- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Cok ıyı canım allaha sukur hem dusuk hem de geçen 5gun daha gerıye gıdınce cok korkuyodum oyle sıkıntı yapmısım kı suan ıcımde kelebekler ucusuyoDoktorun ne dedi nasilmis minik kus ?
Senın tehlıken varmıydı kı ben bılmıyorum canım sadece bulantı yuzunden mı? Eger cook bulantın varsa doktoru ara bulantı ılacı veırır sanaYa ciddi birsey yok cok sükürde agrilar ve bulantilar beni cok zorlamaya basladi gözüm hicbirsey gormuyor surekli yorgan altinda gecsin diye kivraniyorum. Bir sure yuruyus vs. Yasak bilmiyorum su zamanlar bi gecse hayirlisiyla
Hepinize meraba.. Bebegimi kaybettim.. Zaten gecmste kanamam olmustu bi kac da yazmistim buraya.. Haftasonu hafif kanamayla acile gttik kalp atimi durmustu . Bugun de operasyonla alindi.. hicbirinizin morali bozulsun istemem bu grubu cok seviyirum 5 yasinda bir kizim var.. Cok sukur ki o var.. Hersey iyi dusununce iyi oluyor masallah bebeklerinize saglikla kucagnza almayi nasip etsn Rabbmm..
Aynen öyle kuzum eşimde sağolsun çok büyük destekcim ama dediğin gibi anne daha bi başka oluyor.Bence izin verebilir eğer lekelenmen vs yoksa. Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin. Benim annemde evimi temizler yemeğimi yapar. Bebek olsun uykusuz olduğunda gelirim sen uyu ben bakarım diyor allah bin kere razı olsun..
Canım çıktın mı ?Beni de bilgilendirirmisin,nasıl bakılıyor,ne kadar süre de çıkıyor?Kan verdin mi ?Benim de Çarşamba günü randevum var,çok heyecanlıyımİnşallah canımm doktordan çıkar çıkmaz yazarın mutlaka :))
Agrilarim cok oldugu icin doktorun önerisi canim yoksa tehlikem yoktu. Bulanti icin ilac almayi istemiyorum elimden geldigi kadar ilac almamaya calisacagim o yuzden baya cirpiniyorum su aralarSenın tehlıken varmıydı kı ben bılmıyorum canım sadece bulantı yuzunden mı? Eger cook bulantın varsa doktoru ara bulantı ılacı veırır sana
Ayyy cok sevindim canim cok sükür hep iyi olsunlar onlar bulantin varmi ? Ya da bulanti icin ilac kullandin mi sen ? Benimki de geride satla uyumlu degil ama doktorum yakalar dediCok ıyı canım allaha sukur hem dusuk hem de geçen 5gun daha gerıye gıdınce cok korkuyodum oyle sıkıntı yapmısım kı suan ıcımde kelebekler ucusuyoo gerıye gıtmede kapanmıs 10haftadaydım suan 11deyım cok sukur
Mıdem ıcınde rennıe emme ıstedmm kullancam :))
Bana doktorum dramamine vermişti bir aralar çok şiddetli midem bulanıyordu ama içerim de çıkarmamı engeller diye içmiyordum. Mide bulantısı geçiyor zamanla benim 8. Haftadan beri yok. Sadece arada sırada geliyor bulanıp geçiyor. İnşallah seninde bitan önce hafifler böyle çok çok zor..Ayyy cok sevindim canim cok sükür hep iyi olsunlar onlar bulantin varmi ? Ya da bulanti icin ilac kullandin mi sen ? Benimki de geride satla uyumlu degil ama doktorum yakalar dedi
Esimde tepemde devamli bebek besinsiz kaldi 1 haftadir peynirden baska.birsey yemedin yiyemiyorum ki yemegi duydugum anda bile midem bulaniyor peki senin doktorun ne diyor bu duruma ?
Canımm amin inşâAllah çok sağolCanım benim Rabbim şifa versin insallah yavrunu sana bağışlasın
Evet cnm benm mıde yanmam varya cıkarınca rahatlıyorm doktor reflu yapıyo dedı rennıe verdı kana karısmadıgı ıcın gunde uc taneye kadar alıyormussun. Benım normalde de olunca rennıe emerdım cok rahatlatan bır sey :)Ayyy cok sevindim canim cok sükür hep iyi olsunlar onlar bulantin varmi ? Ya da bulanti icin ilac kullandin mi sen ? Benimki de geride satla uyumlu degil ama doktorum yakalar dedi
8. Haftama yaklasik 3 gün falan kaldi hiç geçecek gibi değil suan ama gecsin diye bekliyorum. Kusma yok bende o da yoruyor kussam bir tık rahatlardim belki diye dusunmekteyim. O ilacin hicbir seye faydasi olmadigini okumustum bu forumda kullananlar arasinda ?Bana doktorum dramamine vermişti bir aralar çok şiddetli midem bulanıyordu ama içerim de çıkarmamı engeller diye içmiyordum. Mide bulantısı geçiyor zamanla benim 8. Haftadan beri yok. Sadece arada sırada geliyor bulanıp geçiyor. İnşallah seninde bitan önce hafifler böyle çok çok zor..
Ya ķötü manada demiyor ilk bebek heyecan var birşeyleri bilmemek var kitap aldim onu okutucam ona yemek yemeyi ben istiyorum onun deyip dememesi pekte umrumda olmaz yemegi seviyorum ben birde sürekli bir bulantı dayanabilecek birsey olmuyor maalesefEsin biraz kk okusun
Bursa ilk 3 ay kimsebirsey yemiyor
Yemek zorunda degilsin
Bi cmlik sey senin yediginimi alacak
Ac kalınca daha cok bulandigi icin yiyorum tabiki mecburen ama nasil yiyorum birde bana sor resmen ogurerek desem yalan olmaz soylenen herseyi yapmama ragmen faydasini hic gormedim. Midem de yanma henüz yok bi kere cok siddetli agri oldu gecti okadar suanda bulanti ve kasik agrilarim disinda birsey yok. Geliyorsa da tek tek gelsinler bulanti gecsin sonra yanma gelsin en azındanEvet cnm benm mıde yanmam varya cıkarınca rahatlıyorm doktor reflu yapıyo dedı rennıe verdı kana karısmadıgı ıcın gunde uc taneye kadar alıyormussun. Benım normalde de olunca rennıe emerdım cok rahatlatan bır sey :)
Eger yanman varsa aklında olsn doktor hamıleler kullanabılır dedı.
Benım geç dollenme ben zaten 28gunde bır olmadıgım ıcın normal kızımda da olmustu. Kızım geçmıs ılerı bıle gıtmıstı. Buda oyle ve 5daaha gerılemıstı cok uzulmstum yakalams cok sukur :)
Senınde yakalar yemene daha dıkkat et canım bılıyorm bulanıyo ama yemedıkce daha fwna oluyor sankı
Oğluma hamileyken kullanmıştım. Şimdi renegesis max kullanıyorum.Kızlar imom omega 3 kullanan var mı?
Oğluma hamileyken kullanmıştım. Şimdi renegesis max kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?