- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Insallah Rabbım nasip ederse 4 yas 1,5 ay falan olcak :))))Merhaba sizin de mi ikinci cocugunuz olacak kac yas olacak araları :)
Canim nasilsin bebisin nasil ?Eeee herkes kendıne göre erkek olsa erkek olsun derdıaminnn ınsallahhhhh
Sen nasılsın peki rahatsızdın sanki en son ?Canim nasilsin bebisin nasil ?
Cok rahatsizim canim agrilarim var bulanti had safhada doktorum yatacaksın sürekli dedi falan filan hepsi tamam da bu bulanti beni öldürecek kusmuyorum da sürekli midem agzimda ve hic gecmiyor yemek yiyemiyorumSen nasılsın peki rahatsızdın sanki en son ?
Ah kıyamam ben de aynıyım ama artı olaraktan kusuyorum da ben 5 gün rapor aldım bugün işe gidemedim :/Cok rahatsizim canim agrilarim var bulanti had safhada doktorum yatacaksın sürekli dedi falan filan hepsi tamam da bu bulanti beni öldürecek kusmuyorum da sürekli midem agzimda ve hic gecmiyor yemek yiyemiyorum
Aynen demekki normal :)Benim doktorum da kısa süreli bi göz gezdiriyor kaldırıyor küçük olduğu içindir yüksek ihtimal
Yemek isini nasil yapiyorsun canim yiyebiliyormusun birseyler ben peynirden baska birsey yiyemiyorumAh kıyamam ben de aynıyım ama artı olaraktan kusuyorum da ben 5 gün rapor aldım bugün işe gidemedim :/
Tabi devletler öyle malesef i.Ankarayı görsen devletler çook kalabalık.. Burası öyle tıkış tıkış değil ilk kez duydum kalp sesini bende hayal olarak hatırlıyorum kısa süreli olduğu için heralde :)Biz 3 saniye dinledik hayal gibi şuan hatırlayamıyorum bile o sesi :) Yarın videoya çekicez kalbinide dinletirse çok iyi olucak. Özel hastanelerde kalabalık artık ama devlete göre çok çok iyiler enazından benim kendi yaşadığım şehre göre öyle..
Doğum hastaneleri suriyelilerle dolu. Zaten normalde insanlarla uğraşmak zor birde dilini bilmedikleri hastalarla ilgilenen personelin performansından ne bekleyebiliriz ki ? Keşke herkesin imkanı olsa özele gidebilse ama her adımımız para maalesef özellerde.. Bebeklerimiz büyüdükçe ultrason süresi uzar diye düşünüyorum canım çünkü şuan bakılacak pek biryerleri yok:)) Benim bebeğim son kontrolden bu yana baya büyümüştür inşallah da daha uzun görebiliriz :)Tabi devletler öyle malesef i.Ankarayı görsen devletler çook kalabalık.. Burası öyle tıkış tıkış değil ilk kez duydum kalp sesini bende hayal olarak hatırlıyorum kısa süreli olduğu için heralde :)
Kızlar havadanmıdır nedir o kadar halsizim ki sabahtan beri koltukta uzanıyorum. Canım bulgur pilavı çekti kalkıcam üşeniyorum :/ Şu perşembe günü gelseydi bir an önce bebişimi çok merak ediyorum ya.
İnşallah canım benim ben ikili taramaya giricem çok heycanlıyım allahım inşallah sağlıklıdır, hepimizinkideAynen ya ben de baygın durumdayım. Perşembe benim de kontrolüm var. Umarım güzel haberler alırız
Hadi inş canım güzel haberlerini bekliyoruz inş :)İnşallah canım benim ben ikili taramaya giricem çok heycanlıyım allahım inşallah sağlıklıdır, hepimizinkide
Evet aynen öyle o kadar çok ki Suriyeli maalesef özellerde para delisi ama en azından iyi hissettiriyor sıra filan olmuyor o yönden iyi.Senin cinsiyetinede az kalmış benım daha 2 ay var öğrenmeme. Hayırlı sağlıklı olsunda inşallah.Doğum hastaneleri suriyelilerle dolu. Zaten normalde insanlarla uğraşmak zor birde dilini bilmedikleri hastalarla ilgilenen personelin performansından ne bekleyebiliriz ki ? Keşke herkesin imkanı olsa özele gidebilse ama her adımımız para maalesef özellerde.. Bebeklerimiz büyüdükçe ultrason süresi uzar diye düşünüyorum canım çünkü şuan bakılacak pek biryerleri yok:)) Benim bebeğim son kontrolden bu yana baya büyümüştür inşallah da daha uzun görebiliriz :)
Çok sağol canımm :))Hadi inş canım güzel haberlerini bekliyoruz inş :)
Yarın kontrolüm var ama daha belli olmaz diye düşünüyorum olmadı birdahaki kontrole artık :) Belli olsun da biraz bir şeyler alalım :))Evet aynen öyle o kadar çok ki Suriyeli maalesef özellerde para delisi ama en azından iyi hissettiriyor sıra filan olmuyor o yönden iyi.Senin cinsiyetinede az kalmış benım daha 2 ay var öğrenmeme. Hayırlı sağlıklı olsunda inşallah.
hadi inşallah ya daha hiç hareket ettiğini fln görmedim çok merak ediyorummArtık ultrason cihazları çok net gösteriyor canım bebeğin biraz hareket ederse gözükür diye düşünüyorum. Çünkü 1cm Lik bebek bile nasıl net gözüküyor. Seninki baya büyümüştür :)
geçmiş olsun canım iyi yapmışsın dinlen birazDayanamadım artık rapor aldım 5 gün umarım toparlarım birazcık midem berbat
inşallah canım merak ediyorum baya benmde arkadaşlarım hep 2 li tarama zamanı öğrenmişlerçok daha erken öğrenenler bile var canım sen de öğrenirsin inşallah hayırlısı ile
senin bir de ikizlerdi dimiBu Perşembe benim randevu ve 13+3 olacak. 16’dan önce anlaşılmazmış ama belli olmaz bu işler :)
Canım ne yaptın dr a karar verdin mi ben gittim cuma başak hanıma ya istediğim kadar sıcak gelmedi bilmiyorum tatlıda bir dr ama ne bilim inşallah zamanla alışırız birbirmize birde ultrason da 5 dk baktı 10 sn kalp atımı dinletti kızlar sizin dr lar nasıl ultrason da detaylı gösteriyor mu. Eşimde daha kücücük neyi göstersin uzun uzun diyor bilemedim sende gideceksen senınde yorumunu bekliyorum bana mı öyle geldi acaba
canım 2liyi mutlka haber ver inşallah çoook iyi çıkar sonuçlarÇok sağol canımm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?