2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım üzme kendini her işte bir hayır vardır Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sana inş daha genciz

Reactions: H E
Çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda rabbim sağlıklı gebelikler kısmet etsin üzme kendini en kısa sürede tekrar gobisin dolar insallah

Sağlıklı ve mutlu yıllar bebişinle beraber inşallahh

Mutlu yıllar canım,Doğum günün kutlu olsun.Ben de Doğum günümde hamileymişim tabii bilmiyordum

Doğum günün kutlu olsun canım

Bebitosunu bu haftalarda hissedenler nasıl hissediyolar acaba? Kalp atışını sağdan almıştık şuan sağ tarafımda içten bi minik zonklama gibi bi his var

Günaydın sevgili anneler bugün kontrol günümüzdü büyümüş kuzum kalp atışınıda kısacıkda olsa duydum hamdolsun gayet güçlü geliyordu işe dönüyorum raporum bitti biraz endişeliyim ama allahım bağışlasın deyip devam edeceğim ne yapayım ilaçlara devamm 7+4 falanız kesin konuşamayız daha bu aylarda dedi sağlıklı olsunda çok önemli değil bir buçuk hafta gerideymişim
Ben ağustos 20 de düşük yaptım 12 eylül sat düşük kanaması 1hafta sürdü 1hafta sonra yeniden adet gördüm ve bir daha olmadım belkide bu yüzden günümü yakayalamadım ilaçlara ve iğneye devam edelim dedi 15 gün sonra tekrar gitçem bakalım

Mutluu yaşlar yeni yasin bebeginle birlikte butun guzellikleri sanslari huzuru mutlulugu getirsin

Canım benim sana sonsuz sabırlar diliyorum..
Bu hayatta her şey insanlar için..
Acılar sevinçler üzüntüler..
Rabbim sana öyle mutluluklar nasip etsin ki acı nedir bilmeyesin..

Bende öle biliyordum ama tüm organları oluşmuş, doktorun kullandığı ultrason cihazı da iyiyse görüyor sanırım Kimi sölüyor kimi netleşmesini bekliyor. 3 hafta sonra kesinleşir sanırım
Gonlunuzden gecen neydi peki varmi baska cocuk ilk mi bu ?

dün gece işkence çektim su torbası da yoktu şişenin içine su koyup karnıma midemin üstüne doğru koydum az rahatladım uyuyabildim.
Beni de öldürüyor bazen ya ama sicak su torbasi iyi degil dedikleri icin hic koymadim ben masaj falan yapiyorum.genelde bide rezene varsa rezene yoksa kefir iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…