Doktor usg bakarken karnının neresine bastırıyorUltrason fotoğrafında soldaydı canım ,karnımda hissetmiyorum , seninde tutmuş genelde tutuyo demekki
Paylaşırım tabi canım 9 haftalıktı bu görüntüde :)Usg görüntün varsa ilk haftaların paylaşır mısın bizimle
Benim battan 2 gun önce hayalet bir çizgi vardı bat gunu net cift cızgı cıktı. Aslında bu bile yukseldıgını gosterır degıl mı. Ben de bu sefer agıedan almak istiyordum kızım da neredeyse her hafta doktora gidiyordum. Cok doktor gezdim cok sık gıttım sırf pimpirikten. Bu sefer oyle olmaz dedım ama yıne oyle olacak galıba4 gün sonra tekrar kan verdi 457 çıkmıştı doktora gitmedim biraz ağırdan alaym diye sata göre 7+5 ken gittim doktor baktı 5+1 çıktı geç döllenme olabilir adet düzensizliğin var mı fln dedi yok genelde dedim keseyi görebildik sadece 3 hafta sonra gittim 8 hafta diye beklerken 9 çıktı sonra da farkı kapattı. yani ilk başta 17 gün gerideydi sata göre şuan 5 günlük bi fark kaldı belki sonrai gittiğimde kapatır bile. burada birsürü arkadaş geç döllenme yaşadı hiç panik yapma belli bi sınırı yok. hatta ben batı 3 gün geçince idrar testinde hiç çıkmadı silik bile çizgi yoktu öyle diyim..
Usg kagıdından bahsedıyorum canm aynı yonde nasıl olsunbende niye sağım ağrıyo dedim sağında çünkü dedi ultrasonda da yine sağda çıktı niye tüm tezleri ben çürütüyom
Sağ tarafa bastırdı canım bugün hepDoktor usg bakarken karnının neresine bastırıyor
Heh bundan bahsedıyorum kızım sagdaydı senın solda :)))Paylaşırım tabi canım 9 haftalıktı bu görüntüde :)
Bunda ne olcak bakalım benım tutmazsa hıc bısyee ınanmıcam yaUltrason fotoğrafında soldaydı canım ,karnımda hissetmiyorum , seninde tutmuş genelde tutuyo demekki
Bakın şimdi buna göre erkek çıkıyor benim ve simdi size usg görüntüsünü atayım nerde diyin banahttps://www.hesaplamaci.com/cin-takvimi Bu linkte canım ,kesemin sol tarafındaydı :)
Hahahahahahaahahha nerden bildin cok cılgındırSenin kız da baya aykırıymış
Evet canım doğru galiba böyle şeyler doğru olmaz derdim ama :) internette %80 doğru çıkıyor yazmışlardı ben hep doğru değildir ben kız hissediyorum demiştim ama doğruymuşHeh bundan bahsedıyorum kızım sagdaydı senın solda :)))
Yanı karın bolgende sagda :) erkek sag dogru ozaman :))))))
kötü değil. zaten tatlandırıcı var içlerinde. Ağırlıklı olarakta vişne kulanmışlar. çocukken içtiğim şuruplara benziyor. suya karıştırmadan rahatlıkla şişeden içebiliyorum.Tadi nasil?
Her teoriyi çürütüyorHahahahahahaahahha nerden bildin cok cılgındır
Hıı tamam canımHappy mom yazarsan çıkıyor Eki Görüntüle 2207671 Eki Görüntüle 2207672
Bu takvim kızımda erkek diyordu simdi de kız diyorhttps://www.hesaplamaci.com/cin-takvimi Bu linkte canım ,kesemin sol tarafındaydı :)
moralini hiç bozma her gebelik farklı sonuçta. batı 5 gün geçince 27 ydi benm..
ben medical parkla devam edeceğim. ama geçen cuma sami ulusa gittim turgut özal ek binasına. bina yeni ve odalar tek kişilikmiş. ben devlet düşünmüyordum ama çok önerdiler aklında bulunsun canım
aynı gidiyoruz seninle şuan
Turgut Özal ek binasında ben gebe okuluna gidiyorum,tatlım orda da 2 kişilik odalar var.Tek kişilik oda tamamen şans meselesimoralini hiç bozma her gebelik farklı sonuçta. batı 5 gün geçince 27 ydi benm..
ben medical parkla devam edeceğim. ama geçen cuma sami ulusa gittim turgut özal ek binasına. bina yeni ve odalar tek kişilikmiş. ben devlet düşünmüyordum ama çok önerdiler aklında bulunsun canım
aynı gidiyoruz seninle şuan
Senin kesen dik duruyo canım bilemedim ama doktor hangi tarafa bastırdı senin tam ters oluyo ya ,ama yandan bakınca seninde sol sanki :) Çin takvimi ne diyoBakın şimdi buna göre erkek çıkıyor benim ve simdi size usg görüntüsünü atayım nerde diyin bana
Bıraz daha buyusun bakalım nerden hreket edecek bende beklemedeyımEvet canım doğru galiba böyle şeyler doğru olmaz derdim ama :) internette %80 doğru çıkıyor yazmışlardı ben hep doğru değildir ben kız hissediyorum demiştim ama doğruymuş
O attığın takvim erkek diyor, doktor sağıma bastırdı ama ilk haftalar ben solda batma hissediyordum. Rüyamda da kız görüyorumSenin kesen dik duruyo canım bilemedim ama doktor hangi tarafa bastırdı senin tam ters oluyo ya ,ama yandan bakınca seninde sol sanki :) Çin takvimi ne diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?