2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ohhh uyu uyu keyfını cıkar :)))
Doğum yapanlara demısler kı basa donsen en cok neyı yapardın nerdeyse hepsı uyumayı demıs

Çok geçmiş olsun. Bol su içebiliyor musun? Icmeye calis bi de karanlıkta uyumaya çalış. Kalin perdelerin varsa çek. Benim de gecen haftalarda çok oldu. Ebe boyle yapmami soyledi
Kalın perdeleri kapatayım mı yani ? Bence bol su içmiyorum içemiyorum midem bulanıyor napcam

Kanamam yoksa içini ferah tut
Bisey olmaz de kendi kendine
Burda yazilan negatif hikayelerde bizi cok etkiliyor
Agri bu süreçte hep oluyor benim su andadavar dedigin yerde

Benim de çıktı, ilkinde 6. Ayda çıkmıştı, kilo da almamışım ama göbek fena

bende de bir kaç gündür belirgin bir karnım çıktı. Alt tarafta sanki portakal varmış gibi. Yatsam da düzleşmiyor. Ben de kilo almadım ya da 1-2 kilo aldım tam ölçememiştim. Ama benim kilom normalime göre bi 5 kilo fazlaydı. O yüzden kilo almamış olmak bile pek mutlu etmiyor beni

Benimde baya göbeğim çıktı kilo almadım henüz 2 .ayda ayva göbeği gibiydi şimdi baya var hamile pantolonu aldım üst kısmını doldurdu göbeğim ilk hamileliğimde budakar erken çıkmamıştı

günaydınnnn. bulantılarım son 1 haftadır bitmiş durumda resmen kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum bulanması iyiymiş demek ki duba gibi olcam daha 3 ay bitmedi

valla benim ilkimde 8.ayda portakal gibiydi millet 1 kilo doğurcam sanıyordu hiç yoktu bende 4 kiloya yakın doğurdum :)

Geçmiş olsun çok uzuldum sıkma canını inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın canım

Teşekkürbederim. Bir daha hamilelik düşünmem. 2 kere boş oldu bir de bugün yaşadık. Stres üzüntü kötü oluyorum. Zaten yaşımda artık 41 oldu
Böyle düşünme en azından yumurtaların calisiyo olana kadar denemelisin Allahın imtihanıdır buda Rabbim seni böyle imtihan ediyor

Çok geriden geldim ama minnoş sağlıklı bir kız çocuğu görüyorum ben sankii :))

İkinci hamileliklerde göbek hemen çıkıyormuş bebeğin yeri belli olduğu için. Bi de erkek bebekte daha hızlı çıkıyormuş diyolar bana herkes erkek galiba seninki diyolar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…