Benim doktoruma onu soyledim sacmalik dedi hwr duydugunuza inanmayin dedi benim butun hastalariminki dinliyorum kaldi ki simdi nerdeyse butun doktorlar dinliyor ters bisey olsa biz yaparmiyiz dediCanım devletle ilgili değil bende özeldeki doktorum dinletmedi o ısı muhabbetini söyledi 7. Haftamdı şimdi 10+2 yim nasipse 10+6 da gideceğim ozaman dinletecek diye ümit ediyorum yani inşallahh artık dinletsin yani yaaa çok bekledim
Ayy ne guzel ya heves edip almis iste kizmasaydin ya ben uzuldum vallaIsrarla beni cildirtmaya çalışan esim gitmis e bebekten bir suru zibin tulum badi falan almis getirmis saklamis.cin göz benden saklayacak aklinca.hayir alma alma alma ddiye milyon defa soyledim bide hepsi beyazbagirip cagirmam bitince bi baktim yenidogan seyleri ne ole oyuncak bebek giysisi kadar
Adami bogmadan bebegi dogurmak tek hayalim artik
Bende sordum bana da ayni dedi 2 doktorda.ben 6.haftada duydum ilk sonrasinda da her gittigimde dinledimBenim doktoruma onu soyledim sacmalik dedi hwr duydugunuza inanmayin dedi benim butun hastalariminki dinliyorum kaldi ki simdi nerdeyse butun doktorlar dinliyor ters bisey olsa biz yaparmiyiz dedi
Coraba kadar beyaz almis.eldiven muslin bez ne olursa beyaz hepsi.kizdim cok ama sonra yazik dedim bende : )Ayy ne guzel ya heves edip almis iste kizmasaydin ya ben uzuldum valla
Benim onceki doktorumda bu da bu konuda netti zararli birseyi neden yapalim siz nasil ihtimal veriyorsunuz dediBende sordum bana da ayni dedi 2 doktorda.ben 6.haftada duydum ilk sonrasinda da her gittigimde dinledim
Ben de herkese yasakladim kimse dedim sakin birsey almasin almiyolar simdilik bakalim ama alana da cok kizamam yine de heves etmis almis kiyamam ne sanslisinCoraba kadar beyaz almis.eldiven muslin bez ne olursa beyaz hepsi.kizdim cok ama sonra yazik dedim bende : )
Belki heyecanlanmasa niye heyecansiz diye daha cok uzulurdum.
Bilmiyorum ki canım bizim burda ki devletteki doktorlar kendinden bi haber pek ilgilendikleri yok açıkçası devlet diye demiyorum tabi ki iyi doktorlarda war ama kadın doğumcularda bitane bile iyisine denk gelmedim bende senin gibi çok bekledim dinleriz inş yarın gidicem heycanla bekliyorummCanım devletle ilgili değil bende özeldeki doktorum dinletmedi o ısı muhabbetini söyledi 7. Haftamdı şimdi 10+2 yim nasipse 10+6 da gideceğim ozaman dinletecek diye ümit ediyorum yani inşallahh artık dinletsin yani yaaa çok bekledim
İnş bunu sağ sağlim salıkla kucağına alırsın canım inş canım onların sağlıklı olduğunu bilelim de dinlemesekte olurBen geçen hafta duydum ilk kez devlet hastanesinde ekranda MâşâAllah gözüktü zaten bende zararlı olduğunu burdan duymuştum açtırmadım sesini ama benim hikayem biraz uzun tüp bebek artı 11 haftalık kaybım var doktor illa sesi açalım dedi ben bişey demedim ultrason probu karnımda baya bi uğraştılar sesi açamadılar en son açtı ama sesi yüksek değildi çok inşâAllah daha çok duyarız kalp atışını
Çok merak ettim memleket neresi :) biz de çok sık yaparız daBizim memleketin bulgur pilavi baska turlusunu yapmazlar : )
Amin canım inşallahEvet benim bebis azcik geriden geliyormus 6+4 imis o yuzden degistirdim bende canim. Insallah sende en kisa surede duyarsin grip konusuna gelince benim cidden olmamam lazim ya normal zamanda ilaçla 2 ayda zor gecen acillerde sabahlatan grip hamileyken bana neler yapmaz Allah korusun
Canım benim görünmemişti ilk gebeliğimde ve hiç görünmedi ama sonradan gören çok kişi biliyorum inşallah kardeşin haftaya görür bebişiniKızlar bişey sorucam kız kardeşimde hamile kese göründü geçen hafta dün akşamdan beri biraz kanama oldu bu sabah dr a gitti göbekten bakılmiş ama bebek görünmemiş alttan muaeneyle bakılmiş kese var bebeğe benzer ufak bişey var ama bebek mi değil mi belli değil demiş şuan 6+1 haftalık bu haftalarda alttan muayaneylede bebek görünmeyen ve sonrasında gören oldumu acaba lütfen yazarmısını
Kıyamam ya heveslenmiş eşin :)Israrla beni cildirtmaya çalışan esim gitmis e bebekten bir suru zibin tulum badi falan almis getirmis saklamis.cin göz benden saklayacak aklinca.hayir alma alma alma ddiye milyon defa soyledim bide hepsi beyazbagirip cagirmam bitince bi baktim yenidogan seyleri ne ole oyuncak bebek giysisi kadar
Adami bogmadan bebegi dogurmak tek hayalim artik
bende çok yapardım özellikle oğluma et yemediği için soğanlı çok güzel oluyor :)İlk defa duydum bu yemeği. Yeşil mercimek ve bulgur pilavına bayılırım bende denicem mutlaka :) Ve yeşil mercimek kan yapıyor çok çok faydalı afiyet şifa olsun canım :))
Gözün aydın canımCok sükür duyduk canim cok kucukmus ama daha 1 hafta gec yumurtlama 6+4 baya düsuktu sesi ben niye boyle dedim kucuk oldugu icin dedi 2 hafta sonra gumbur gumbur duyulur dedi cok sukur bin sukur
Amin canım inşallah
Canım benim görünmemişti ilk gebeliğimde ve hiç görünmedi ama sonradan gören çok kişi biliyorum inşallah kardeşin haftaya görür bebişini
Kıyamam ya heveslenmiş eşin :)
Aimugui canım satıcının adı belki öyle bulursun korse yazınca çıkmıyor zaten ingilizcesini yazmak gerekiyor sanırım ilk baş fotoğrafta mavi bi korse resmi var.Ben aliekspressten baktim bulamadim canim
Saol canim benim sen de duymustun dimiGözün aydın canım
Tamam canim tekrar bakacagim simdi saolAimugui canım satıcının adı belki öyle bulursun korse yazınca çıkmıyor zaten ingilizcesini yazmak gerekiyor sanırım ilk baş fotoğrafta mavi bi korse resmi var.
Şuda fotoğrafı. İnşallah bulursun dün indirim vardı ali expresste 28 liraya aldım ben şuan 35 olmuş ama %65 indirimli 35 lira biraz artmış sadece düne göre.Tamam canim tekrar bakacagim simdi saol
Erzurum : )Çok merak ettim memleket neresi :) biz de çok sık yaparız da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?