2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bu takvim kızımda erkek diyordu simdi de kız diyor inşallah saglıklı gebelık olsun da ister ıkıncı kız olsun ister ilk ogul. Evlat candır:)
Tabiki canım bunlar eğlence amaçlı doğru zaten yüzde elli şans :) evet kız erkek sağlıklı olsunda :)

Usg kagıdından bahsedıyorum canm aynı yonde nasıl olsun karsıdan bakınca tam tersı yon olur :) tamam sagında zAten dogru sen karısık anladın :) benımde soldu işte bu sefer nerde
tamam işte ultrason kağıdında da aynı yönde benim. hep sağdaydı oğlum düşüğüm olmuştu oda sağdaydı şimdiki yine sağda heralde bi 5 tane doğursam hep sağda olur

O attığın takvim erkek diyor, doktor sağıma bastırdı ama ilk haftalar ben solda batma hissediyordum. Rüyamda da kız görüyorum
Aynı bende canım hep kız görmüştüm rüyamda oda tersi çıktı ,hala daha net değil kız olabilir mi diye düşünüyoruz çok küçük bi ihtimal tabi

Canım senin doktor bastırırken sağına mı bastırıyor

Aaa bak degısık buda ama karnında sagda dımı bende soldaydı dıyorum eee dogru ozamna tutmus ıste :) benım saga yapısık degıl zaten ortada saga daha yakın bu dedıgım 8 9 haftalar sonra zaten buyudugu ıcın degısıyo dun mesela benımkı kesenın ıcınde bı sag bı sol yapıyosu :))))

Usg sıldık karnında sagdaymıs erkek olmus:)
Benım soldaymıs kız olmus:)
Varmı arttıran
Eee bu sefer sana doktor cınsıyet tahmını yaptımı

Amin canım hakkımızda hayırlısı:)Eşim hep şöyle der "seveceksen oglan sev kız kendını sevdirir"
Kız çocuk daha cana yakın oluyor hep kızım olur diye düşünmüştüm öyle içimden geçmişti ama oğlum olacak büyük ihtimal ,evladın her türlüsü güzel

Bu sayfa mı okuduğun sayfa

İyimis. O zaman ben kan ilaclarinin tadi kotu kan tadinda diye duymuştum içim rahatladi:)

Aynı bende canım hep kız görmüştüm rüyamda oda tersi çıktı ,hala daha net değil kız olabilir mi diye düşünüyoruz çok küçük bi ihtimal tabi
Ortalıgı karıstırdın ama senın kı benım teorıme uyuyor

Bu arada kımseye soylemeyın bence sonradan yanılan cook oluyor bıraz daha bekle derım:)

Senin hep benim gibi sanki erkeğe yakın:) allah gönlüne göre versin ama hiç belli olmaz bunlar
Perşembe günü gitcem bakalıö tahmin Yapar mı. Aslında ben 5 gün gec döllenmişim şuan 11+2 yim sata göre ama 10+4 diyorum kendime döllenmeden dolayı.En çok da haftasını yakalasın istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…