• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim göğüs ucu hassasiyeti haricinde bir belirtim yok kızlar. Bugünde biryerde okudum kadın Doğum doktoru yazmış, mide bulamıyorsa kalp atıyordur diye.. Benim midem bulanmıyor yani kalbi atmıyor mu bebeğin ? Bu nasıl bir genelleme ? Bence böyle insanlar doktor olmasın!

Çok bitkinim hastaneye yatacak düzeydeyim ama istemiyorum evde serum takılsa arada hastanede taktırıyorum bugün bi lokma yemedim dile kolay geliyor ama :KK43:

İnşâAllah canım o günleri de görürüz❤️

Ne güzel canım arada bi gidin siz yine :)
Canım ya gercekten çok zordur tahmin edebiliyorum enerjin gücün kuvvetin olmaz 12 haftadan sonra rahatlarsın arkadaşım insallah beta hcg düşüşe geçiyor.seni bekletmiş bide mucizen nazlanıyor annesine.
Şeker bir kere ölçmüştü doktor normaldi ama en son ne oldu bilmiyorum ,gelişiminle yada boyunla alakası vardır belki diye düşünmüştüm
Yoktur canım şeker olsa çıkardı. ileri çıkmasından bişey olmaz maşallah gelişimi iyi demekki boylu poslu olcak :)

Allah kucağına almayı da nasip etsin canım benim :)
Amin canım hepimize nasip etsin Rabbim ❤️
Benim göğüs ucu hassasiyeti haricinde bir belirtim yok kızlar. Bugünde biryerde okudum kadın Doğum doktoru yazmış, mide bulamıyorsa kalp atıyordur diye.. Benim midem bulanmıyor yani kalbi atmıyor mu bebeğin ? Bu nasıl bir genelleme ? Bence böyle insanlar doktor olmasın!
Canım benim gibi yoğun bulantısı olanlar için geçerli benim ilk gebeliğimde de aşırı bulantım vardı hastanelik oluyordum bi gün rutin kontrolde kalp atışı alamadı doktorum kalbi durmuş demedi ilk başta bulantıların geçmiş miydi dedi. Aslında geçmemişti ama azalmıştı meğer kalbi duralı 2 hafta olmuş hiç farketmemişim. Ama dediğim gibi bu çok çok bulantısı olanlar için geçerli bu haftalarda yani senin bulantın yoksa şanslısın canım Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin❤️

Canım ya gercekten çok zordur tahmin edebiliyorum enerjin gücün kuvvetin olmaz 12 haftadan sonra rahatlarsın arkadaşım insallah beta hcg düşüşe geçiyor.seni bekletmiş bide mucizen nazlanıyor annesine.

Yoktur canım şeker olsa çıkardı. ileri çıkmasından bişey olmaz maşallah gelişimi iyi demekki boylu poslu olcak :)
İnşâAllah canım kuzumun canı sağolsun inşâAllah bu günlerde geçecek sağlıkla Canımız sağolsun❤️

Amin canım hepimize nasip etsin Rabbim ❤️

Canım benim gibi yoğun bulantısı olanlar için geçerli benim ilk gebeliğimde de aşırı bulantım vardı hastanelik oluyordum bi gün rutin kontrolde kalp atışı alamadı doktorum kalbi durmuş demedi ilk başta bulantıların geçmiş miydi dedi. Aslında geçmemişti ama azalmıştı meğer kalbi duralı 2 hafta olmuş hiç farketmemişim. Ama dediğim gibi bu çok çok bulantısı olanlar için geçerli bu haftalarda yani senin bulantın yoksa şanslısın canım Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin❤️
Benimde 6. Haftalarda olmuştu canım ama şuanda yok kontrole 7 haftalıkken gittik kalp atışını duymaya o zamanlar yoktu bulantım. Bakalım haftaya kontrolüm var sorucam doktora bu bulantı meselesini.. Amin inşallah canım hepimiz sağlıcakla alalım bebeklerimizi.

: ( ben bugun hep disardaydim.ama ne belim agriyor ne kasigim agriyor hic 1 yerim agrimiyor.
Icim nasil tedirgin oldu anlatamam.
Sabahtan beri okuyup duruyorum nette.
Meme hassasiyetimde cok azalmis durumda.

yuh artık. aksine kürtaj olanlar bilir doktor der ki kürtajdan sonra vücudu ilk önce bulantı terkeder hamilelik belirtisi olarak sonra yavas yavas belirtiler kaybolur...

: ( ben bugun hep disardaydim.ama ne belim agriyor ne kasigim agriyor hic 1 yerim agrimiyor.
Icim nasil tedirgin oldu anlatamam.
Sabahtan beri okuyup duruyorum nette.
Meme hassasiyetimde cok azalmis durumda.
Benim de hiçbir belirtim kalmadı. Ne mide bulantısı ne kasıklarda birşey hissetme.
Sadece göğüslerim büyüklüğünü koruyor onun dışında hamile değil gibiyim ben de endişelenmedim değil

Ay geçende de arkadaş dedi 22. Haftasında göstermiş cinsiyetini bende çatlarım meraktan heralde:-)
Bende emın olamadım %70 dese bıle ayrıntılı ultrsona gırıyoruz ya ozaman daha kesınlestı :)
Insallah buda meraktan çatlatmaz :D
Erkek gosterırr kız gostermez dıyorlar ya arkadas soyledı oglu 20lere yakınken gostermıs:olamaz::KK53:

Benim de hiçbir belirtim kalmadı. Ne mide bulantısı ne kasıklarda birşey hissetme.
Sadece göğüslerim büyüklüğünü koruyor onun dışında hamile değil gibiyim ben de endişelenmedim değil
Bugun pat diye yok oldu hersey : (
Esim uyuyakaldi uyandirsam doktora mi gitsek sabah mi gitsem acaba.
Kontrolum haftaya c.tesi.
Icim cok huzursuz oldu benim

Dıger belırtılerın hepsı mı yok oldu? Yani ne bıleyım benım meme hassasıyetım asırıııııydı mesela bıraz buyudu suan cok az acıyor burda okudukca elleyıp acısına bakıyorum:işsiz: bence acımayanda vardır ya genelleme yanlıs olur.
Belkı buyudukce azalmıstır olamaz mı hemen kotu dusunme lütfen

Bizim.dogum tarihimiz ayni acaba normal mi ki belkide zorluklar yavas yavas geciyordur dimi.

Benim 2 gündür kesildi. Perşembe günü 2 li tarama testim var. Aslında birden kesilecek belirtiler dediler hep o yönden içimi rahat tutmaya çalışıyorum, istersen bir git için rahatlasın

Back
X