2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yaptirdim ben ama bir dunya test ile yapildi onun tek fiyatina bakmam lazim faturadan.
Arkadasim devlette yaptirdi yapiliyor yani
Anladım canim 300 beni aştı önceki gebeligimde yaptırmamıştım ve şükür bişey çıkmamıştır tam bilgi sahibide değilim nedir diye

Arkadaşlar toxoplasma testini yaptırdınız mi ve fiyatı nedir bide bide devlet yapiyomu hastanem 300 tl fiyat cikardi
Ben haziranda özel hastanede 70 gibi bir fiyata yaptırdım çok Emin'im 100 liranın baya altında olduğuna 300 fazla sanki :/ benim doktor bi liste vermişti bunları sağlık ocağında yaptır masrafa girme diye sadece 2 test orda olmaz burda yaptır demişti miktar da toplam bu kadardı

Bu korseden var bende 3 tane gecen sene ameliyattan kalmalar acaba dogumdan sonrada olur mu korse hakkinda bilgili olanlar baksin mi bi

Anladım canim 300 beni aştı önceki gebeligimde yaptırmamıştım ve şükür bişey çıkmamıştır tam bilgi sahibide değilim nedir diye
200 e yaptirmisim.ama dedigim gibi devlet karsiliyor.
Mesela benim negatif cikti daha once gecirmemisim bu sebeple bagisikligim yok.
Kedi kopek pisliginden bulsaiyormus cig etten.doktor ozellikle cig etten uzak dur.iyi pisir cig kofte vs yeme dedi

bende de iştah yok günde 1 öğünle duruyorum
Ben aynı yiyorum kahvaltıda biraz daha fazla yiyorum en son 5 kilo almıştım şuan güncel kaç bilmiyorum Eski hareketli hallerime dönsem sorun olmıcakta korkuyorum şimdi koşmak falan sakıncalı olabilir ancak 4. Aydan sonra yürüyüş yapabilirim.

Bırak alsın işte yaa özeniyor adam hem ne güzel becerip alabilmiş benim kocam bilip de alamaz bile ne güzel baktıkça moda girersiniz kötüyü düşünme iyi düşün

Kızlar nolur tecrübeli biri yazsın ikizlere hamileyim bu akşam ilk defa baya kanamam oldu, direk acile gittim bebeklerin kalp atışı var hala,düşük tehdidi için iğne yaptılar.kontrol altında tutucaz vs. Bu durumu yasayan var mı

Canım ben hüç yaşamadım Allaha şükür ama burada kanaması olup iğne ilaçla tehlikeyi atlatan arkadaşlar var. Hemen doktora gitmişsin zaten Allahın izniyle birşey olmaz inşallah ama her kötülüğün başı stress lütfen stress olup gerilme ve üzülme bol bol yat kalma hiç ve dua et. Şunuda asla unutma verende o alanda Allahhım hayırlısını yaşatsın çocuklarınızı kucağınıza almayı nasip etsin.

Benim de 7. Haftada ve 9. Haftada birer kere oldu, o süreçte hep yattım ve her gün iğne oldum. 10 haftadan itibaren akıntı kanama hepsi kesildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…