• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bugun durdugumun ceyregi kadar ayakta kalsam yurusem belim kopuyordu.dun mesela bir corba yaptim 1 saat sancidi.bugun bi suru yurudum gezdim 12 de ciktim 8 de eve geldim hic agri yok hic 1 sey yok memelerde ancak sıkınca biraz aci var sıkıp duruyorum.cikolata sut meyve yiyip duruyorum hic hissetmedim ama belki kiprasir diye karnimi dinliyorum.
Dıger belırtılerın hepsı mı yok oldu? Yani ne bıleyım benım meme hassasıyetım asırıııııydı mesela bıraz buyudu suan cok az acıyor burda okudukca elleyıp acısına bakıyorum:işsiz: bence acımayanda vardır ya genelleme yanlıs olur.
Belkı buyudukce azalmıstır olamaz mı hemen kotu dusunme lütfen

Bugun durdugumun ceyregi kadar ayakta kalsam yurusem belim kopuyordu.dun mesela bir corba yaptim 1 saat sancidi.bugun bi suru yurudum gezdim 12 de ciktim 8 de eve geldim hic agri yok hic 1 sey yok memelerde ancak sıkınca biraz aci var sıkıp duruyorum.cikolata sut meyve yiyip duruyorum hic hissetmedim ama belki kiprasir diye karnimi dinliyorum.
Bence öyle dusunme ama yınede cok kotu hıssedıyorum dersen pazartesı gıt ıcın rahat eder.

Bugun pat diye yok oldu hersey : (
Esim uyuyakaldi uyandirsam doktora mi gitsek sabah mi gitsem acaba.
Kontrolum haftaya c.tesi.
Icim cok huzursuz oldu benim
Kasık ağrılarım iki haftadır yok, meme hassasiyetim geçmiş durumda sadece dolgunluk var kaya gibi sert ve sadece mide bulantısı yasiyorum. O da olmasa hamile değilim diyeceğim. Ama gayet normal artık 3. Aya giriyoruz vücutta kendini hazırladı iyice .

Benimde 6. Haftalarda olmuştu canım ama şuanda yok kontrole 7 haftalıkken gittik kalp atışını duymaya o zamanlar yoktu bulantım. Bakalım haftaya kontrolüm var sorucam doktora bu bulantı meselesini.. Amin inşallah canım hepimiz sağlıcakla alalım bebeklerimizi.
Amin canım❤️
Olabilir sen zaten hafif atlatmışsın herkeste yoğun aşırı bulantı olacak diye bişey yok
yuh artık. aksine kürtaj olanlar bilir doktor der ki kürtajdan sonra vücudu ilk önce bulantı terkeder hamilelik belirtisi olarak sonra yavas yavas belirtiler kaybolur...
Evet canım ben kürtajdan çıktım dinlendikten sonra tavuk ve makarna getirdiler nasıl yediğimi bilmiyorum aylar sonra cici bebe ve kraker dışında bişey gitmişti mideme:) o zaman anladım geçmeyecek bu bulantılar diye sızlandığımda halbuki bi sebebi varmış onca sene beklemiştim sayısız tedavi sonunda hamile kalmıştım ama nasibi yokmuş kuzumun inşâAllah hepimiz bu sefer sağlıkla alalım kucağımıza❤️Her şey gelip geçiyor

Arkadaşlar şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsun :işsiz:
Ben yaptırırım o zamana gelmek nasip olursa Canan karataya saygım sonsuz her dediği aşırı doğru ama söylediği diğer şeyleri yerine getirmiyorken şeker yüklemesini günah keçisi ilan etmek yanlış bence. Hiç ekmek makarna hamur işi yemeyen işlenmiş şekeri evine sokmayan dışarda yemeyen tatlıyı pastayı ağzına sürmeyen sadece belirli porsiyonlarda meyve şekerini tüketen kişi şeker yüklemesi için zarar diyebilir . Ben şahsen bunların hepsini zaten tüketiyorUm zaten vücudum şekeri alıyor yüklemede verdikleri şekerin bir porsiyon baklavadan farklı olduğunu düşünmüyorum şahsen:rolleyes:

freyahel freyahel ve C cilekrecelii kızlar sakin olun neden hemen olumsuz düşünüyorsunuz. Ben biteyim ozaman en başından beri biraz gögüs hassasiyeti ve biraz göbüşcük dışında birşey yok. Bu anın keyfini çıkarın olumlu düşünün:KK200:
Bu haftaya mide bulantılarıyla geldim canım o yüzden bu endişem, haklısın ama en güzeli olumlu düşünmek , daha önce ne kadar endişelendiysem hep iyi haberlerle döndüm çok şükür :KK36:

