2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Cok rahatsizim canim agrilarim var bulanti had safhada doktorum yatacaksın sürekli dedi falan filan hepsi tamam da bu bulanti beni öldürecek kusmuyorum da sürekli midem agzimda ve hic gecmiyor yemek yiyemiyorum
Ah kıyamam ben de aynıyım ama artı olaraktan kusuyorum da ben 5 gün rapor aldım bugün işe gidemedim :/

Tabi devletler öyle malesef i.Ankarayı görsen devletler çook kalabalık.. Burası öyle tıkış tıkış değil ilk kez duydum kalp sesini bende hayal olarak hatırlıyorum kısa süreli olduğu için heralde :)

Kızlar havadanmıdır nedir o kadar halsizim ki sabahtan beri koltukta uzanıyorum. Canım bulgur pilavı çekti kalkıcam üşeniyorum :/ Şu perşembe günü gelseydi bir an önce bebişimi çok merak ediyorum ya.

Doğum hastaneleri suriyelilerle dolu. Zaten normalde insanlarla uğraşmak zor birde dilini bilmedikleri hastalarla ilgilenen personelin performansından ne bekleyebiliriz ki ? Keşke herkesin imkanı olsa özele gidebilse ama her adımımız para maalesef özellerde.. Bebeklerimiz büyüdükçe ultrason süresi uzar diye düşünüyorum canım çünkü şuan bakılacak pek biryerleri yok:)) Benim bebeğim son kontrolden bu yana baya büyümüştür inşallah da daha uzun görebiliriz :)

Kızlar havadanmıdır nedir o kadar halsizim ki sabahtan beri koltukta uzanıyorum. Canım bulgur pilavı çekti kalkıcam üşeniyorum :/ Şu perşembe günü gelseydi bir an önce bebişimi çok merak ediyorum ya.

Aynen ya ben de baygın durumdayım. Perşembe benim de kontrolüm var. Umarım güzel haberler alırız

Evet aynen öyle o kadar çok ki Suriyeli maalesef özellerde para delisi ama en azından iyi hissettiriyor sıra filan olmuyor o yönden iyi.Senin cinsiyetinede az kalmış benım daha 2 ay var öğrenmeme. Hayırlı sağlıklı olsunda inşallah.

Yarın kontrolüm var ama daha belli olmaz diye düşünüyorum olmadı birdahaki kontrole artık :) Belli olsun da biraz bir şeyler alalım :))

Kızlar benimde yarın kontrolum var 2 hafta önce yoğun kanamadan dolayı 1 gece yatmıştım hastanede. 2 haftadır evden dışarı çıkmadım patladım çok bunaldım. Annem geldi ankaradan 2 haftadır yanımda kalıyor yemeğimi yapıyor bebek gibi ilgileniyor benimle sağolsun perşembe dönecek. Doktora soracağım eğer izin verirse bende 1 saatlik uçak yolculuğuyla annemle döneceğim. Sizce izin verirmi? 2 hafta önce sordum şuan için olumsuz ilerleyen haftalarda riskin kalkarsa ortadan olabilir demişti.

hadi inşallah ya daha hiç hareket ettiğini fln görmedim çok merak ediyorumm
Dayanamadım artık rapor aldım 5 gün umarım toparlarım birazcık midem berbat
geçmiş olsun canım iyi yapmışsın dinlen biraz
çok daha erken öğrenenler bile var canım sen de öğrenirsin inşallah hayırlısı ile
inşallah canım merak ediyorum baya benmde arkadaşlarım hep 2 li tarama zamanı öğrenmişler
Bu Perşembe benim randevu ve 13+3 olacak. 16’dan önce anlaşılmazmış ama belli olmaz bu işler :)
senin bir de ikizlerdi dimi bakalım cinsiyetleri ne olacak

canım ben medicalparka karar verdim evime çok yakın çünkü. en mantklısı burası olcak benim için başak hoca çok yoğun olduğu için dediğini gibi de olabilir. be cuma devlete gittim kısack baktı kalbini flnda dinletmedi haftaya randevum bakalım bu hoca nasıl sen de değiştirebilirsin o zaman belki beğenmediysen başak hocayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…