- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Evet göbek sivri olunca erkek :)) Göbekler sivrilene kadar ultrasonda göstersinler kendilerini lütfenhahhah sanmıyorum alakası oldugunu şöyle derler ya kız olursa kalca genısler gobek yayık olur top gıbı olmaz erkek dık olur top gıbı :) tutmayan var mı var hemde coktur :) ay bır bellı olsaa neyse cok kalmadı kızlaaar yaa
aaa noktaa gıbı hanı alttaaaa
Naptı bıde ayakları bırlestırdı ucgen gıbı yaptı resmen bacak arama bakın dedıhahhahahahahaha
Cok fenaa cok ama gozumu korkutamaz kızımda fena
Ultrsnda bıde cekerken cıkmıyo aslında usg de herseyını net gordum ::)))
Ben 8haftada kafasını oynattıgını gormustum. Bu sefer bızım kı denk geldı demekkı show yapayım anneme dedıMaşallah :)) ben 10 haftanın başında gittim hiç hareket etmiyordu doktor neler neler yaptı etsin diye banamısın demedi doktor ya çok uslu olucak yada uykusu ağır dedi gülerek bakalım bu gittiğimde napıcak bu seferde hareket etmesse korkarım valla.
hahaha ınsallah ben kendımden sıvrı bır karın beklemıyorm nedenseEvet göbek sivri olunca erkek :)) Göbekler sivrilene kadar ultrasonda göstersinler kendilerini lütfen
Allah kizini sana bagislasin arkadasim.en kisa zamanda da ins hayirlisi ile kizina saglikla bir kardes gelsinHepinize meraba.. Bebegimi kaybettim.. Zaten gecmste kanamam olmustu bi kac da yazmistim buraya.. Haftasonu hafif kanamayla acile gttik kalp atimi durmustu . Bugun de operasyonla alindi.. hicbirinizin morali bozulsun istemem bu grubu cok seviyirum 5 yasinda bir kizim var.. Cok sukur ki o var.. Hersey iyi dusununce iyi oluyor masallah bebeklerinize saglikla kucagnza almayi nasip etsn Rabbmm..
Ben senin ultrasona baktım ama anlayamadım pek :) genelde kafasından tahmin yapıyorum kız ya da erkek diye tamamen sallıyorum tabiikiBen 8haftada kafasını oynattıgını gormustum. Bu sefer bızım kı denk geldı demekkı show yapayım anneme dedıbenden uslu cocuk olmuyor
Korkman gerekse doktorun soyler belkı de coook usludur bıdaha gıtmeden cıkolata yee ben yemedım aklıma gelmedı ama NST gırmeden meyve suyu cıkolata ye dıyorlardı uyumasın dıye
Demekkı faydası var ben bızzat sahıdım cıkolata yedıgımde kızım ıcerde gobek atıyordu
hahaha ınsallah ben kendımden sıvrı bır karın beklemıyorm nedense
Gitmedim.bilmiyorum gitmek istemedim c.tesi 2li taramama gidip hersey yolunda diye duymak istiyorum.freyahel naptın, kontrole gittin mi?
Gözün aydin ne heyecanli bir randevu olmus masallah : )Evet bır tane prensesim var
Hareket edıyodu hemde nasıl kafasını oynatıyodu bı anda sallandı sallandı ayagaaa kalkar gıbı olduuu hooop atladıyerını degıstırdı taklaaaa attı sankı aaaaa dıye sok oldukkk allahhhh bır taneeeee duvara tırmanan yetmemıstı sankı
Ayrıca ayaklar falan zaten kıpır kıpır cokkk guzeldıııı kızım cok hreketlı cooook halaa hareketli ama böyle hareket ılkkez gordum cok guzeldı
Çok üzüldüm canımgelmiş geçmiş olsun. Tekrardan sağlıklı bir hamilelik yaşarsın inş. Yavruna da uzun ömürler
Olmadı galiba canım. 3 yıl geçti hatırlamıyorum tam :)
Anasınıfı branşım. Oturmak mümkün değilamin
Bende gurbetteyim ve şu dönem anneme çok ihtiyacım vardizine yatsam bir saatcik. Yeterdi bana
Mesafemizde az değil. Ben aydındayım tüm ailem Ankara’da. Ve annem bugün ameliyat oldu. Ne ben onun yanına gidebiliyorum ne de o benim yanıma gelebiliyor
Çok kırılganım bu aralar. Oğluma hamileyken böyle olmamıştım sanki
