2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Nye 20 benım normalde 9hazıran cıktı ama mayısın son haftalarında olur dedı bende oyle tahmın etmıstım zaten :) aynı zamanlar annıs olucaz desene
Ikizler olmasin : ) erkek kardesim ikizler adam 31 yasinsa hala mi dengesiz olursun kendine gel siyril su ikizlerden diyorum.boga olsun : )
Kizimda ole 1 tarihte dogduki iki burcun gecis gunu 21 temmuz biraz yengec biraz aslan arasinda cocuk : )

Kiziminda henuz annesi sanan olmamisti beni ablasi saniyorlardi.hamilelikten beri bir cöktum resmen yuzumde sivilce icinde.cok gezerdim evede kapanınca karamsar oldum sanirim : )
Yaa bende bugune kadar yemınle kuafor magaza calısanları falan sohbet edınce neee kızın mı dıyorlardı
Hatta en son bı toplantı vardı kuzenın evınde kızım o anda oynarken gormedıler bana yuzuk var nısanlımısın falan dedıler yoo kızım var dedı 3 kız evlı cocuklu kadınlar neeeee gercekten mı dedıler hahahahahahah tabı ben bı havalar bı havalar
Ay bosver sıvılceyı ıkıden sonra yıne havamıza donerızzzzz kızzZz

Pekte guzel yas butun arkadaslarim yeni hamile yeni evlendi yeni nisanlaniyor.benim yastan degilde sonbahardan herhalde yorgunluk coktu ruhuma : ))
eee ozaman gayet guzel yasss skıldıl sıskınlıkler hormonlar ondanm

Ikizler olmasin : ) erkek kardesim ikizler adam 31 yasinsa hala mi dengesiz olursun kendine gel siyril su ikizlerden diyorum.boga olsun : )
Kizimda ole 1 tarihte dogduki iki burcun gecis gunu 21 temmuz biraz yengec biraz aslan arasinda cocuk : )
Benımde arkadasım var cok severım ama aklı gıder gelır cok asırı dengesız degıl ya terazı daha fena

Boga burcu kızım bende boga burclarına sınır olurdum başımda boga var buna ne dersın ınsallah yukselenı bıseyı farklı olur haahahahahahah

Dimi nasil gaz oluyorsa insan iyice genclesiyordonerim hic vakit kaybetmem.
Genc sene dunyanin karin kasini yaptirdim bide.
Dogum sonrasi azcik spor azcik bakim iki cocugun ablasi gorunumunu kazanirim

Aslinda ikizler haric diger burclara hic itimaat etmem.benim alakam yok kendi burcumla.
Iste hint astrolojisi falan kasinca kendime uygun buluyorum birseyler.
Esim boga cok sakindir merhametlidir ondan boga olsun istedim.
Saglikli olsun da artik.
Mayisin son haftalari ama ne zaman belirsiz zaten.ramazan olsun erkek olursa espirileri bile basladi

O espryı bana bırı daha yaptı evet ramazanda olucak o kesın zTen

Kızlar nasıl sızce yumusak ama sıkı

Eklentiler

• 9AB9562C-0C95-40B0-A0EE-CDA17CAF47F4.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 33
  • BDF40850-4E75-4EA7-862E-3D8FE9381702.webp
    14 KB · Görüntüleme: 39
  • D9BE4248-7C7C-4CE7-8362-E50B09674E0B.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 39
  • B0FFACD6-8FE7-4C38-9191-CE446E04A92A.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 42
Geçmiş olsun yeni okudum yazınızı nasıl oldunuz ?

Arkadaşım orda aylin hanımda takipte.Memnun olduğunu söylüyor sanırım artık sgk ile anlaşması yokmuş heralde. Demir hayat mi aldın hastaneden mi aldın ne kadar tuttu.
Demir hayat aldım canım liv ile aynı 6650 peşin %20 sini geri alıyosun işte
Hastanenin sigortasıda aynı fiyattaydı ama onda verdi ödemesi yok bir de benim kuruma %20 yapıyor ama doğum paketinde geçerli değilmiş yine de ayrıntılı ultrasonda fln yararlanırım artık bakalım
Pınar hocaya gideceğim ben de arkadaşım gidiyor çok memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…