede oda dinletmedi sonra sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gitmiştim kalp atışlarını sordu dinletmediler ama olduğunu söyledi dedim evet burda ki devletteki doktorlar dinletmiyor dedi. Bazı doktorlarda küçük ken dinletmiyor kalp atışını dinlemek için bebeğe ısı gönderiyorlarmış oda bebeğe zararlı deniyor doğrumu bilmiyorum ama burda bi kaç arkadaşa da dinletmemiş doktor bu sebepten

Benimki oyle bisey solemedi vallahaftam sizden erken ben dinledim bence tek seferlikte olsa ozele gidip dinleyin sonra yine devlete devam edersiniz diye dusunuyorum

25 eylulse 6 haftalik olmuyormu ya ?

Benimki oyle bisey solemedi vallahaftam sizden erken ben dinledim bence tek seferlikte olsa ozele gidip dinleyin sonra yine devlete devam edersiniz diye dusunuyorum
Yok canım devletteki ni bıraktım zaten gitmicem ona ilk doğumumdaki doktoruma gidicem özelde yarın randevum war yüksek ihtimal dinletir 10 .haftadayım zaten

Kızlar benim ilk gebeliğim birde çalışıyorum ya çok böyle etrafta insan yok köy gibi bı yerde çalışıyoruz hiç kimseden de fikir almadım ama burada konuşuluyor galiba cok yaziliyor kaciriyorum ama uyku arkadasi felan elde yapılacak şeyler varsa yapmak isterim elimden yapılmış esyalari olsun isterim evladimin

normalde öyle evet ama doktor 1 kasımda 1 aydan buyuk dedi tahminen dediğimde de 6 haftalık dedi suan 7+ filan mı acaba aklım karma karışık demekki eylül ayında yumurtlama haftamı tutturdum galıba gerçi kesin sonuc 2 gün sonra ultrasonda çıkar :) bilgi veririm cnm
25 eylulse 6 haftalik olmuyormu ya ?

Senin keseyi gormus olman gerek gordun mu ? Sat 25 eylulse 6 haftaliktir yada biraz geciyordur diye dusundum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…