2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Tabiki yarın de ikili tarama randevum var ,ama ben ücretli gidiyorum
Medicana da doğum yapacaksın değil mi? Ben ne yapacağımı şaşırdım. Oğlum 3,5 yaşında. Kimsemiz yok. Eşim oğluma baksa hastanede bana bakacak birini bulmam gerekiyor. Devlet olursa parayla birini tutmayı düşünüyorum. Özel olursa eşimle oğlum yanımda kalabilirler mi acaba?

Henüz karar vermedim,nerede Doğum yapacağıma ,ben de araştırıyorum bu süreç içerisinde

İlk hamileliğimde deger bat gunu 2875ti bunda batı gecmesine ragmen boyle olunca korktum uzuldum kafam bulandı. Gec dollenme olabılır belki. İnşallah saglıklı bir gebeliktir
canım dediğim gibi artışı izle düzenli arttıkça takılma başka bişeye

Evet çok haklisiniz

Solundaydı canım net olarak :)
Ben burda “Sol taraftaysa erkek,sağ taraftaysa kız “yazmıştım,ilk yazan kişi de bendim.Bana da doktorum söylemişti.O kadar çok kişi “yanlış biliyorsun “yazmıştı ki.Bunu söylediğin çok iyi oldu,benim de hep solumdaydı

Seninde belli oldu mu canım cinsiyet :) ben hep kız hissetmiştim ama hep soldaydı kalp atışı yüksekti 172 kız diyolardı o tutmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…