2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
9 hafta 1 günlük civari olanlar ultrason da bebeğin el ve ayak tomurcuklarını yada hareketlerini gördünüz mü?
Ben de 9+2 de gittim dr gosterdi basi poposu elleri vs diye ben net olarak göremedim eşim ben gordum diyor karsindaki ekranndan degil de drun baktigi ekrandan bakmak daha iyi yakindan baktigin icin dahanet oluyor sanirim

Beslenemediğimden doktordan vitamin istedim vermedi ama ben aldım yine de öyle çok balık yiyebilecekmişim gibi durmuyo çünkü yeni doğum yapan bi arkadaşımın da tavsiyesiyle algae oil dye bi omega vitamini aldım

Ben de seninle aynı şekilde düşünüyorum canım hayatta hiç bir şeyin garantisi yok ki risklerle kendimizi üzmeyelim :) teşekkür ederim desteğin güzel yorumun için çok sağol. Dilerim sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Böyle önden gitmesi iyi bişey mi canım benimde 4 gün önden gidiyor her doktora gidince artıyor

ay benimde 15 günüm kaldı oğlum 11-12 civarı göstermişti belki yine erken görürüm tabi göstermezse anlarım az çok kız olduğunu :)

Çok keyifliydi ama eşim ve ben sadece :)

Rahat ol canım kaygılanıyoruz elbet elimizde olmadan ama stressiz geçirmek en iyisi dimi Benim de eşim baktığı için çok özel ve güzel oldu aslında ikimiz vardık ve bebeğimizi ilk kez gördük :)

Kızlar yaklaşık 5 kilo vermişim :/ böyle giderse daha da vereceğim
Benim kardeşim de 5 kilo vermişti sonra da 8 kilo aldı çok zorlandı. Umarım çabuk geçer sıkıntılı sürecin canım benim de bulantı kusmam var ama kilo aldım çok enteresan

Yaş riski benim de 30 olduğundan 550/1 civarı bir şey yazıyor, doktorun orada önemsediği risk grubu kombine risk, yaşta çıkan riske hiç takılma canım :)

Her şey Allahtan arkadaşım :) biz rahat olalım bebişler de rahat büyüsün içerde :)

Cinsiyeti belli olan yokmu aranizda
Hoşgeldin canım hayırlı olsun bebeğin
Dr kız dedi ama bakalım daha parmak kadar inşallah doğru tahmindir gerçi sağlıkla gelsin bebeğim hiç farketmez.
Böyle önden gitmesi iyi bişey mi canım benimde 4 gün önden gidiyor her doktora gidince artıyor
Bazen gününde bazen bikaç gün ileri çıkabiliyor benim.ileri çıkması sorun teşkil etmez canım annede şeker yoksa.

Benim randevumada daha 19 gün var o vakte 13 haftalık olucaz cinsiyetini gösterir InşAllah diye umut ediyorum

Çok bitkinim hastaneye yatacak düzeydeyim ama istemiyorum evde serum takılsa arada hastanede taktırıyorum bugün bi lokma yemedim dile kolay geliyor ama
Şu an çok zorlanıyorsdur ama ilerisi için iyi oluyor fit bir hamile oluyorsun
İnşâAllah canım o günleri de görürüz
Ne güzel canım arada bi gidin siz yine :)

Şeker bir kere ölçmüştü doktor normaldi ama en son ne oldu bilmiyorum ,gelişiminle yada boyunla alakası vardır belki diye düşünmüştüm

Allah kucağına almayı da nasip etsin canım benim :)

Kızlar ikili testi yaptıranlar varmı? Çarşamba randevum var 11 hafta olucak doktor ister mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…