2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben de bıdıkı özledim yarınailk defa devlete randevu aldım kısmetse gidicem bakalım inşallah niye geldin madem özele gidiyosan demez

canım 10. haftada cinsiyet tahmini yapıyorlar mı benim haftaya randevum var 10+0 olacam belli olur mu ki o zaman
canım doktorlar söyleme taraftarı degiller ama bence tahmin ediyolar.. ben dün sorsam söylerdi belki ama bence. kız hissetti bakalım haftaya soracagım ama. doktorundan doktoruna degişiyo bu durum

Ya benimde var. Test yaptiktan hemen sonra cikti.banada terme olabilir gece yanigi olabilir dediler.hani parmak izi alirlar ya tam ona benziyor

hiç ara vermedik aslında

Teşekkür ederim çok güzel yazmışsın canım :) Şuanda bilmediğim bir konu üzerinde konuşuyorum birde her çocukta bir olmaz diye düşünüyorum yaşayıp görücez bakalım. Şimdilik düşüncemde ikeadaki beşiği ve yanına minik bir şifonyer almak. İlerisini zaman gösterecek bir sağ Salim doğsun da Allah’ın izniyle :))

canim cok ama cok uzuldum. insaniz basimiza her sey geliyo ama eminim ki yeniden en kisa surede saglicakla kucagina alacagin yavrun olacak. ve ins. guzel haberlerinizi bekliyoruz. her seyin hayirlisi. saglicakla kal, saglicakla don, iyi haberlerle gel ins.

Anamm bu kocaman olmus annesi ya yesinler onu ayrica bu hafta da belli oluyormu ya cinsiyet ben 14 falan diye biliyordum

Bende öle biliyordum ama tüm organları oluşmuş, doktorun kullandığı ultrason cihazı da iyiyse görüyor sanırım Kimi sölüyor kimi netleşmesini bekliyor. 3 hafta sonra kesinleşir sanırım

H E hakkında hayırlısı böyleymiş arkadaşım büyüyüp kaybetsen çok daha zor biliyorsun.Rabbim gönlüne ferahlık versin.Tez zamanda da yineden nasip olsun inşallah gebelik sağlıklı bir şekilde.bizlrrde seni tanıdıgımıza memnun olduk.Enerjin o kadar yüksek ki biz burdan hissettik.Rabbim gönlüne göre versin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.

Reactions: H E
S Susuem canım Ayla eser gaziye geçecek demiştin.. acaba geçti mi bilgin var mı? Gazi nin doktorları arasında göremedim acaba sitede güncelleme mi yapmadılar?

Mutlu yıllar canım ne güzel bi his yaa seneye bebişinle kutlayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…