2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar nasılsınız ?
İki gündür mide bulantim gözle görülür derecede azaldı.
Çok acayip bir şey sanki yıllardır midem bulanıyor gibi geçip gitmeye başlaması çok garip..Umarım normal bir şeydir..

kızlar 13+1 de cinsiyet öğrenebilir miyim acaba haftaya perşembeye randevu aldım
Canım ne yaptın dr a karar verdin mi ben gittim cuma başak hanıma ya istediğim kadar sıcak gelmedi bilmiyorum tatlıda bir dr ama ne bilim inşallah zamanla alışırız birbirmize birde ultrason da 5 dk baktı 10 sn kalp atımı dinletti kızlar sizin dr lar nasıl ultrason da detaylı gösteriyor mu. Eşimde daha kücücük neyi göstersin uzun uzun diyor bilemedim sende gideceksen senınde yorumunu bekliyorum bana mı öyle geldi acaba

Nedense hep erkeklerde denk geldım nazlı oğlanlarrr benım kızın hassastı ama yenı dogan bıze yeterlı gelmişti
Parte , ikinci bebiş de gönlünden geçen nedir ?
Sende ben gibi kız annesi olup, erkek anneliğini de tatmak istiyor musun :)

Merhaba canım, benim de bulantım iki gündür gayet hafif . Sanırım ilerleyen zamanlarda iyice azalacak. Normal yani merak etme

Gittiğin doktor hastane ortamındaysa çok uzun uzun bakamaz ama özel muayenehanedeyse yarım saat bile inceler. Bem şuanda kadar iki kere ultrasona girdim ikisindede 5 dk bakmamıştır. Ama bir arkadaşım profesöre gidiyordu yarım saat doktor bebeği inceliyormuş. Eğer öyle olsun istiyorsan profesör araştırabilirsin bulunduğun yerde.

Özel hastane de gittiğim dr. Muayenehaneyide herşey aynı yerden yürüsün diye tercih etmemiştim. Özel olunca az daha farklı olur diye düşündüm açıkçası.. Muayene 15 dk sürdü sürmedi diyebilirim toplam herşey dahil.Bebek çok heyecanlı kalbi 150 atıyor dedi. Kısa dinletti kalp sesini 10 sn falan :)

Ayy benim bugün afedersiniz vajinam sızlıyor ya alt kasığımda da adet sancıları var bugün adet günüm acaba ondan mı ki

Parte , ikinci bebiş de gönlünden geçen nedir ?
Sende ben gibi kız annesi olup, erkek anneliğini de tatmak istiyor musun :)
:) gonulden geçen degıl de kızım sanki kız kardesı olacagını dusundugu için kız ama tabı erkek kız gerçekten farketmıyor. Kız cocugu delısıyım Rabbım bıtane verdı cok sukur insallah saglıklı olsunda gerçekten farketmez.

Dusuk tehlıkem varya okadar korkuyorum kı tekkk dileğim saglıklı olmasıııı 14:40 randevum var deli gıbı merak edıyorum

Benım kızım nisan sonun dogmustu bende yazın o sekılde yapmıstım ama sureklı sureklı sureklı kaka cıs yaptıkları ıcın yanı gunde kaç beZ oyuzdem popişleri pek hassas :)))

Biz 3 saniye dinledik hayal gibi şuan hatırlayamıyorum bile o sesi :) Yarın videoya çekicez kalbinide dinletirse çok iyi olucak. Özel hastanelerde kalabalık artık ama devlete göre çok çok iyiler enazından benim kendi yaşadığım şehre göre öyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…