2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bu yorgunluk beni mahvetti kızlar
Oturduğum yerde yoruluyorum sanki. Allahım yardım et , bu sefer çok zorlanıyorum iş+ev çok gelmeye başladı. Rapor mu alsam bir kaç gün

Arkadaşlar toxoplasma testini yaptırdınız mi ve fiyatı nedir bide bide devlet yapiyomu hastanem 300 tl fiyat cikardi
Canım devlette yaptırabilirsin. Ben bütün testlerimi ilk gebe olduğumu öğrenince doktor istemişti devlette yaptırdım. Hatta şimdi yeni bir doktora gidiyorum devlette ona söyledim bende toxoplazma negatif çıktı üç ayda bir tekrarlamak istiyorum dedim tamam dedi ikili test için 28 kasımda gideceğim yine yaptıracağım. Evde 4 kedim var çünkü.

Arkadaşlar toxoplasma testini yaptırdınız mi ve fiyatı nedir bide bide devlet yapiyomu hastanem 300 tl fiyat cikardi
Hepsini iceren test kan idrar falana filana toplu 500 tl verdik biz muayene de icinde bu fiyatin devlet yapiyor evet ama ben randevu falan filan bu seferlik ugrasmak istemedim birde ozelde yapinca dogumda indirim yapiolar o guzel

Ben 6+4 üm 3 kilo aldim doktorum kizdi bu kilolari hep kendine aliyorsun ona bir faydasi yok diyerek yavas git dedi
Olsun canım alayım iyi oluyor hayatımda 52 kiloyu hiç geçemedim bu vesile ile biraz kilo almış olurum. 48,5 ile gebe kaldım. Şimdi 51,5 oldum sağlıklarımızı etkilemediği sürece kilo ile ilgili sıkıntı yok

merhaba kızlar öncellikle tüm hamiş arkadaşlarımıza hayırlı olsun benim gibi bekleyenlere de rabbim en kısa zamanda nasip etsin bana gelince yumurtlama günümü 4 gün geçti beyaz koyu kıvamlı akintim var bu ne anlama geliyor koku ve kaşıntı yok hamile olan arkadaşlar böyle birşey yaşadınız mı hamilelik belirtisi olabilir mi?

Haklisin ben de 50yi hic gecmemistim ama ben cok almayi istemiyorum Allah nasip ederse 12 15 arasinda olmasi niyetim dikkat edicem o sebepten biraz bebisler saglikli olsun kilo verilir ama dikkat etmekte iyidir ya

Canım paket hakkında bilgi verir misin? Tüm mesajları henüz okuyamadım ama bilgi verdiysen de görmedim kusura bakma
Canım merhaba demir hayat sigorta 6650 normal doğum epidural karşılıyor sezaryen de karşılamıyor 750 tl fark cıkıyor hastane paketi de aynı. Kan vs ücretsiz 8 muayne dahil yüzde 20 vergi iadesi var ikili üçlü trst var hastane paketi 7750 ikili dörtlü test aytıntılı ultrason dahil vergi ödemesi yok diğerleri aynı. Zaten sigortaya gidince detaylı anlatıyorlar ama bu şekilde başka soracağın bişey varsa sor canım :)

Nerden aldın canım

Teşekkürler canım. Bi de hangi doktora karar verdin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…