2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim doktoruma onu soyledim sacmalik dedi hwr duydugunuza inanmayin dedi benim butun hastalariminki dinliyorum kaldi ki simdi nerdeyse butun doktorlar dinliyor ters bisey olsa biz yaparmiyiz dedi

Ayy ne guzel ya heves edip almis iste kizmasaydin ya ben uzuldum valla

Benim doktoruma onu soyledim sacmalik dedi hwr duydugunuza inanmayin dedi benim butun hastalariminki dinliyorum kaldi ki simdi nerdeyse butun doktorlar dinliyor ters bisey olsa biz yaparmiyiz dedi
Bende sordum bana da ayni dedi 2 doktorda.ben 6.haftada duydum ilk sonrasinda da her gittigimde dinledim

Coraba kadar beyaz almis.eldiven muslin bez ne olursa beyaz hepsi.kizdim cok ama sonra yazik dedim bende : )
Belki heyecanlanmasa niye heyecansiz diye daha cok uzulurdum.
Ben de herkese yasakladim kimse dedim sakin birsey almasin almiyolar simdilik bakalim ama alana da cok kizamam yine de heves etmis almis kiyamam ne sanslisin

Bilmiyorum ki canım bizim burda ki devletteki doktorlar kendinden bi haber pek ilgilendikleri yok açıkçası devlet diye demiyorum tabi ki iyi doktorlarda war ama kadın doğumcularda bitane bile iyisine denk gelmedim bende senin gibi çok bekledim dinleriz inş yarın gidicem heycanla bekliyorumm

Reactions: BYV
İnş bunu sağ sağlim salıkla kucağına alırsın canım inş canım onların sağlıklı olduğunu bilelim de dinlemesekte olur

Amin canım inşallah
Canım benim görünmemişti ilk gebeliğimde ve hiç görünmedi ama sonradan gören çok kişi biliyorum inşallah kardeşin haftaya görür bebişini
Kıyamam ya heveslenmiş eşin :)

İlk defa duydum bu yemeği. Yeşil mercimek ve bulgur pilavına bayılırım bende denicem mutlaka :) Ve yeşil mercimek kan yapıyor çok çok faydalı afiyet şifa olsun canım :))
bende çok yapardım özellikle oğluma et yemediği için soğanlı çok güzel oluyor :)

Bi önceki mesajda atmayı unutmuşum fotoyu :)

Eklentiler

• 3E0CDBBB-618E-4633-B351-E9B36CD7BB3F.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 42
Arkadaşlar toxoplasma testini yaptırdınız mi ve fiyatı nedir bide bide devlet yapiyomu hastanem 300 tl fiyat cikardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…