doyma hissi gelmiyor maalesef gelse de hemen açlık geliyor tutmak lazım amaben de böyleyim canim ya sofradan kalktiktan on dakka sonra hic yememis gibi hissediyorum
gaz olabilir canım bence benim de bazen çıkıyor bazen iniyorBenim göbek de aldı başını gidiyor aslında bebeğin olduğu yer değil neden bu kadar çıktı anlamadım
Beeen :)) dışarda kaşınıyor birde çok zorlanıyorum
canım doktorlar söyleme taraftarı degiller ama bence tahmin ediyolar.. ben dün sorsam söylerdi belki ama bence. kız hissetti bakalım haftaya soracagım ama. doktorundan doktoruna degişiyo bu durumcanım 10. haftada cinsiyet tahmini yapıyorlar mıbenim haftaya randevum var 10+0 olacam belli olur mu ki o zaman
erken değil mi tahmin için. inşallah öğrenirsin tabi ben de çok merak ediyorumKızlar yarın 2 buçukta randevum var bakalım cinsiyet tahmini yapacakmi doktor.İcime hep kız doguyor nedense
Ya benimde var. Test yaptiktan hemen sonra cikti.banada terme olabilir gece yanigi olabilir dediler.hani parmak izi alirlar ya tam ona benziyor@H.E canım benim Allah sabır versin,dikkat et kendine
Kızlar Günaydın ;yaklaşık olarak 10 gündür ,çenemde bir leke var.Gece çıkıyor,gündüz sönüyor.Arkadaşım gece yanığı dedi.Hamilelikte böyle lekeler çıkan oldu mu,geçti mi,neden çıkıyor bilginiz varmı
hiç ara vermedik aslındaKızlar özel olmazsa bir şey sormak istiyorum. Çok merak ediyorum. Ben doktora 6 haftalıkken gittim en son ve cinsel ilişkiyi sordum. 3 aya kadar önermiyoruz dedi. Ve biz de tedirgin olduk haliyle yapmadık ama merak ediyorum sizler yapıyor musunuz kaçıncı haftada yaptınız? Cevaplarsanız sevinirim,tekrar özele girdiysem kusuruma bakmayınız
Teşekkür ederim çok güzel yazmışsın canım :) Şuanda bilmediğim bir konu üzerinde konuşuyorum birde her çocukta bir olmaz diye düşünüyorum yaşayıp görücez bakalım. Şimdilik düşüncemde ikeadaki beşiği ve yanına minik bir şifonyer almak. İlerisini zaman gösterecek bir sağ Salim doğsun da Allah’ın izniyle :))Herseyın en dogrusunu ANNE bılır.
Odasını yaptım kızım bayılıyor mesela... yanı bunun illa sartı yok ıstedıgın zaman yaparsın.
Ben kızımı 3yasına odamızda asla yanıma almadan parkyatagında yatırdım:) ne oldu?
Bana bagımlı falan degıl suan gayet guzel odasında mısıl mısıl uyuyor:) ozaman ayırmak ıstemedık
ama 6aydan sonra tabı uyku duzenı olusturursan hem senın ıcın hem onun ıcın cok daha guzel olur.
Dedıgım gıbı sen dogdugu zaman dogrusunu bılırısn cunku herkesn dogrusu farklıdır :)
Merhaba arkadaşlar ,
3 doktor onayından sonra gebeliğimi sonlandırdık .
3 tane uzman doktora gözüktüm . Bebek olusmus ama kalbınde sıkıntı çıkmış . Yaşasaydı kalp rahatsızlıgı olucaktı dediler . Kendı durması senın için çok iyi oldu falan dediler.
Bende salı gunu direk kürtaja alındım . Kanama alanları falan başlamıştı doktor salmadı zaten çok ağrılı ve ağır kanamalı bır şekilde geri geliceksın dedı . 1 saat içinde hallettık . İşlem 10 dk sürdü ama benım ayılma sürecim ve anestezi sonrası şokumu atlatmak zor oldu ..
Allahım evlatlarınızı sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsın . Dualarım üzerinizde ..
Hepinizle tanıştıgıma çoook sevındım
Anamm bu kocaman olmus annesi ya yesinler onu ayrica bu hafta da belli oluyormu ya cinsiyet ben 14 falan diye biliyordum
Aynen benim de öyle,neden çıkar ki yaYa benimde var. Test yaptiktan hemen sonra cikti.banada terme olabilir gece yanigi olabilir dediler.hani parmak izi alirlar ya tam ona benziyor
gozun aydin canim.Bayanlar şuan hastanedeyim 6 haftalık gebeyim karından gözükmedi bebek alttan baktı gördü keseyi de bebeğide kalp atışında çok şükür elhamdülillah kaşıntıya gelince şimdi ultrasona ve cildiyeye yönlendirdi bakalım neolcak
Bilmiyorum ki tuhaf yani. Sebebini ogrenirsen bana da haber verir misinAynen benim de öyle,neden çıkar ki ya
Ben bebe yağı sürüyorum her duştan sonra ve yatarken hem göğsüme hem göbeğime. Evet kaşımamak lazım ama o an kaşıyorum mecburen :))benim de göğsüm kaşınıyor ama çatlak oluyormuş kaşımamak lazımmış
Mutlu yıllar canım ne güzel bi his yaa seneye bebişinle kutlayacaksınGünaydın kizceler :)bugün benim doğum günüm :) yeni yaşıma bebeğim ile başlamış oldum Rabbime çok şükür allah tüm isteyen uğraşan herkese nasip etsin minik paşamla beraber yeni yaş yeni hayat gibi oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?