2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim battan 2 gun önce hayalet bir çizgi vardı bat gunu net cift cızgı cıktı. Aslında bu bile yukseldıgını gosterır degıl mı. Ben de bu sefer agıedan almak istiyordum kızım da neredeyse her hafta doktora gidiyordum. Cok doktor gezdim cok sık gıttım sırf pimpirikten. Bu sefer oyle olmaz dedım ama yıne oyle olacak galıba

bende niye sağım ağrıyo dedim sağında çünkü dedi ultrasonda da yine sağda çıktı niye tüm tezleri ben çürütüyom
Usg kagıdından bahsedıyorum canm aynı yonde nasıl olsun karsıdan bakınca tam tersı yon olur :) tamam sagında zAten dogru sen karısık anladın :) benımde soldu işte bu sefer nerde

Heh bundan bahsedıyorum kızım sagdaydı senın solda :)))
Yanı karın bolgende sagda :) erkek sag dogru ozaman :))))))
Evet canım doğru galiba böyle şeyler doğru olmaz derdim ama :) internette %80 doğru çıkıyor yazmışlardı ben hep doğru değildir ben kız hissediyorum demiştim ama doğruymuş

kötü değil. zaten tatlandırıcı var içlerinde. Ağırlıklı olarakta vişne kulanmışlar. çocukken içtiğim şuruplara benziyor. suya karıştırmadan rahatlıkla şişeden içebiliyorum.
Ama psikolojik olarak biraz tiksinerek içiyorum tabi. yeni başladım belki zamanla geçer. Bir de ilk içtiğimde dilimde hafif uyuşukluk yapıyor gibi, hemen geçiyor.

Benim mayis sonu olacak ama dogum.

Turgut Özal ek binasında ben gebe okuluna gidiyorum,tatlım orda da 2 kişilik odalar var.Tek kişilik oda tamamen şans meselesi

Bakın şimdi buna göre erkek çıkıyor benim ve simdi size usg görüntüsünü atayım nerde diyin bana
Senin kesen dik duruyo canım bilemedim ama doktor hangi tarafa bastırdı senin tam ters oluyo ya ,ama yandan bakınca seninde sol sanki :) Çin takvimi ne diyo

Evet canım doğru galiba böyle şeyler doğru olmaz derdim ama :) internette %80 doğru çıkıyor yazmışlardı ben hep doğru değildir ben kız hissediyorum demiştim ama doğruymuş
Bıraz daha buyusun bakalım nerden hreket edecek bende beklemedeyım sekıllerı yerlerı aynı ama erkek olursa bır aykırı evlat daha dogurucam
Kkda sayfa var ben okumustum fulll herkes dogru demıs herkes karıstırıyor ama sen anladın usg ıle karın nerde dıye :) hayırlısı olsun ınsallah

Senin kesen dik duruyo canım bilemedim ama doktor hangi tarafa bastırdı senin tam ters oluyo ya ,ama yandan bakınca seninde sol sanki :) Çin takvimi ne diyo
O attığın takvim erkek diyor, doktor sağıma bastırdı ama ilk haftalar ben solda batma hissediyordum. Rüyamda da kız görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…