Off off bakalım kesınlessın deBen senin ultrasona baktım ama anlayamadım pek :) genelde kafasından tahmin yapıyorum kız ya da erkek diye tamamen sallıyorum tabiikiYarında kendi bebeğimin kafasından bir tahmin yapıcam inşallah. Birde çikolata meyve suyu çok iyi fikir kıpır kıpır görmek istiyorum akşamdan beri tembihliyorum :))
SORmaaaaaaa kuş gıbı oldummmm sevıncım sıze gecmıstırrrrr kesın.... ılk cocuk sankı ne bu delı heycannn ama cok korktummmmm haftalardır yatıyorum kasık agrıları vajınal agrılar ılacların sersemlıgı allah beterını vermesın sıkayetım yok yeterkı ıyı olsun... okadar mutlu oldum kı ıyı oldugunu duydum ya dunya benm oldu... Rabbım tuuummm hamılelerımızı tehlıkesı olanlarııı korusun kuzuları saglıklı dogsunlar ınsallahGözün aydin ne heyecanli bir randevu olmus masallah : )
Aminnn.SORmaaaaaaa kuş gıbı oldummmm sevıncım sıze gecmıstırrrrr kesın.... ılk cocuk sankı ne bu delı heycannn ama cok korktummmmm haftalardır yatıyorum kasık agrıları vajınal agrılar ılacların sersemlıgı allah beterını vermesın sıkayetım yok yeterkı ıyı olsun... okadar mutlu oldum kı ıyı oldugunu duydum ya dunya benm oldu... Rabbım tuuummm hamılelerımızı tehlıkesı olanlarııı korusun kuzuları saglıklı dogsunlar ınsallahcocuk bekleyenlerı de kavustursun coook aminn
Aaa faydası varmıymıs ben cok yerım cok severım. Bende tavada yapıyorum senelerdır annemden ogrenmıstım tavada aynıı sobaaa kesık atıp atıyorum mısssss:))))))Kizlar esimin k.dogumcu bir tanidigi kestane yesin hazir mevsimi demis
Cokta severim ama her aksam yemekten biktim.
Aklinizda olsun sizinde.bide döküm tavaniz vars sobadan farksiz oluyor. Yiyin bol bol
Sagol canımAminnn.
Ya her cocugun heyecani baska dediklerinde inanmazdim bende.ama ole evet.
Kipir kipir dans etmis sana kuzum.
Masallah.
Sen 2li taramaya mi gittin peki
Bana esim 1 haftadir yediriyor her aksam.bi bakayim cidden faydasi varmiymis diye okudumda cok varmis hemdeAaa faydası varmıymıs ben cok yerım cok severım. Bende tavada yapıyorum senelerdır annemden ogrenmıstım tavada aynıı sobaaa kesık atıp atıyorum mısssss:))))))
24 kasim benimde.zaten son randevumde belirlemistik tarih.sadece arayip fiyat falan ogrendim hastaneyi.Sagol canım
Gıtmedım 28kasıma randevu aldım hem kan hem usg cekılcek :) sen aldın mı
Oo hıc bakmamıstım aklıma gelmedı valla mıs gıbı hergun yeme tabı sıkılırsın haftada ıkı uc yeter :)Bana esim 1 haftadir yediriyor her aksam.bi bakayim cidden faydasi varmiymis diye okudumda cok varmis hemde
Doktorun mu bakıcak? Ya adını soyledı unuttum bolumun farklı bu ısın uzmanları bakıcak dedı doktor bende sasırdım. Ama randevu da kız bana ac tok fln demedı hatta ben aksam 5de gıdıcem cunku gıtmeden ararsın hastaneyı sorarsın24 kasim benimde.zaten son randevumde belirlemistik tarih.sadece arayip fiyat falan ogrendim hastaneyi.
Acaba ac mi tok mi idrara sıkışık falan mi gitmeli gidenlere bir sorayim hic bilmiyorum
Yalniz bole ev kestane kestane kokunca taksim yada sobali ev gibi genclik zamanlarimi hatirlatiyorOo hıc bakmamıstım aklıma gelmedı valla mıs gıbı hergun yeme tabı sıkılırsın haftada ıkı uc yeter :)
Evet kendi doktorum bakacak farkli birsey konusmadik.riskli gecmisi olan gebelerde pertinoloji mi yada uyduruyrum ole bir bolume yonlendiriyorlar sanirim.Doktorun mu bakıcak? Ya adını soyledı unuttum bolumun farklı bu ısın uzmanları bakıcak dedı doktor bende sasırdım. Ama randevu da kız bana ac tok fln demedı hatta ben aksam 5de gıdıcem cunku gıtmeden ararsın hastaneyı sorarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?