Aaa bak degısık buda ama karnında sagda dımı bende soldaydı dıyorum eee dogru ozamna tutmus ıste :) benım saga yapısık degıl zaten ortada saga daha yakın bu dedıgım 8 9 haftalar sonra zaten buyudugu ıcın degısıyo dun mesela benımkı kesenın ıcınde bı sag bı sol yapıyosu :))))
Usg sıldık karnında sagdaymıs erkek olmus:)
Benım soldaymıs kız olmus:)
Varmı arttıran
Eee bu sefer sana doktor cınsıyet tahmını yaptımı
gitmedim ki en son 8 haftada gördü şimdi 9 bitti yarın 9+1im 12 hafta gibi gitcem oğlum heppp sağdaydı hep sağım ağrırdı ilk aylar 11bucuk haftalıkken pipisinin fotosunu çekti verdi
o yüzden diyorum bu sağ sol meselesine katiyyen inanmayın diye
Doktor benim hep sol tarafıma bastıyor,en başından beri hep sol tarafımda ,ilk seğirme hareketini de sol da hissettim ama usg kağıdında sağ da çıkıyo,
Şimdi karına göre mi bakılıyor?
Ultrasyon fotoğrafına göre mi kafam karıştı benim?
gitmedim ki en son 8 haftada gördü şimdi 9 bitti yarın 9+1im 12 hafta gibi gitcem oğlum heppp sağdaydı hep sağım ağrırdı ilk aylar 11bucuk haftalıkken pipisinin fotosunu çekti verdi
o yüzden diyorum bu sağ sol meselesine katiyyen inanmayın diye
Doktor benim hep sol tarafıma bastıyor,en başından beri hep sol tarafımda ,ilk seğirme hareketini de sol da hissettim ama usg kağıdında sağ da çıkıyo,
eee ben hep oğlan doğurcam o zaman benim hep sağda oluyor oğlum sağda düşüğüm oldu sağdaydı şimdiki bebeğim yine sağda noluyor lan paso oğlan mı olcak benim
kızlar benim oğlum soldaydi şimdiki bebeğim sağda. Oğlumun cinsiyetini 14. Haftada yüzde 80 16. Haftada yüzde 100 öğrendim bacaklarını açmamıştı erken öğrenemedim yani
kızlar benim oğlum soldaydi şimdiki bebeğim sağda. Oğlumun cinsiyetini 14. Haftada yüzde 80 16. Haftada yüzde 100 öğrendim bacaklarını açmamıştı erken öğrenemedim yani