• Beğen
Reactions: BYV
Ben yaptırırım o zamana gelmek nasip olursa Canan karataya saygım sonsuz her dediği aşırı doğru ama söylediği diğer şeyleri yerine getirmiyorken şeker yüklemesini günah keçisi ilan etmek yanlış bence. Hiç ekmek makarna hamur işi yemeyen işlenmiş şekeri evine sokmayan dışarda yemeyen tatlıyı pastayı ağzına sürmeyen sadece belirli porsiyonlarda meyve şekerini tüketen kişi şeker yüklemesi için zarar diyebilir . Ben şahsen bunların hepsini zaten tüketiyorUm zaten vücudum şekeri alıyor yüklemede verdikleri şekerin bir porsiyon baklavadan farklı olduğunu düşünmüyorum şahsen:rolleyes:
Ben yaptırmıstım ac karna kutu ıcecekler gıbı ufak bır ıcecek tadı meyve suyu gıbıydı ıctım hatta sok oldum:)
Bı dılım baklava onu katlar da katlar bana cok sacma gelıyor bılemedım:) ben yaptırıcam yıne :)

İyi hadi gözünüz aydın ❤️ Ya bende ilk günlerde çok stres oldum tüp bebek olduğu için zorlu yollardan geldik evet birde Haziran ayında 11 haftalık bi kaybım var o yüzden içim hiç rahat değil rüyamda eve ultrason cihazı aldığımı bile görüyorum:) her dk bakarız artık :)

Bende rüyamda sürekli kanamam olduğunu görüyorum normalde hiç olmadı kanamam. Korkuyorum bende Mayıs ayında kalp atışı olmadığından kürtaj olmuştum yine aynısı olursa diye tedirginlik var. Pazartesi gidicem doktora korkuyorum bişey olduysa diye.

Ben yaptırmıstım ac karna kutu ıcecekler gıbı ufak bır ıcecek tadı meyve suyu gıbıydı ıctım hatta sok oldum:)
Bı dılım baklava onu katlar da katlar bana cok sacma gelıyor bılemedım:) ben yaptırıcam yıne :)
Bilgisine çok güvendiğim jinekologlardan yaptırılması yönünde bir çok şey duydum onun için ben de yaptırırırm:)

Benim göğüs ucu hassasiyeti haricinde bir belirtim yok kızlar. Bugünde biryerde okudum kadın Doğum doktoru yazmış, mide bulamıyorsa kalp atıyordur diye.. Benim midem bulanmıyor yani kalbi atmıyor mu bebeğin ? Bu nasıl bir genelleme ? Bence böyle insanlar doktor olmasın!
Canim mantıklı bi genelleme değil herkesin bünyesi farklı ama başımdan geçeni anlatayım 6+2 de doktora gittik kalp atışı yoktu daha o güne kadar hiç mide bulanmasi igrenme filan hissetmedim 3 gün geçti midem bulanmaya başladı bende kalp atışı başladı herhalde dedim ve öylede oldu çok enteresan alakası varmı bilmiyorum

Benim de hiçbir belirtim kalmadı. Ne mide bulantısı ne kasıklarda birşey hissetme.
Sadece göğüslerim büyüklüğünü koruyor onun dışında hamile değil gibiyim ben de endişelenmedim değil

Kızlar benimde birden bire göğüs hassasiyetim ve kasık ağrım geçmiş durumda. Mide bulantımda seyrekleşti randevuma daha bir hafta var ama ben meraktan çarşambaya randevu aldım umarım bişey yoktur :(

Back
X