Canım üzme kendini her işte bir hayır vardır Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sana inş daha gencizMerhaba arkadaşlar ,
3 doktor onayından sonra gebeliğimi sonlandırdık .
3 tane uzman doktora gözüktüm . Bebek olusmus ama kalbınde sıkıntı çıkmış . Yaşasaydı kalp rahatsızlıgı olucaktı dediler . Kendı durması senın için çok iyi oldu falan dediler.
Bende salı gunu direk kürtaja alındım . Kanama alanları falan başlamıştı doktor salmadı zaten çok ağrılı ve ağır kanamalı bır şekilde geri geliceksın dedı . 1 saat içinde hallettık . İşlem 10 dk sürdü ama benım ayılma sürecim ve anestezi sonrası şokumu atlatmak zor oldu ..
Allahım evlatlarınızı sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsın . Dualarım üzerinizde ..
Hepinizle tanıştıgıma çoook sevındım
teşekkürler canım.. gazi 12 haftadan sonraki gebeleri almıyormuş öyle duydum.. o zaman beni de kabul etmez.Canım ay sonunda başlayacakmış sanırım geçenlerde aradım öyle dedi bana :)
Çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda rabbim sağlıklı gebelikler kısmet etsin üzme kendini en kısa sürede tekrar gobisin dolar insallahMerhaba arkadaşlar ,
3 tane uzman doktora gözüktüm . Bebek olusmus ama kalbınde sıkıntı çıkmış . Yaşasaydı kalp rahatsızlıgı olucaktı dediler . Kendı durması senın için çok iyi oldu falan dediler.
Bende salı gunu direk kürtaja alındım . Kanama alanları falan başlamıştı doktor salmadı zaten çok ağrılı ve ağır kanamalı bır şekilde geri geliceksın dedı . 1 saat içinde hallettık . İşlem 10 dk sürdü ama benım ayılma sürecim ve anestezi sonrası şokumu atlatmak zor oldu ..
Allahım evlatlarınızı sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsın . Dualarım üzerinizde ..
Eğer randevu alabiliyorsan dosyanı açtır,daha sonraki randevunu da Ayla hanımdan alırsın.Sadece Gazi değil bir çok hastane kabul etmiyorteşekkürler canım.. gazi 12 haftadan sonraki gebeleri almıyormuş öyle duydum.. o zaman beni de kabul etmez.
bebeğinle ailenle nice senelereGünaydın kizceler :)bugün benim doğum günüm :) yeni yaşıma bebeğim ile başlamış oldum Rabbime çok şükür allah tüm isteyen uğraşan herkese nasip etsin minik paşamla beraber yeni yaş yeni hayat gibi oldu :)
Günaydın kizceler :)bugün benim doğum günüm :) yeni yaşıma bebeğim ile başlamış oldum Rabbime çok şükür allah tüm isteyen uğraşan herkese nasip etsin minik paşamla beraber yeni yaş yeni hayat gibi oldu :)
Hiç sıkıntı çıkmaz inş canımmhiç ara vermedik aslında
Mutlu yıllar canım,Doğum günün kutlu olsun.Ben de Doğum günümde hamileymişim tabii bilmiyordumGünaydın kizceler :)bugün benim doğum günüm :) yeni yaşıma bebeğim ile başlamış oldum Rabbime çok şükür allah tüm isteyen uğraşan herkese nasip etsin minik paşamla beraber yeni yaş yeni hayat gibi oldu :)
Doğum günün kutlu olsun canımGünaydın kizceler :)bugün benim doğum günüm :) yeni yaşıma bebeğim ile başlamış oldum Rabbime çok şükür allah tüm isteyen uğraşan herkese nasip etsin minik paşamla beraber yeni yaş yeni hayat gibi oldu :)
12 hafta bitiyor riskli dönem. arada kontrollere gittik sorun yoktu. araştırmıştım da sorun olmadı şimdiye kadar inşallah olmazHiç sıkıntı çıkmaz inş canımm
İkili taramanızı yaptırdınız mı ?ikili taramada da doktor cinsiyet tahmininde bulunabiliyor12 hafta bitiyor riskli dönem. arada kontrollere gittik sorun yoktu. araştırmıştım da sorun olmadı şimdiye kadar inşallah olmaz
Mutluu yaşlarGünaydın kizceler :)bugün benim doğum günüm :) yeni yaşıma bebeğim ile başlamış oldum Rabbime çok şükür allah tüm isteyen uğraşan herkese nasip etsin minik paşamla beraber yeni yaş yeni hayat gibi oldu :)
Merhaba arkadaşlar ,
Gonlunuzden gecen neydi peki varmi baska cocuk ilk mi bu ?Bende öle biliyordum ama tüm organları oluşmuş, doktorun kullandığı ultrason cihazı da iyiyse görüyor sanırımKimi sölüyor kimi netleşmesini bekliyor. 3 hafta sonra kesinleşir sanırım
Beni de öldürüyor bazen ya ama sicak su torbasi iyi degil dedikleri icin hic koymadim ben masaj falan yapiyorum.genelde bide rezene varsa rezene yoksa kefir iciyorumdün gece işkence çektim su torbası da yoktu şişenin içine su koyup karnıma midemin üstüne doğru koydum az rahatladım uyuyabildim.
Bir sıkıntısı olmayanlar yapıyor genelde canım sana tavsiye etmiyoruz mu dedi acaba bir riskin falan mi var ?Senin yasağın da erkenden kalkmış baksaanabana yasak da demedi arada bıraktı beni ya
Imdi bir doktora basla dosya açılsın sonra istersen ayla hanıma geçersin canım öyle olur bence önemli olan dosya :)teşekkürler canım.. gazi 12 haftadan sonraki gebeleri almıyormuş öyle duydum.. o zaman beni de kabul etmez.
Anladim canim bu da genel olarak herkesin farkli davrandigi bir konu sanirim cok farkli fikirler duydum.cünkü22-24 ay arası en kolay dönem diyorlar ben o ara bi denedim de başarısız oldum geri aldım odamıza, Doğumdan önce Nisan gibi tekrar deniycem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?