2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Iste karmasıkben kesın olmayan bır seyı denemek ıstemedım acıkcası doktora sormadım bıle... ama burda doktoru evet ayaklara koyulur demısse onlar yazarlar belkı...
Sanirim biri yazmisti gördüm diye hatirliyorum ama doktorumu solemisti kendi mi yapiyordu onu bilemiyorum

Canim benim üzülmemeye calış olur mu en kısa zamanda tekrar mutlu bir haber alicaksin ben eminim saglikli olmayacakmis hem Rabbim herseyin en hayirlisini bilir senin kucagina da saglikli bir bebek verecektir eminim ben

Reactions: H E
Canim cok gecmis olsun. Allah başka acı yasatmasın. En kısa zamanda iyi haberlerini bizimle tekrar paylaşacaksın insallah❤

Gecmis olsun canim hemen atlatirsin insallah simdi daha iyimisin bari

Hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim tez zamanda sağlıklı şekilde evlat nasip etsin insallah

O ilaca benim alerjim var ama onun disinda bir sürü yan etkisi olan insani mahveden bir ilac etkisi de yok denecek kadar az niye bunu verdi ki doktorun acaba keske baska bir ilac yazsa imis

Çok üzüldüm geçmiş olsun keşke böyle şeyleri hiç yaşamasak ama malesef her gebelik sağlıklı olmuyor. Dediğin gibi büyüse bile sağlıksız bir bebek olacağını düşünmek belki teselli edebilir sadece.
En yakın zamanda sağlıklı bir bebek dünyaya getirmeniz dileğiyle

Bebitosunu bu haftalarda hissedenler nasıl hissediyolar acaba? Kalp atışını sağdan almıştık şuan sağ tarafımda içten bi minik zonklama gibi bi his var
Hissetmek için daha erken canım bebiş daha kesenin içini doldurmuyor ki ikinci hamileliği olanlar 16 hafta civarı hissedebiliyormuş

Nice seneriniz olsun kuzunla ve ailenle birlikte canim mutluluk ve saglik hic pesinizi birakmasin insallah cok cok seneleriniz boyle hep beraber gecsin bebeginide saglikla kucagina alman dilegiyle canim happy bhirtday to you

Ailenle birlikte nice saglikli mutlu yillara canim❤

İyi ki doğdun!! Miniğinle nice güzel seneleriniz olsun inşallah

bebeğinle ailenle nice senelere

Sağlıklı ve mutlu yıllar bebişinle beraber inşallahh

Mutlu yıllar canım,Doğum günün kutlu olsun.Ben de Doğum günümde hamileymişim tabii bilmiyordum

Doğum günün kutlu olsun canım

Mutluu yaşlar yeni yasin bebeginle birlikte butun guzellikleri sanslari huzuru mutlulugu getirsin
Çok teşekkürler kızlar iyi dilekleriniz için inşallah sorunsuz bir hamilelik ve dogum geçirirsiniz

Benim de 1.5 hafta geride canim doktorum gec dollenme sikinti edecek bir durum yok zananla yakalar dedi seninki de oyle olur mutlaka hic canini sikma olur mu

Nice seneriniz olsun kuzunla ve ailenle birlikte canim mutluluk ve saglik hic pesinizi birakmasin insallah cok cok seneleriniz boyle hep beraber gecsin bebeginide saglikla kucagina alman dilegiyle canim happy bhirtday to you
Ay ne güzel dilekler bunlar sagol canım benim :) sende sağlıcakla al inşallah çocuğunu kucağına :)

Doktor bana daha da devam eder dedi yarın 8+0 oluyoruz inşâAllah sağlıkla gelsin kuzular. sabahtan beri çıkarıyorum ben %1lik kesimdeymişim bi lokma bişey yiyemiyorum uyuyamıyorum bile ilaç içmeme rağmen metpamit zaten bende hiç işe yaramadı

Anladim canim bu da genel olarak herkesin farkli davrandigi bir konu sanirim cok farkli fikirler duydum.cünkü
Kesinlikle her çocuğu tek kalıba sokamayız sokmamalıyız da, çoçuğun durumu fiziki koşullar( bizim evimizi kalorifersiz mesela kışın ayıramam) gibi durumlar etken, annenin psikolojik olarak buna hazır olması da çok önemli ben pek hazır değildim mesela kabullenemedim durumu pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…