2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Arkadaşlar ten kokusu değişen var mı? Sigara içerken saçlarım kokmazdı şimdi inanılmaz bi koku oluyo başımda. Ten kokum da bi değişik oldu
Ahh ben sen sürekli kokuyormuşum gibi hissediyorum. Hormonlardan mı yoksa burnum mu çok hassaslaştı bilmiyorum. Kötü bir koku almıyorum ama deşik geliyor kendimi tanıyamıyorum :)

Günaydın tatlı anneler minnoş yavruları umarm herkes için harika bir hafta olur

Günaydın inşallah:))

Bende bu aralar kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür . Dün ilk defa yemek yaptim:) etrafı temizledim falan eski günlerdeki gibi:) sadece öksurdugum zaman nedense hep kusuyorum .

Dahiliyeye de gittim az düşük tiroid in ama ilaçlık bi durum yok iyisin dedi çok şükür. Bu hafta ici de sağlık ocağına gideceğim . Haftaya da kadın doğum 15 hafta olacak ya cinsiyet söyler mi 1 hafta sonraya kaydırsam bu sefer de bebek ıyi mi diye dayanamıyorum :))

Herkese hayırlı mutlu günler diliyorum

Ben hiç kg almadım ,ama göbeğim çıktı.2 gündür karnımın iç kısmı ağrıyordu,Bebek kendine yer açıyormuş,ağrılarım da ondan oluyormuş

İkinci hamileliklerde göbek hemen çıkıyormuş bebeğin yeri belli olduğu için. Bi de erkek bebekte daha hızlı çıkıyormuş diyolar bana herkes erkek galiba seninki diyolar :)
İlkinde 6 aylıkken hamile olduğum belli oluyordu şimdi bakıyorum portakal büyüklüğünde bir belirti var :) sevindiriyor bu durum beni

Bugün 10 hafta olduk bişeyler hissediyorum bugün bilmiyorum ikinci gebeliğim diye erken mi hissediyorum yoksa bağırsak hareketlerimi :) eğer hissediyorsam çok güzel bi his ya :)

Bugün 10 hafta olduk bişeyler hissediyorum bugün bilmiyorum ikinci gebeliğim diye erken mi hissediyorum yoksa bağırsak hareketlerimi :) eğer hissediyorsam çok güzel bi his ya :)
2,3 gündür bende hissediyorum ikincide erken hissediyorsun zaten çok güzel his yaa

Kizlar bisey sorcam size kan sulandirici igne kullananlar cevaplarsa sevinirim. Bazen igneyi vurduktan sonra yanma oluyor bazen hic hissetmiyorum yanlis biseyler yapmiyorum dimi? Sizde de oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…