- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Nye 20Benimde mayis sonu olacakmis.20 mayis olmaz mi demistim en son gittigimde guldu : )
Pekte guzel yas butun arkadaslarim yeni hamile yeni evlendi yeni nisanlaniyor.benim yastan degilde sonbahardan herhalde yorgunluk coktu ruhuma : ))Ben de Mayıs'ta 34Ve ilk çocuk
Ikizler olmasin : ) erkek kardesim ikizler adam 31 yasinsa hala mi dengesiz olursun kendine gel siyril su ikizlerden diyorum.boga olsun : )Nye 20benım normalde 9hazıran cıktı ama mayısın son haftalarında olur dedı bende oyle tahmın etmıstım zaten :) aynı zamanlar annıs olucaz desene
Yaa bende bugune kadar yemınle kuafor magaza calısanları falan sohbet edınce neee kızın mıKiziminda henuz annesi sanan olmamisti beni ablasi saniyorlardi.hamilelikten beri bir cöktum resmen yuzumde sivilce icinde.cok gezerdim evede kapanınca karamsar oldum sanirim : )
Ben yaptırdım aç ya da tok farketmiyorEvet kendi doktorum bakacak farkli birsey konusmadik.riskli gecmisi olan gebelerde pertinoloji mi yada uyduruyrum ole bir bolume yonlendiriyorlar sanirim.
Benimde 5 te : ))
Aynen bide ac tok olayini sorayim
eee ozaman gayet guzel yasss skıldıl sıskınlıkler hormonlar ondanmPekte guzel yas butun arkadaslarim yeni hamile yeni evlendi yeni nisanlaniyor.benim yastan degilde sonbahardan herhalde yorgunluk coktu ruhuma : ))
Benımde arkadasım var cok severım ama aklı gıder gelır cok asırı dengesız degıl yaIkizler olmasin : ) erkek kardesim ikizler adam 31 yasinsa hala mi dengesiz olursun kendine gel siyril su ikizlerden diyorum.boga olsun : )
Kizimda ole 1 tarihte dogduki iki burcun gecis gunu 21 temmuz biraz yengec biraz aslan arasinda cocuk : )
Dimi nasil gaz oluyorsa insan iyice genclesiyorYaa bende bugune kadar yemınle kuafor magaza calısanları falan sohbet edınce neee kızın mıdıyorlardı
Hatta en son bı toplantı vardı kuzenın evınde kızım o anda oynarken gormedıler bana yuzuk var nısanlımısın falan dedıler yoo kızım var dedı 3 kız evlı cocuklu kadınlar neeeee gercekten mı dedılerhahahahahahah tabı ben bı havalar bı havalar
Ay bosver sıvılceyı ıkıden sonra yıne havamıza donerızzzzz kızzZz
Wuuu yaparsın yınee heeeeh şöyleeeeDimi nasil gaz oluyorsa insan iyice genclesiyordonerim hic vakit kaybetmem.
Genc sene dunyanin karin kasini yaptirdim bide.
Dogum sonrasi azcik spor azcik bakim iki cocugun ablasi gorunumunu kazanirim
Aslinda ikizler haric diger burclara hic itimaat etmem.benim alakam yok kendi burcumla.eee ozaman gayet guzel yasss skıldıl sıskınlıkler hormonlar ondanm
Benımde arkadasım var cok severım ama aklı gıder gelır cok asırı dengesız degıl yaterazı daha fena
Boga burcu kızım bende boga burclarına sınır olurdum başımda boga var buna ne dersınınsallah yukselenı bıseyı farklı olur haahahahahahah
O espryı bana bırı daha yaptıAslinda ikizler haric diger burclara hic itimaat etmem.benim alakam yok kendi burcumla.
Iste hint astrolojisi falan kasinca kendime uygun buluyorum birseyler.
Esim boga cok sakindir merhametlidir ondan boga olsun istedim.
Saglikli olsun da artik.
Mayisin son haftalari ama ne zaman belirsiz zaten.ramazan olsun erkek olursa espirileri bile basladi
5 hazirandi benim olasi tarihim bayram diyorlardi o zamandaO espryı bana bırı daha yaptıevet ramazanda olucak o kesın zTen
Aa tamam o zaman.acaba hareketlensin diye tatli vs yemek gerekir mi onu merak ettim ben..cok tesekkurlerBen yaptırdım aç ya da tok farketmiyor
Hahahaha nıyeee kızz
Bendim ama su siralar calismiyorum canimKızlar aramızda Muhasebeci olan varmı ?
Geçmiş olsun yeni okudum yazınızı nasıl oldunuz ?Kızlar hepinizden Allah razı olsun o kadar çok bildirim gelmiş ki atladığım varsa affedin kanamam bi azaldı şimdi yine başladı çok korkuyorum Rabbim bana bağışlasın inşâAllah bunu da kaybetmek istemiyorumdualarınız için çok teşekkürler inşâAllah atlatırız
Demir hayat aldım canım liv ile aynı 6650 peşin %20 sini geri alıyosun işteArkadaşım orda aylin hanımda takipte.Memnun olduğunu söylüyor sanırım artık sgk ile anlaşması yokmuş heralde. Demir hayat mi aldın hastaneden mi aldın ne kadar tuttu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?