2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kestane balı cok ıyı gelıyor aslında... bol meyve ye kuzu ılerlemesın ballı lımonlu ıhlamurda cook ıyı gelırrr :)

Ayyy ınsallah kuzum

plasentadaki damar atıyor diye biliyorum :)

Ben de 11 hafta sadece folik içtim

Kızlar benim kanamam oldu gece saat 4te wc için kalktığımda çok korktum hastanedeyiz şuan iğne yapıldı yatış verdiler nolur dua edin bu sefer bize bağışlasın Rabbim
Rabbim bebeğini sana bağışlasın canım. İğne etkili oluyor diye biliyorum hemen önlem alınması çok iyi olmuş. Sen kendini strese sokma şimdi inşallah sağlıkla çıkarsınız hastaneden. Arama imkanın varsa bugün kendi doktorunu ara o seninle alakalı daha fazla bilgiye sahip acildeki doktorlara göre.

Kızlar benim kanamam oldu gece saat 4te wc için kalktığımda çok korktum hastanedeyiz şuan iğne yapıldı yatış verdiler nolur dua edin bu sefer bize bağışlasın Rabbim
Canım şu Mübarek günün yüzü,suyu hürmetine Rabbim sana bağışlasın bebeğini sağlıkla kucağına aldığın günleri göresin inşallah

Amin canım kendi doktorumun olduğu hastanedeyim aynı şeyleri söyledi yarın sabaha kadar yatış verdi
Geçmiş olsun canım, ne durumdasın şimdi?
Ara ara kanamam oluyor ayağa kalktıkça Dr azalacak dedi inşâAllah bişey olmaz
Canım şu Mübarek günün yüzü,suyu hürmetine Rabbim sana bağışlasın bebeğini sağlıkla kucağına aldığın günleri göresin inşallah
Amin hepimiz inşâAllah canım
Strongmom_ geçmiş olsun canım dr ne dedi?
Bi gün yatış verdi geçecek dedi inşâAllah geçer

Neden öğrenmek istemiyorsun,ben çok merak ediyorum cinsiyetini
Arkadaşlarımın çoğu ilk zamanlar öğrendi ve 6. Ayda organ taramasında yanlış olduğunu öğrendiler hep yanılma payı çok yüksek olabiliyor buda bence tam bir hayal kırıklığı somuçta hayal kuruluyor etrafına söylüyorsun vs. En iyisi geç öğrenmek bence :)

Günaydın herkese, sağlık ocağında kaçıncı haftadan sonra bebeğin kalbi dinleniyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…