- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Aslında dogru benım ve burda kı teorıye goreHer teoriyi çürütüyor
Tabiki canım bunlar eğlence amaçlı doğru zaten yüzde elli şans :) evet kız erkek sağlıklı olsunda :)Bu takvim kızımda erkek diyordu simdi de kız diyorinşallah saglıklı gebelık olsun da ister ıkıncı kız olsun ister ilk ogul. Evlat candır:)
Ay sorma hahah doktor rahim orta üste yerleşmiş dediAslında dogru benım ve burda kı teorıye gorekızıma aykırı dedın ama senın kese baya aykırı şimdi sem düşün basına neler gelcek hahaha
tamam işte ultrason kağıdında da aynı yönde benim. hep sağdaydı oğlum düşüğüm olmuştu oda sağdaydı şimdiki yine sağda heralde bi 5 tane doğursam hep sağda olurUsg kagıdından bahsedıyorum canm aynı yonde nasıl olsunkarsıdan bakınca tam tersı yon olur :) tamam sagında zAten dogru sen karısık anladın :) benımde soldu işte bu sefer nerde
Amin canım hakkımızda hayırlısı:)Eşim hep şöyle der "seveceksen oglan sev kız kendını sevdirir"Tabiki canım bunlar eğlence amaçlı doğru zaten yüzde elli şans :) evet kız erkek sağlıklı olsunda :)
Benimde ortada dedi hepte ortaya bastiriyor bakarken.c.tesi tekrar sorayim yeri degismis miAy sorma hahah doktor rahim orta üste yerleşmiş dedimerak ediyorum nolcak yaramaz
Aynı bende canım hep kız görmüştüm rüyamda oda tersi çıktı ,hala daha net değil kız olabilir mi diye düşünüyoruz çok küçük bi ihtimal tabiO attığın takvim erkek diyor, doktor sağıma bastırdı ama ilk haftalar ben solda batma hissediyordum. Rüyamda da kız görüyorum
Canım senin doktor bastırırken sağına mı bastırıyorşu sağ sol meselesine katiyyen inan
tamam işte ultrason kağıdında da aynı yönde benim. hep sağdaydı oğlum düşüğüm olmuştu oda sağdaydı şimdiki yine sağda heralde bi 5 tane doğursam hep sağda olur
Benim de orta az sağa kayarak bastırıyor sankiBenimde ortada dedi hepte ortaya bastiriyor bakarken.c.tesi tekrar sorayim yeri degismis mi
Valla kafamı iyice karıştırdınAynı bende canım hep kız görmüştüm rüyamda oda tersi çıktı ,hala daha net değil kız olabilir mi diye düşünüyoruz çok küçük bi ihtimal tabi
Aaa bak degısık budaşu sağ sol meselesine katiyyen inan
tamam işte ultrason kağıdında da aynı yönde benim. hep sağdaydı oğlum düşüğüm olmuştu oda sağdaydı şimdiki yine sağda heralde bi 5 tane doğursam hep sağda olur
Kız çocuk daha cana yakın oluyor hep kızım olur diye düşünmüştüm öyle içimden geçmişti ama oğlum olacak büyük ihtimal ,evladın her türlüsü güzelAmin canım hakkımızda hayırlısı:)Eşim hep şöyle der "seveceksen oglan sev kız kendını sevdirir"
Bu sayfa mı okuduğun sayfaBıraz daha buyusun bakalım nerden hreket edecek bende beklemedeyımsekıllerı yerlerı aynı ama erkek olursa bır aykırı evlat daha dogurucam
Kkda sayfa var ben okumustum fulll herkes dogru demıs herkes karıstırıyor ama sen anladın usg ıle karın nerde dıye :) hayırlısı olsun ınsallah
evet sola ortaya koyuyo yok sağa geldiği gibi hemen çıkıveriyo çeri domatesimCanım senin doktor bastırırken sağına mı bastırıyor
İyimis. O zaman ben kan ilaclarinin tadi kotu kan tadinda diye duymuştum içim rahatladi:)kötü değil. zaten tatlandırıcı var içlerinde. Ağırlıklı olarakta vişne kulanmışlar. çocukken içtiğim şuruplara benziyor. suya karıştırmadan rahatlıkla şişeden içebiliyorum.
Ama psikolojik olarak biraz tiksinerek içiyorum tabi. yeni başladım belki zamanla geçer. Bir de ilk içtiğimde dilimde hafif uyuşukluk yapıyor gibi, hemen geçiyor.
Senin hep benim gibi sanki erkeğe yakın:) allah gönlüne göre versin ama hiç belli olmaz bunlarValla kafamı iyice karıştırdınnolcak cinsiyetimiz acaba
kızımda kasıgma soldan gırerdı bıcak saplanması buda hem sag hem solCanım senin doktor bastırırken sağına mı bastırıyor
Demek karnın sağına yerleşmiş çözdümmmevet sola ortaya koyuyo yok sağa geldiği gibi hemen çıkıveriyo çeri domatesim
Ortalıgı karıstırdınAynı bende canım hep kız görmüştüm rüyamda oda tersi çıktı ,hala daha net değil kız olabilir mi diye düşünüyoruz çok küçük bi ihtimal tabi
Perşembe günü gitcem bakalıö tahmin Yapar mı. Aslında ben 5 gün gec döllenmişim şuan 11+2 yim sata göre ama 10+4 diyorum kendime döllenmeden dolayı.En çok da haftasını yakalasın istiyorumSenin hep benim gibi sanki erkeğe yakın:) allah gönlüne göre versin ama hiç belli olmaz bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?